• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tasınıp cocuguna bakayım diyen kv

Madem böyle bir problem var neden çağırdız o zaman ? Başka bakıcı bulun... Sizin yaptığınıza insan kullanmak derler
bakıcı bulmak için kısa süreliğine cagırdık. zaten kendileri ayrılmak istemiyor torunlarından .annem gelemez işi var. ne yapacagız sokagamı atacagım cocugu .ne biçim zihniyet insan kullnmak

bakıcı bulmak için kısa süreliğine cagırdık. zaten kendileri ayrılmak istemiyor torunlarından .annem gelemez işi var. ne yapacagız sokagamı atacagım cocugu .ne biçim zihniyet insan kullnmak
Söylediğin lafa istinaden söyledim. Arada sorunlar varken arkasından laf derken daha kv gelmemisken bunca sıkıntı içine girmişsin devamını düşünüyorum da iki güne kalmaz sinir krizi geçirirsn diye tahmin ediyorum... Çocuğu sokağa at demiyorum tabiki ama yemeklerinizi de yaparım yersiniz diyen bir insana bir iki ay katlanmanı tavsiye ediyorum... Bir de kendisine geçici olduğunu söylediniz mı ?

bebeğinize karşı yapma etme,bu yanlış şu yanlış cümleleri muhakkak olacaktır. ki bence yolunca yordamınca cocuğa söylenmesi gereken cümleler. keza eş olarak seçtiğiniz erkeğin annesi olduğu için yanlış şeylerle eğiteceğini düşünmedim. ama yemek yeme konusunda o işi hallettiğinizi evde yemek yapacağınızı belirtebilirsiniz. kayınvalidenizin bakımına mecbursanız tabii.........daha önceden problemlerin yaşandığı bir gelin kv kp ilişkiniz varsa durulmuş suyu bulandırmayın derim ben şahsen. bakıcı kreş ilk çözüm

İnsanlar sizin için gerçekten büyük fedakarlık yapıyor ama , ev taşımak nedir ya kv tebrik ettim bu devirde kimse kimse için kendi rahatından vazgeçmiyor kabul edin , kadın kendi evinden çıkacakmış birde 1+1 eve taşınacak sırf sizin bebeğiniz için bana çok iyi niyetli geldiler Yemek konusunda da yine sizin yükünüzü hafifletmek için böyle dedi bence kv ki hergün hergün evinde sizi yemekli ağırlamak istemesi bile bi fedakarlık bence eşiyle kendine bi tas çorba kaynatır yer ama sizin için daha çok hazırlık yapması gerekecek , neyse zaten yemek işi zamanla düzene girecek bir konu bence yani bi orda yersiniz bi kendi evinizde , ne yemek pişireceğinizi bilmediğiniz bi gün yada yorgun olduğunuz bi gün iyi Bile olur onda yemek bence bulaşık Yok bişey Yok :halay: birde tvde bir sürü bakıcı şiddetitey enleri görüyoruz ben çocuğa anne babasından sonra en iyi babaanne ve anneanne nin bakacağı kanısındayım , kendi canı kanı sonuçta .
sagolsun zaten okonuda fedakar biri.torunlarına cok düskünler buyuzdan tasınmak istemesi.
bide zaten kp cok titiz yemk konusunda hergün farklı yemek yapar benim korkum baska tanıdık cevreleri yok buradada okuyoruz sürekli iç içe olmk isteyenleri

Söylediğin lafa istinaden söyledim. Arada sorunlar varken arkasından laf derken daha kv gelmemisken bunca sıkıntı içine girmişsin devamını düşünüyorum da iki güne kalmaz sinir krizi geçirirsn diye tahmin ediyorum... Çocuğu sokağa at demiyorum tabiki ama yemeklerinizi de yaparım yersiniz diyen bir insana bir iki ay katlanmanı tavsiye ediyorum... Bir de kendisine geçici olduğunu söylediniz mı ?
bu zaten bir iki ay bizim için sorun yok onlar uzun süre tasınmak istiyor bende bu mantıklımı diyorum

bu zaten bir iki ay bizim için sorun yok onlar uzun süre tasınmak istiyor bende bu mantıklımı diyorum
Tamam bak ben seni anlıyorum bende diyorum ki söylediniz mi? Gelmeyin kalıcı olarak kreş ya da bakıcı düşünüyoruz dedin mı ? Bakmak istiyorsa bırak baksın el'den iyidir ama eski konularını aşağı yukarı biliyorum ve sen onları pek sevmiyorsun o yüzden net olarak belirt derdini ve gelmesinler.

Tamam bak ben seni anlıyorum bende diyorum ki söylediniz mi? Gelmeyin kalıcı olarak kreş ya da bakıcı düşünüyoruz dedin mı ? Bakmak istiyorsa bırak baksın el'den iyidir ama eski konularını aşağı yukarı biliyorum ve sen onları pek sevmiyorsun o yüzden net olarak belirt derdini ve gelmesinler.
aslında kv ilede pek derdim yok kp cok titiz pimpirikli. yani abartmıyorum bazen cocugu benden sakınıyor ve esas ebeveyn rolu uslenmeye calısıyorbenim yanımda esimi azarlıyor cocuk bakımı hakkında rahatsız esimde.oyuzden rahat olmaz benim için . suan bakıcı bulana denk gelecek .o kendisi demiş böylede yapılabilir diye esim henuz birsey dmedi. konsuup karar verecegiz. cagırırsak zaten düzenleri degisecek tamamiyle

Bence bakıcı bulun. Biraz daha büyük olsa kreş derdim ama 10 aylık diyorsunuz.
Şu bir gerçek evlerini taşırlarsa eyvallah etmeye mecbur kalırsınız,eşinizlede problem yaşamanız kaçınılmaz olur.

Bence onlar gelmeden bir an önce bakıcı bulun. Güvendiginiz insanlara haber salın... Bir iki ay için düzen bozmaya değmez ( iletişim durumundan dolayı diyorum ) ilerleyen vakitlerde " ben bakıyorum çocuğuna boşuna bakıcı buldun ben yetmiyor muyum senin için düzen bozdum geldim" derler..

bir iki aylığına düzen mi bozulur, onlar o eve geçtikten sonra hemen çıkmazlar aklınızda bulunsun. kim iki ay için ev taşır? benim tahminimce o bir iki ay sonra : "zaten biz bakıyoruz ne gerek var bakıcıya paranız cebinizde bulunsun" diyecekler

bir iki aylığına düzen mi bozulur, onlar o eve geçtikten sonra hemen çıkmazlar aklınızda bulunsun. kim iki ay için ev taşır? benim tahminimce o bir iki ay sonra : "zaten biz bakıyoruz ne gerek var bakıcıya paranız cebinizde bulunsun" diyecekler
yok canım zaten biz simdi bakaıcı bulana kadar bize gel dedikk bu bir haftada olur bir ayda nezamn bulursak oda bunu dedi tasınalım diye

Babaannem güzel baktı bana onu çok severim çocuk için çok iyi birşey ama sizin için bilemem birkaç aya başlar sorunlar :)))

geçici olarak gelmelerini istiyorsunuz ama onlar uzun vadeli düşünüyorlar sanırım yoksa niye ev tutmak istesinler. bakıcı bulana kadar bakmalarını istiyorsanız, taşınma ev kiralama vs. işlerine hiç sokmayın insanları. sizde kalırlar en kısa sürede bakıcı bulursunuz giderler.ya da baştan hiç bu işe girmeyeceksiniz.

Bence en acilinden bakıcı bulun ilerde çok büyük sorunlar çıkıcak gibi hem onlarda düzenlerini bozma mis olurlar

Back
X