Haşır neşir olmayı bırak, biz kıyamıyorduk ki. 8 ay oldu daha, 8 ayda paylaşmadığımız hiç bişeyimiz kalmadı. hasta oldular hastanelere taşıdık, düğünleri ortada kaldı yer bulduk, gizliden ödemesini yaptık. kızları psikolojik travma geçirdi. gecenin bir yarısında kriz geçirdi hastanelere götürdük. evin tadilatını cebimizden yaptırdık. ve bana bugün 'ben bekliyordum senden zaten' dedi. daha kötüsü adım gibi eminim çıktıktan sonra arkamdan bin tane laf sayacak, kocasına kalsa çıkmazdı çok fenaydı zaten o çıkalım diye tutturdu filan diye.
benimde bir konum var üstümdekiyle ilgili oku canım tam ibretlik
birdaha komşumu haşır neşir olmakmı tövbe...
bide ben ev sahibiyim evimide çok seviyorum kaçacak yerim yok
canım benzer şeyleri yaptık eşimle inanki...
benim eşim gece olmuyor mesela canı sıkılan gecenin 3 ünde pat diye inerdi sabahlara kadar vur patlasın çal oynasın aramızdan su sızmıyordu...
eşimin gündüz uyuduğunu ve gece işe gittiğini bile apartmanın ne kadar çocuğu varsa topladı tepemize ses gürültü gırla...
eşim kaç kere uyandı 10 kere uyandıysa ben onun 2 keresinde aradım canım çocuklar zıplamasın dedim diye benden kötüsü olmadı...
işine gelmiyorsa çık gitler seninle çok pis kavga ederim bak demeler....
eee bende durmadım girdik birbirimize,işin komik tarafı apartmandaki herkes onun askeri olmuş gibi artık ne anlattıysa kimse benimle konuşmuyor benimde umrum değil açıkcası...
sanırsınki kanlı olmuşuz...
ama neden oldu biliyomusun ben yedirmeyi içirmeyi kestim kötü oldum...
annem hep derdi komşuyla çok samimi olma diye ama ben laf söyletmezdim kendime çok kızıyorum verdiğim tavizler için...şimdi inadına depiniyor tepemde hakkımı asla helal etmiyorum bunu yüzüne karşıda söyledim...
kız kardeşleri beni çok severlerdi geçenlerde onlarıda gördüm apartmanda çatlar kaşık rüzgar gibi geçiyolar yanımdan,güldüm kendi kendime cahillik çok başka bişey ne yazıkki...
çok sinirlendim canım yaa, yukarı çıktım 4 ü 4 yere dağıldı. suratlar bir karış. nasılsınız diyorum tık yok, geçiştiriyorlar. soba temizlemişsin bişey çıkmamış dedi en son. temizdi ama baca sıkıntılı işte hamallığını yapıyoruz boşu boşuna dedim. bence ev öyle yapıyor ki sen çıkasın dedi. bende onu demeye geldim abla, kararımızı verdik çıkıyoruz dedim. sen misin diyen. küçük kızı atladı hemen 'çok şikayetçiydin zaten bizden' dedi. diğer kızı da hemen ' kurtulmuş olursun' dedi. ama bıraksan dövecek gibi tavırları kızların. hiç bişey demedim. ama çok üstüme geldi, senin amacın başkaydı, güzel evleri görünce fikrin değişti yok bilmem ne.dahaaa bi sürü şey. baya bildiğin saçmalamaya başladılar.
Ya zaten ihtiyaç için çıktığım zaman mutlaka beni alacaktır ama bilemedim. ben normalde eczacıyım ama kocam istemediği için çalışmıyorum, bugün arkadaşın kuaför dükkanında eleman açığı varmış takılsam ne olur ki dedim boş boş baktı bana. cevabımı aldım tabi. oraya da taşınırsam annemlere filan çok uzak olacağım, öte yandan dediğin gibi evimde huzur olsun istiyorum. düzen istiyorum. bide şu var şimdi ki elamanımız akrabaydı bize kendisinin işyeri gibi çalışıyordu. o gidince kocam sabah 8 den gecenin 12 sine kadar çalışacak. ben orda ne yapacağım tek başıma diyorum. çalışmama müsade etse bende evde kalmazdım. ama evde kalmadıktan sonra güzel eve taşınmanın ne mantıgı var diyorum. allak bullak oldum. birazda ev sahibime kızdıgımdan taşınmayı istiyorum. biraz galeyana gelmeye ihtiyacım var. bütün ihtimalleri düşünüyorum.
Şaşırdım vallahi ne cesaret böyle konuşmuşlar kime ne sen kararını vermişsen.Söyleseydin evet kurtuldum diye ne demek güzel evleri görünce fikrin değişti sanki kıskanmışmı yada ne olmuş bilemedim.
