Doğuma Hazırlık taşıma-oto koltuğu alan var mı...kararsız kaldım..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende aldım fakat çok kullanamadım benim kızım aralık 18 dogumlu çok çıkamadım dışarıya.ancak şimdi kullanıyorum oda otomobilde falan ama durmuyo içinde.birde ketılıyorum çok pahalı ve markalı olanlar çok agır benim gözum kesmedi taşımayı.aziz bebeden daha önce hiç duymadıgım bi markaydı aldım.çok hafifdi.o yönden çok iyiydi.en hafifini al.zaten çok pahalı bir markaya gerek yok bence

çook haklısnz...bende kara verip aldım pierre cardin...puseti ve taşıma koltuguna( takım)540 verdim..en hafifi bunlardı,en fonksiyonlu araba da yine takımın arabasıydı..sanırım biraz kazık yedim:(((

ya ben daha hamile değilimde bende hep araba koltuğu ve taşıma koltuğu bir olarak kullanacağım birşey alırım diyordum ama hep baktığımda bunlar daha dik duruyor sanki yeni doğan bebek nasıl duruyor ki. Acaba ilk birlaç ay için normal portbebeler daha mı iyidir. Yine de uzmana danışmak lazım eğer sakıncaşı değilse niye boşuna para verelim değilmi ikisine birden..

Hanımlar, düzgün markaların 0 numara oto koltukları zaten yeni doğandan 13 kiloya kadar bebekleri güvenle taşıyabilmeniz için tasarlanmıştır. Yatış açıları falan hep ona göredir, o konuda içiniz rahat olsun. Ben de pusetimle birlikte aldım oto koltuğumu ve çok ciddi bir meblağ ödedim ama hiç pişman değilim. Sonuçta aldığınız ürünün asıl amacı bebeği kaza anında darbelerden korumak. Elbette sağlam bir malzemeden yapılmış, yeterli koruma sağlayacak bir oto koltuğu belli bir ağırlıkta olacaktır. Bebekle saatlerce çarşı pazar gezmeyi planlıyorsanız ya oto koltuğunuzu takacaksınız pusetine, siz değil tekerlekler taşıyacak ağırlığı ya da portbebe tipi kumaş taşıma çantalarından alıp onunla taşıyacaksınız. Ürünün adı üzerinde OTO KOLTUĞU. Ben kucağımda yavru bir kedi ile çok hafif bir kaza geçirdim. Yavaşça giderken sol önden başka bir arabaya çarptık. O da anca bizim kadar hızlıydı. Hayvancağız elimden fırlayıp torpido gözünün kapağına çarptı ve ayaklarımın dibine düştü. (Bir şey olmadı neyse ki) ıstediğiniz kadar dikkatli tutun, o anda elinizden kurtuluveriyor, hiç bir şey yapamıyorsunuz.. Ben böyle bir risk almamak için kızımın herhangi bir araçta oto koltuğu olmadan seyahat etmesine izin vermeyeceğim. Tüm annelere de mutlaka güvenlik sertifikalı bir oto koltuğu alıp bebeklerini araçlarda onlarla taşımalarını öneriyorum.

canım ben pusetiyle takım aldım oto koltuğunu
zaten oto koltuğu elde taşımak için değil ki ağırlığını problem ediyorsunuz
pusete takılıyor ilk zamanlar
arabada çok çokkk gerekli
kızım şu an 3 aylık
bayramdan hemen sonra didime gittik o kadar yol kucakta olsa perişan olurdu yavrum
arkaya emniyet kemeriyle bağlanıyor
emzirdim yatırdım geçtim öne kızımda bakına bakına uyudu hep çok şükür harika bir yolculuk oldu
bu arada sanmayın tekti arkada abisi de yanındaydı o kadarda gamsız değilim arkada yalnız bırakayım kıymetlimikaydirigubbakcemile3

birde bebişler ilk zamanlar beşiklerinde rahat uyuyamıyorlar ama bu ana kucağında maşallah mışıl mışıl uyuyorlar
bizim topikte hemen hemen herkes aynı fikirdeydi tüm bebişler onda uyumayı seviyorlar
çünkü anne karnındaki gibi ya da kucaktaki gibi hissediyorlarmış kendilerini
bir önemli nokta daha o da sakın içi çukur battaniyeyle besleyeyim falan demeyin çünki bebişlere özel yapılmış tüm açıları
gerçi ben yine ilk zamanlar altına alt açmasını koyup yatırıyordum yumuşak olsun diye-tatlicadiarzu-
ama doktorlar kızıyorlar bu duruma çaktırmayındelikafadulden

sözün özü ben tavsiye ediyorum çok memnunum

hepiniz sağlıkla alırsınız kuzularınızı kucaklarınıza inşallahŞeniz

Back
X