Taşınma- evde tıkılıp kalma vs vs

clovepink

Silinmeyen Hatıralar....
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
281
11
318
Malatya
Kızlar çok kararsız günler yaşıyorum ve haddinden fazla sinirliyim. Online birileri varsa akıl alsam ne iyi olur şimdi :18:

8 aylık evliyim, şimdiki evim kiralık çok severek taşındım ama şimdi buz gibi oldum. tabi sebepsiz değil. bir sürü olumsuzluklar yaşadım. soba bacası zift akıttı geçen gün, hiç olmadığı halde fare çıktı bi gün. beyaz eşyalarım elektrik kaçırıyor. yatak odam sobasız yerde kaldığı için kullanamıyorum, koltuklarda- orda burda uyumaktan çok sıkıldım. şimdi çok harika bi ev buldum, kaloriferli ve şimdiki evimden çok daha güzel ve geniş. tek sıkıntı ilçe merkezine biraz uzak olması. aslında sorun olmazdı arabamız var ama kocamın elemanı işten çıkıyormuş. işyerini bırakıp her zaman çıkamayacak yani. evde tıkılıp kalırım korkusuyla taşınmaya korkuyorum desem

Bir sürü soruna karşılık tek bir (ihtimal olan olmayabilirde) soruna eşit gelmiş:))bence tek sorun buysa taşın derim evdeki bir sürü şeye kafanı takacağına diğer eve geç kafan rahat olsun gezmeye çokta ihtiyacın kalmaz:))insanın evi gibi olmaz gezmek için evdeki huzurdan vazgeçmezdim ben olsam:))

Ya zaten ihtiyaç için çıktığım zaman mutlaka beni alacaktır ama bilemedim. ben normalde eczacıyım ama kocam istemediği için çalışmıyorum, bugün arkadaşın kuaför dükkanında eleman açığı varmış takılsam ne olur ki dedim boş boş baktı bana. cevabımı aldım tabi. oraya da taşınırsam annemlere filan çok uzak olacağım, öte yandan dediğin gibi evimde huzur olsun istiyorum. düzen istiyorum. bide şu var şimdi ki elamanımız akrabaydı bize kendisinin işyeri gibi çalışıyordu. o gidince kocam sabah 8 den gecenin 12 sine kadar çalışacak. ben orda ne yapacağım tek başıma diyorum. çalışmama müsade etse bende evde kalmazdım. ama evde kalmadıktan sonra güzel eve taşınmanın ne mantıgı var diyorum. allak bullak oldum. birazda ev sahibime kızdıgımdan taşınmayı istiyorum. biraz galeyana gelmeye ihtiyacım var. bütün ihtimalleri düşünüyorum.

yakınlarda başka bi ev arasanız , eğer taşınmanızın aciliyeti yoksa(gerçi fare çıkmış bundan acil ne olabilir:18::18:)

Eşin evde yok diye ne anlamı varki olmazki fare çıktı diyorsun bu öyle göz yumulacak birşey değil ayrıca geçte olsa eşin eve gelecek sonuçta..bide şöyle düşün hem yalnız olacaksın yalnız olmanın sıkıntısı bide üstüne ev sıkıntısı enazından birinde kafan rahat olur..eşinin işyeri müsaitse sende git yardıma bu başka yerde çalışmak gibi olmaz beraber dönersiniz eve buda bir çözüm olabilir.

yakınlarda başka bi ev arasanız , eğer taşınmanızın aciliyeti yoksa(gerçi fare çıkmış bundan acil ne olabilir:18::18:)

ya tabi ki fare var, yakınlarda da ve bakıyorum ama hazirandan önce boş ev bulamam. ayrıca bide bizim için ev sahibinin uzakta olması avantaj. buldugumuz evin sahibi yurt dışındaymış. ev hiç kullanılmadı daha, taşınırsam ilk kullanan ben olacağım. eve diyecek yok ilk gördüğümde de çok beğenmiştim ama çok dışarda kalıyor işte yürüyerek merkeze filan gelmenin mümkünü yok, anayol üstü bir- sanayiiden geçmek gerek iki- çoookkk uzak üç. ama çooooookkkkk güzel

Yok maalesef işyerimiz genelde beylere hitap ediyor artı kadın kuaförüne bile rıza göstermeyen bi insan gecenin 12 sine kadar benim orda olmama müsade etmez. ama dediğin mantıklı o evde olmadığında ben sorunlarla da başbaşa kalmış olacağım. yeni evde tamamen yalnız olurum.