Nasıl bir eczacı kuaförde çalışmak ister sok oldum
Eczanenizi acın bence Yada hastane Yada ilaç firmasında çalışın neden diplomanızı harcıyorsunuz
Kolay mı okuyoruz 5 sene
İlk defa bir meslektaşımdan bu sözleri duymak üzdü beni
Cok guzel bir ısiniz var bosverin başka isleri
Bende taşınma konusunda çok kararsızdım, yazmıştım yukarda buldugum ev mükemmel ama birz dışarda diye. İiy ki çıkmışım yukarı bugün diyorum. ben daha yarı yolda bırakıyorum insanları diye üzülüyordum, kararımı netleştirdim en azından. hak konusunda bişey demiyorum. Allah büyük benden sonra adım attırmayan biri gelsin o yeter bana. Ayrıca bizim eşimin ailesiyle de sıkıntılarımız var herşeyimizi biliyorlardı. dur bakalım ben çıktıktan sonra birilerinden en ufak bişey duyarsam işte o zaman o hakların bu dünya da burunlarından gelmesini isterim. çok çalkalanır bu olay daha. neler söyler arkamdan, duyar gibi oluyorum. zaten ilk başta da çocuklu aileye vermek istemişte bizi kıramadıgı için bize vermiş evi. biz ısrar etmedik ki hiç, nişanlım o zaman eve bakalım deyince ben çok uzak dedim. bi bakalım dedi geldik baktık, ben sizi çok seviyorum, sonbahara kadar kimseye vermeyecektim ama size veririm dedi. daha ben ev uzak diye bakmaya gelmiştim ki evi tuttuk gittik. ama şimdi böyle olduk. benim niyetim başka çıktı mesela. o laf çok zoruma gitti. sen ev alınır diye bekliyordun, e aranız açıldı alınmayınca çıkıyorsun dedi.
Bende anlamadım ki işte, ne kadar zoruma gitti. Abimle konuştuk gece anlattım böyle dediler diye. boşver aldırış etme dedi. ama aklımdan çıkmıyor söyledikleri. ben ne tadilatlar yaptım bu ev, üstelik kiradan filanda düşmediler. düşmesin de ama bu şekilde konuşması çok zoruma gitti. ben bekliyorum zaten, bugün gelir ev buldum der diye dedi. annengilin o taraftan istersin herhalde filan dedi böyle. kızlar hele o kızlar kırtasiye malzemelerini gece yarısı dükkan açtırıp aldıgımız o kızlar, resmen surat asıp oturdular aldırış etmez bi tavırla. kurtulur bizden dediler.
Boşver canım bencede hiç aldırış etme, kurtulmuşsun hiç düşünme ne kadar masraf harcadım diye, gidiyorum diye sevin:))
manyaklarmı ne bide anlamadığım sen hesap vermek zorundamısın arkadaş...
banada üstümdeki apartmanda çocuk olur koşarda zıplarda git bi villa tut kendine ozaman rahat otur demişti
senmi alıcaksın bana villayı sen bana kim olarak bunu söyleyebiliyosun dediğimde işine geliyosa demişti
lan dedim sen benim ev sahibimmisinde bana yol gösteriyosun nerden geldiğin belli zaten senin geldiğin apartmanda apartman kuralı diye bişey yokmuş belliki dedim...
bana verdiği cevap ne biliyomusun; apartman kurallarını senden daha iyi biliyorum katlanmak zorundasın sesde olur çocukta koşar,zıplar,hoplar bunlar apartman kuralıdır dedi bana
karşımızda koskoca site varken hem yeni yapı diye hemde 11 haneli bir apartman fazla hır gür olmaz diye buraya geldik ama hata yapmışız,sitede asla böyle şeylere müsamma gösterilmez anında imza toplanır...
çocuğunun kreşindeki bütün çocukları ve annelerini topluyo hafta sonu neymiş ben ona çok ses oluyo diye telefon açmışım utanmış yerin dibine girmiş neymiş o misafirlerinin çocuklarına koşamyın zıplamayın demeye utanırmış
ayy düşündükçe sinirimden gülüyorum ben nasıl muhattap oldum böyle insanlarla diye...
sen kaç kurtar kendini bacım...
Kaç gecedir nasıl söyleyeceğim ben insanalra diye gözüme uyku girmiyordu. bu gece de syledikleri yüzünden uyuyamam. ne kadar hanımefendi bi evsahibim var diye her yerde anlatıyordum ben. ağzımın suyu akıyordu onu anlatırken. evet haklısııınn galiba yeni evim güzel evim beklesin beni az kaldı inşallah, taşınıp rahata ereceğim. demeseydi iyiydi ama bee.
Ben düşünme boşver diyorum sen hala demeseydi iyiydi diyorsun:))Canım evine çık huzurla otur arkana bile bakma:))
Dimi ama kızzzinşallah bi sıkıntı çıkmazda hayırlısıyla bir iki hafta içinde taşınmış olurum. haklısın sanırım hemen gidip yeni evimi düşünmeme lazım, neyi nereye yerleştireceğime şimdiden karar verirsem yerleşmek daha kolay olur.
canım zaten kendisi bana son bir iki aydır yeni her sorunda bu ev sen çıkasın böyle yapıyor herhalde diyordu. ben çıkayım dedim kötü oldum. dost oldugunu çok sevme gün gelir düşman olursun diye boşuna dememişler.
İşte beklediğim cevaptı bu:))bencede yeni ev, yeni heyecan çok işin var çookgüzelce yerleşirsin inşallah evine :))
neden acaba kiracımı bulamıyolarda senin evden çıkmana bukadar bozuldular anlamadım...
çok seviyolar ondan desem çıkıcam deyince içlerinde ne var ne yok boşaltmışlar...
hadi hayırlısı olsun canım benmde ev alma durumum var dua et olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?