• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasavvuflu düğün

cagla94

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
71
5
18
Kızlar ben düğünümün tasavvuflu da olabileceğini düşünüyorum.önceleri pek sıcak bakmazdım bu konuya ama şimdi düşünür oldum.yemekli,tasavvuf müzikli,semazenli.kapalı bir gelin olucam kısmetse.tanıdıklarınızdan akrabalarınızdan var mı böyle bir düğün yapan sizce nasıl olur.? sizin düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Tasavvuflu dügün nedir ya :) Dua okunan yerde dügün mü olur Allah aşkına ya ya dügün yapma dua okuttur yada dügün yap adam akıllı yani çok saçma ikisi bir arada :)

Kızlar ben düğünümün tasavvuflu da olabileceğini düşünüyorum.önceleri pek sıcak bakmazdım bu konuya ama şimdi düşünür oldum.yemekli,tasavvuf müzikli,semazenli.kapalı bir gelin olucam kısmetse.tanıdıklarınızdan akrabalarınızdan var mı böyle bir düğün yapan sizce nasıl olur.? sizin düşünceleriniz nelerdir?

mevlütlü düğünler oluyordu onu mu kast ediyorsunuz :34:
bu arada mutluluklar dilerim :71:

evet canım olabilir
bizim bi tanıdıklarımız semazen getirtmişti mesela
dualar falan oluyor eğer güzel bir organizasyon yapılırsa çok güzel olur :34:

Tasavvuflu dügün nedir ya :) Dua okunan yerde dügün mü olur Allah aşkına ya ya dügün yapma dua okuttur yada dügün yap adam akıllı yani çok saçma ikisi bir arada :)

ikisi bir arada derken? öyle bişi değil.ikisi bir arada değil.anlatmak istediğim oynamalı bir düğün olmayacak .dualı tasavvuf müzikli ..

Semazenli düğüne hiç gitmedim,ama güzel organizasyon yapılırsa çokta güzel olur.
Şimdiden mutluluklar...
:34:

Yardimci olayim hemen genis bir mekan tutmanizda fayda var semazen tutarsiniz ama onlarin da sahne suresi belli guzel bir ilahi okuyan hoca ve duanizi da yapabilmeli kalan surelerde mey caldirabilirsiniz

teyzemin kızı aynen böyle bir düğünle evlendi gayet güzel oluyor semazenler falan ilahiler okunuyo camide düğün yapılıyo dualı böyle niye olmasınki gayet güzel olur bence..

hem dua hem müzik demişsiniz..dinimizde zaten müziğin yeri yok hem de ikisi bi arada..:19:

hem dua hem müzik demişsiniz..dinimizde zaten müziğin yeri yok hem de ikisi bi arada..:19:

dinimizde müziğin yeri yok derken isyan içeren sözler sakıncalı ayrıca peygamber efendimiz (s.a.v) kadınların kendi aralarında erkeklerinde kendi aralarında eylenmelerine müsade etmiştir müzikli oyunlu bir şekilde ilahilerde müzikli olmuyormu zaten. yanlış anlama öğretmeye çalışmak değil amacım bildiğimi yazdım sadece.

dinimizde müziğin yeri yok derken isyan içeren sözler sakıncalı ayrıca peygamber efendimiz (s.a.v) kadınların kendi aralarında erkeklerinde kendi aralarında eylenmelerine müsade etmiştir müzikli oyunlu bir şekilde ilahilerde müzikli olmuyormu zaten. yanlış anlama öğretmeye çalışmak değil amacım bildiğimi yazdım sadece.

zaten onu kastettim müzikli ilahi dinlemek uygun değil..

zaten onu kastettim müzikli ilahi dinlemek uygun değil..[ /QUOTE]

bu tür düğünlerde def çalınır ilahiye eşlik için müzikten kastım o :)

Benimde aynen öyle oldu.. Kuran okundu, ara ara ilahi okundu.. Çokta güzeldi.. Dualarla oldu..

Sözümde, nişanımda, nikahımda dualarla oldu..

Tercih meselesi ama sessiz sakin daha iyi oluyor.. Kapalıysanız kesinlikle oynamalı yapmayın derim.. Mutluluklar :31:

Bir de ilahi grubu olursa canlı söylenirse çok daha iyi olur.. Benim çok şükür öyle çok güzel oldu :16:

[ /QUOTE]bu tür düğünlerde def çalınır ilahiye eşlik için müzikten kastım o :)[/QUOTE]

valla canım artık öyle ilahiler var ki müzikten ilahiyi anlamıyosun şarkıdan ayırt edilmiyo ben onları söylüyorum..senin dediğin gibi defse sadece iyimiş..

[ /QUOTE]bu tür düğünlerde def çalınır ilahiye eşlik için müzikten kastım o :)

valla canım artık öyle ilahiler var ki müzikten ilahiyi anlamıyosun şarkıdan ayırt edilmiyo ben onları söylüyorum..senin dediğin gibi defse sadece iyimiş..[/QUOTE]

evet haklısın bazı ilahiler şarkıdan farksız oluyor

Benimde aynen öyle oldu.. Kuran okundu, ara ara ilahi okundu.. Çokta güzeldi.. Dualarla oldu..

Sözümde, nişanımda, nikahımda dualarla oldu..

Tercih meselesi ama sessiz sakin daha iyi oluyor.. Kapalıysanız kesinlikle oynamalı yapmayın derim.. Mutluluklar :31:

ne kadar güzel benimde kınam dualarla ilahilerle oldu evde düğün yapmadı kzaten nikah yaptık kaçtımda ben :17:

Back
X