canım yaza ne kaldı birde kalorifer masrafı cıkacak..
sabret bencee 1 kaç ay daha..
yaza daha guzel iş yerinede yakın bir ev bulursun

canım yaza ne kaldı birde kalorifer masrafı cıkacak..
sabret bencee 1 kaç ay daha..
yaza daha guzel iş yerinede yakın bir ev bulursun

bunu da düşündüm ama ev sahibime kızgınım. normalde çook severim kendisini ama bikaç gündür gözüme batar oldular. en basiti geçen gün hatta geçen gece saat 4 te tam tepemizde yüksek sesle bişeyler konuşuldu. hep olan bişeydi ama o gece daha abartılıydı. aynı gecenin akşamında çok yüksek sesle müzik açıldı dahası oturdugum odanın üstünde halay çektiler filan. koşmalar gülüşmeler, uyarmama rağmen birkaç saat sürdü. bende sinirlendim internetin şifresini değiştirdim sesleri öyle kesildi. evsahibim 10 yıl önce eşini kaybetti. iyi tanıdıgımız insanlar. o yüzden kıyamıyoruz, evin bütün tadilatını cebimizden yaptırdık. üstüne çaktırmadan dışardan halledebileceğimiz neyi varsa hallediyoruz. iyi niyet hat safhada ama suistimal ediliyor gibi hissediyorum artık. zoruma gidiyor.

o zaman durma derim...kendinizi enaayi yerine koydurtmayın

o zaman durma derim...kendinizi enaayi yerine koydurtmayın

Ya gözüm kapalı çıkarım ama bi yandan yarı yolda bırakmışım gibi hissedeceğim, diğer yandan gelen gideni aratır mı acaba korkusu var. hoş yeni evin sahibi yurt dışındaymış ama bilemiyorum. şimdi ki evim müstakil diğer ev apartman. ben müstakil evde büyüdüm apartmana alışabilir miyim? yalnız kalır mıyım düşüncesi, bu düşünce çokta dokunmuyor aslında ama düşünmeden edemiyorum. 8 ay oldu ama hiç bir komşu kapımı çalmadı yaa. biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz, kimse kapımı çalmıyor ama arkamdan dedikodu ediyormuş komşular. kulağıma geliyor rahatsız oluyorum. her türlü kıskaca alındım gibi. annem idare et bence çıkma diyor. diğer ev çok uzak şu bir ay bi geçseydi hayırlısıyla.. ne olacaksa görürdüm bi.

Kararımı verdim, taşınıyorum. Ev sahibimle konuşmaya çıktım resmen ağzımın payını aldım indim. Ellerim titriyor sinirden

benim eşiminde kendi işi evimiz çok güzel ve merkezi yerde ama gel görki işlerimizin yoğunluğundan eve tıkalıp kaldım...
evimi sevmeseydim,içime sinmeseydi kafayı yerdim heralde...

Canım ne oldu karar vermişsin ne güzel ne dedi ev sahibin.

çok sinirlendim canım yaa, yukarı çıktım 4 ü 4 yere dağıldı. suratlar bir karış. nasılsınız diyorum tık yok, geçiştiriyorlar. soba temizlemişsin bişey çıkmamış dedi en son. temizdi ama baca sıkıntılı işte hamallığını yapıyoruz boşu boşuna dedim. bence ev öyle yapıyor ki sen çıkasın dedi. bende onu demeye geldim abla, kararımızı verdik çıkıyoruz dedim. sen misin diyen. küçük kızı atladı hemen 'çok şikayetçiydin zaten bizden' dedi. diğer kızı da hemen ' kurtulmuş olursun' dedi. ama bıraksan dövecek gibi tavırları kızların. hiç bişey demedim. ama çok üstüme geldi, senin amacın başkaydı, güzel evleri görünce fikrin değişti yok bilmem ne.dahaaa bi sürü şey. baya bildiğin saçmalamaya başladılar.

benim eşiminde kendi işi evimiz çok güzel ve merkezi yerde ama gel görki işlerimizin yoğunluğundan eve tıkalıp kaldım...
evimi sevmeseydim,içime sinmeseydi kafayı yerdim heralde...

ya benim evim çok sorun çıkardı okumuşsundur, ötesi daha dün gece 5 te çamaşır makinesi çalıştırdı tepemizde. eski makine uçak geçiyor gibi oluyor ama gel gör ki gürültüye katlanmadıgım için ben suçlu- kötü oldum

benimde bir konum var üstümdekiyle ilgili oku canım tam ibretlik
birdaha komşumu haşır neşir olmakmı tövbe...
bide ben ev sahibiyim evimide çok seviyorum kaçacak yerim yok

benimde bir konum var üstümdekiyle ilgili oku canım tam ibretlik
birdaha komşumu haşır neşir olmakmı tövbe...
bide ben ev sahibiyim evimide çok seviyorum kaçacak yerim yok

Haşır neşir olmayı bırak, biz kıyamıyorduk ki. 8 ay oldu daha, 8 ayda paylaşmadığımız hiç bişeyimiz kalmadı. hasta oldular hastanelere taşıdık, düğünleri ortada kaldı yer bulduk, gizliden ödemesini yaptık. kızları psikolojik travma geçirdi. gecenin bir yarısında kriz geçirdi hastanelere götürdük. evin tadilatını cebimizden yaptırdık. ve bana bugün 'ben bekliyordum senden zaten' dedi. daha kötüsü adım gibi eminim çıktıktan sonra arkamdan bin tane laf sayacak, kocasına kalsa çıkmazdı çok fenaydı zaten o çıkalım diye tutturdu filan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…