Hanımlar, düzgün markaların 0 numara oto koltukları zaten yeni doğandan 13 kiloya kadar bebekleri güvenle taşıyabilmeniz için tasarlanmıştır. Yatış açıları falan hep ona göredir, o konuda içiniz rahat olsun. Ben de pusetimle birlikte aldım oto koltuğumu ve çok ciddi bir meblağ ödedim ama hiç pişman değilim. Sonuçta aldığınız ürünün asıl amacı bebeği kaza anında darbelerden korumak. Elbette sağlam bir malzemeden yapılmış, yeterli koruma sağlayacak bir oto koltuğu belli bir ağırlıkta olacaktır. Bebekle saatlerce çarşı pazar gezmeyi planlıyorsanız ya oto koltuğunuzu takacaksınız pusetine, siz değil tekerlekler taşıyacak ağırlığı ya da portbebe tipi kumaş taşıma çantalarından alıp onunla taşıyacaksınız. Ürünün adı üzerinde OTO KOLTUĞU. Ben kucağımda yavru bir kedi ile çok hafif bir kaza geçirdim. Yavaşça giderken sol önden başka bir arabaya çarptık. O da anca bizim kadar hızlıydı. Hayvancağız elimden fırlayıp torpido gözünün kapağına çarptı ve ayaklarımın dibine düştü. (Bir şey olmadı neyse ki) ıstediğiniz kadar dikkatli tutun, o anda elinizden kurtuluveriyor, hiç bir şey yapamıyorsunuz.. Ben böyle bir risk almamak için kızımın herhangi bir araçta oto koltuğu olmadan seyahat etmesine izin vermeyeceğim. Tüm annelere de mutlaka güvenlik sertifikalı bir oto koltuğu alıp bebeklerini araçlarda onlarla taşımalarını öneriyorum.