Başlıktanda anlaşıldığı gibi 1 hafta sonra taşınıyorum.yarın bir nakliye şirketi ile anlaşıcaz artık...mutfak eşyalarını kendileri toplamak istiyorlar ama ben korkuyorum kırarlar fln die..bide kimbilir kimler gelecek.ali pismidir temizmidir içime sinmiyor..ben toplayıncada görmedikleri için yolda kırılırsa sorumluluk kabul etmiyorlar.
sizden ricam taşınmakla ilgili tavsiyelerinizi esirgemeyin..siz ne yaptınız ???????
canım ben memleketimden tam yedi saatlik uzaklıktaki bi şehire taşındım, ve inan bir tek eşyam kırılmadı zarar görmedi...
taşıma şirketi tuttuk, ama şirket tuttuk diye öyle rahat tavır sergilemedim, diğer odalar önemli değil giysi kıyafet sorun olmaz zaten, ama mutfak çok önemli...
gazetelere tek tek sar hepsini, kolilere dizerken de öyle sıkıya koyma, aralarına şöyle örtü gibi kıyafet gibi yumuşak bişeyler koy aralarına.. ben mesela hep böyle yaptım, sallandıkça arabada giderken sarsılmasın diye, birer ikişer kıyafetlerimden aralara sıkıştırdım çok faydası oldu...üzerlerine zaten kırılacak eşya diye yazarsan taşıyan elemanlar dikkat ederler...
streç film sarmana gerek yok diğer büyük eşyalara zaten onlar sarıyor...mesela koltukları battaniye gibi bir örtüyle tek tek sarıp iplerle bağlıyorlar...
konsol gümüşlük dolap kitaplık gibi mobilyaları da streç filmle sarıyorlar bir çizik bile olmuyor hiç korkma...
sen sadece ufak tefek şeyleri ortalıkta bırakma karman çorman olmasın, herşeyin koli içinde olsun..kolilerini güzelce kapat ve sıkıca bantla...birde kolilerin alt kısmını eşya koymadan önce sıkı sıkı bantla, çünkü kaldırırken altı açılabilir ve hepsi dökülebilir....biz eşimle sıkıca bantladıktan sonra, iplerle bağlamıştık...
birde şunu unutma mesela akıcı birşeyler varsa mesela turşu gibi sıvı yağ falan tarzı bişeyler varsa, kolinin üzerine mutlaka DİK TUTUNUZ yazısını yaz, aksi halde onlar arabaya sıralarken, duruma göre yan dik eğik falan koyabiliyorlar...
cnm ben yakın yere taşındığım için problem olmadı..ama nakliye firması ile görüş mutlaka.uzak yol için buzlukları vardır mutlaka..elbise asmak için dolapları bile oluyor.belki oda vardır.sormanı tavsiye ederimbende taşınıyorum.bu 2. ev taşımam ama bu kez sakarya dan malatya ya gidecek eşya...herşeyim hazır toplandı ama buzluktaki yiyecekleri nasıl götüreceğimi bilmiyorum.2 fikrim var...en yüksek derecede dondurup;
1-portatif piknik dolapları ile taşımak
2- buzluğu hiç açmadan iyice kapağını açılmayacak şkilde bırakıp öylece yollamak.
nakliye firması ile de görüşmedim...sizler neler yaptınız acil yardım ütfen
bende taşınıyorum.bu 2. ev taşımam ama bu kez sakarya dan malatya ya gidecek eşya...herşeyim hazır toplandı ama buzluktaki yiyecekleri nasıl götüreceğimi bilmiyorum.2 fikrim var...en yüksek derecede dondurup;
2- buzluğu hiç açmadan iyice kapağını açılmayacak şkilde bırakıp öylece yollamak.
bende taşınıyorum.bu 2. ev taşımam ama bu kez sakarya dan malatya ya gidecek eşya...herşeyim hazır toplandı ama buzluktaki yiyecekleri nasıl götüreceğimi bilmiyorum.2 fikrim var...en yüksek derecede dondurup;
biz yeni taşındık. görüştüğümüz nakliye firması eşyaları ister kendiniz toplayın isterseniz biz toplayalım dediler. arada 200 TL gibi bir fark vardı sanırım. sadece çantalarımızı aldık ve hiçbir şeye dokunmadık. adamlar sabah 8 gibi geldi, 6-7 kişi pirana gibi evde dağıldılar. biz ne bir odaya girebildik ne bişey yapabildik. babam başlarında bekledi, biz aşağıda pastanede kahvaltı ettik annem ve kardeşimle. mutfağı da gardolapları da onlar topladı. saat 15-16 arası yeni evimize yerleştirip eşyalarımızı gitmişlerdi. inanılmaz memnun kaldık. buradan bir arkadaş tavsiye etmişti onları ona istinaden aramıştık. tek bir kırık çatlak yok, kıyafetlerde kırışma dahi yok. mükemmellerdi.
bundan seneler önce yine başka bir firmayla taşınırken aynı size söylenen gibi kendi kolilediğiniz eşya varsa mesuliyetini kabul etmiyoruz demişlerdi.
onlarda bir de bayan gelip, çamaşırlar için ya da ne bileyim banyodaki pedine varana kadar toplamak için vardı.
Kullandığınız nakliye firmasının bilgilerini paylaşabilir misiniz lütfen istanbul içi taşınma durumum var çünkübiz yeni taşındık. görüştüğümüz nakliye firması eşyaları ister kendiniz toplayın isterseniz biz toplayalım dediler. arada 200 TL gibi bir fark vardı sanırım. sadece çantalarımızı aldık ve hiçbir şeye dokunmadık. adamlar sabah 8 gibi geldi, 6-7 kişi pirana gibi evde dağıldılar. biz ne bir odaya girebildik ne bişey yapabildik. babam başlarında bekledi, biz aşağıda pastanede kahvaltı ettik annem ve kardeşimle. mutfağı da gardolapları da onlar topladı. saat 15-16 arası yeni evimize yerleştirip eşyalarımızı gitmişlerdi. inanılmaz memnun kaldık. buradan bir arkadaş tavsiye etmişti onları ona istinaden aramıştık. tek bir kırık çatlak yok, kıyafetlerde kırışma dahi yok. mükemmellerdi.
bundan seneler önce yine başka bir firmayla taşınırken aynı size söylenen gibi kendi kolilediğiniz eşya varsa mesuliyetini kabul etmiyoruz demişlerdi.
onlarda bir de bayan gelip, çamaşırlar için ya da ne bileyim banyodaki pedine varana kadar toplamak için vardı.
Kullandığınız nakliye firmasının bilgilerini paylaşabilir misiniz lütfen istanbul içi taşınma durumum var çünkü
http://trakyalilarnakliyat.com.tr buradan her turlu bilgiye ulasabilirsiniz, ucretsiz eksper gelip kontrol ediyor evi odalari esyalari not aliyor. Kacinci kattan kacinci kata asansor var mi ve kolileri kendiniz mi yapacaksiniz onlar mi ona gore fiyat veriyorlar. Hayirli olsun.
Öyle güzel anlatmışsınız ki hiç birşeye dokunmayıp herşeyi mutfaktan ıvır zıvıra eksiksiz düzenli toplamaları önemli tabi, siz nerden nereye kullanmıştınız şehirler arası çalışıyorlar mı tekrar çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?