Teşekkür ederim oda oda gitme fikri mantıklı yoksa işin içinden çıkamayacağım. Mutfağın çoğu bittiği icin tekrar Yardımcı almak istememiştim ama başka çarem de kalmadı sanırımÖnce büyük eşyaları oturtun
Eksiğimiz varmi dolap hali tül gibi?
Onlari tamamlamaya çalışın
Sonra dolap içleri yerleşir oda oda giderseniz iyi olur, bu yerleşecek oda da olabilir eşyaların olduğu odalar da olabilir. 1 alan kendinize temiz sakin kalmalı ki dinlenebilesiniz
Silip süpürme en az 5 kez fln oluyor o normal gerekirse 1 kez daha yardımcı alin
Yerine bakacak kimse olmadığı için alamıyor maalesefEşiniz izin alamaz mı birkaç gün? Ya da rapor vs.
Evet ilk başta gerek görmemiştim üç gündür mutfağı halletmeye çalışıyorum çoğu bitti ama çağıracağım tekrardan çok sağolunÖnce adam tutun iki tane (apt görevlinizden yardım isteyin o bulur kendi bile gelebilir sonuçta ücretini alacak)
Adamlara büyük eşyaları kurdur yerleştir
Sonra iki kadın tut biri mutfak eşyalarını yerleştirsin diğeride genel temizliğini yapsın
Halıları sersin çıksın
Zaten geri ufak kalsn şeyleride eşine yaptır elbiseleri yerleştirmek vs gibi
Geçen hafta daha iyiydim sanki bu hafta nedense kalp çarpıntım oluyor ve ağrılarım çok fazla biraz korktum bu yüzden çağıracağım teşekkür ederimUstuste 3 gün temizlikçi çağırın. Başında durun yerleştirsin. 34 haftada ağır iş olmaz.
Rica ederim. Başına ev yerleştireceğiz diye iş alma. Hatta bir gününü kadının pazara ayarla esin çeker eşyaları kadın da perde vs aşar.Geçen hafta daha iyiydim sanki bu hafta nedense kalp çarpıntım oluyor ve ağrılarım çok fazla biraz korktum bu yüzden çağıracağım teşekkür ederim
Evet çok içerledim zoruma gitti açıkçası. Kimse gelip işimi yapmak zorunda değil ama hep dile geldiğinde buradayız yanındayız yapacağız dediler sonra bir baktım kimse yok. Kolilerin yeri belli ama eğil kalk götür getir zor olmaya başladı yapamadıkca sinirleniyorum da aynı zamanda. En iyisi Yardımcılar almak tekrardan teşekkür ederimTaşınırken, ayrılırken, alışverişte vs belli oluyor insanların ne olduğu.
Hiç takılmayın o tarafa. Siz yavaş yavaş, yapabildiğiniz kadarını yapmaya çalışın. Eşiniz haftasonları çalışmıyorsa 2 gün çok çok iyi şekilde yerleşim olur. Veya iş arkadaşlarından 1-2 kişi ayarlasa direkt biter zaten.
Siz hafif işleri oda oda yapabilirsiniz. Taşınırken hangi koli hangi odaya inecek onu taşımacılara söylediysen, işiniz kolaylaşır.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Biraz ağrım olunca mecbur bıraktım , yavaş yavaş yapacağım mecbur bakalım :)Off taşınmak dünyanın en zor şeylerinden biridir. Biz neredeyse 8 ay olacak hala tam yerleşemedik, bazı eşyalarımız kayıp vs... Zor bir iş yavaş yavaş yapın kendinize fazla yüklenmeyin. Önemli olan sağlığınız yerinde olsun. Bir oda belirleyin fazla koli vs eşyaları oraya atın, oturacağınız yerleri temizleyin sonra o odadan alır alır yerleştirirsiniz.
Yeni evinizde güle güle oturun, sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşallah.
Bundan sonra haftalık değil günlük bile ağirlasacaksiniz artık. Havalar da sıcak. Koli falan kaldırmayın. İki yardımcı bulsanız 1 günde bile ağır işleri bitirirler. Ufak tefek kalanları eşinizle akşamları serinde halledersiniz. Sağlıkla gelsin bebeğinizGeçen hafta daha iyiydim sanki bu hafta nedense kalp çarpıntım oluyor ve ağrılarım çok fazla biraz korktum bu yüzden çağıracağım teşekkür ederim
Rapor bu işler için değil yalnız. Kamuda ise yıllık izin yahut mazeret izni alabilir.Eşiniz izin alamaz mı birkaç gün? Ya da rapor vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?