eee yok mu kızlar hiç fikriniz ?
doğalgazla ilgili benimde sıkıntım var
doğalgaz kombi kullanan hanımlar kombiyi nasıl kullanıuorsunuz?
ben devamlı evde durmuyorum işe giderken kombiyi sadece sıcak su konumuna getiriyorum yada kapatıyorum
sadece eve gelince acıyorum.
bugun bir arkadasım devamlı acıp kapatmak daha fazla yakıyormus, tamamen kapandıgında ısınana kadar daha fazla enerji harcıyormus dedi
evde değilken en kısık ayara getir eve gelince artırırsın derecesini dedi
açıkçası evde değilken acık bırakmak içimi acıtıyor :))
ama daha düşük fatura gelmesinin yolu buysa oyle yapıcam
siz nasıl kullanıyorsunuz?
bizim en düşükte sürekli açık.. suyu baştan ısıtmak için enerji harcanmıyo yani. kapı altlarına sünger aldım. en güzel önlem ise diz battaniyesiyle pofuduk terlik sanırım. önümüzdeki ay kombiyi kapatarak kullanıcam. aradaki fatura farkını merak ediyorum. sizlerle paylaşırım..
aynen aç kapa yakmak sarfiyatı artırıyor %40 civarıdoğalgazla ilgili benimde sıkıntım var
doğalgaz kombi kullanan hanımlar kombiyi nasıl kullanıuorsunuz?
ben devamlı evde durmuyorum işe giderken kombiyi sadece sıcak su konumuna getiriyorum yada kapatıyorum
sadece eve gelince acıyorum.
bugun bir arkadasım devamlı acıp kapatmak daha fazla yakıyormus, tamamen kapandıgında ısınana kadar daha fazla enerji harcıyormus dedi
evde değilken en kısık ayara getir eve gelince artırırsın derecesini dedi
açıkçası evde değilken acık bırakmak içimi acıtıyor :))
ama daha düşük fatura gelmesinin yolu buysa oyle yapıcam
siz nasıl kullanıyorsunuz?
kızlar benim aklıma bi şey takıldı konuyla ne derece ilgisi var bilemiyorum ama:) şu doğalgaza bağlı ocaklarda doğalgaz gelen hortumu alüminyum folyoyla kaplıyor bazıları. misafirliğe gittiğim birkaç evde görmüştüm. bu ne için yapılıyor bileniniz var mı?:26:
biz henüz bir haftadır kullanıyoruz sayaçlarımız alt komşuyla alıdı sıfırdı
biz onlardan 2 gün önce kullanmaya başladık onlar sürekli açık tuttu biz sabah kapadık akşam açtık
ve sayaçlara baktığımızda onların ki 20 biizm ki 40 dı
yani biz onlardan iki kat daha fazla kullanmışız
dün akşam itibariyle artık kapatmamaya karar verdik kısık ayarda bırakıp geldik sanki evdeymizşiz gibi
5 petekde derecemiz var onlarıda kıstık olmayanlarda yanacak ev sıcak kalır sanırım
zaten henüz soğuklar başlamadı burda
fatura bakalım ne gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?