Taşınma- evde tıkılıp kalma vs vs

canım benzer şeyleri yaptık eşimle inanki...
benim eşim gece olmuyor mesela canı sıkılan gecenin 3 ünde pat diye inerdi sabahlara kadar vur patlasın çal oynasın aramızdan su sızmıyordu...
eşimin gündüz uyuduğunu ve gece işe gittiğini bile apartmanın ne kadar çocuğu varsa topladı tepemize ses gürültü gırla...
eşim kaç kere uyandı 10 kere uyandıysa ben onun 2 keresinde aradım canım çocuklar zıplamasın dedim diye benden kötüsü olmadı...

işine gelmiyorsa çık gitler seninle çok pis kavga ederim bak demeler....
eee bende durmadım girdik birbirimize,işin komik tarafı apartmandaki herkes onun askeri olmuş gibi artık ne anlattıysa kimse benimle konuşmuyor benimde umrum değil açıkcası...

sanırsınki kanlı olmuşuz...
ama neden oldu biliyomusun ben yedirmeyi içirmeyi kestim kötü oldum...
annem hep derdi komşuyla çok samimi olma diye ama ben laf söyletmezdim kendime çok kızıyorum verdiğim tavizler için...

şimdi inadına depiniyor tepemde hakkımı asla helal etmiyorum bunu yüzüne karşıda söyledim...

kız kardeşleri beni çok severlerdi geçenlerde onlarıda gördüm apartmanda çatlar kaşık rüzgar gibi geçiyolar yanımdan,güldüm kendi kendime cahillik çok başka bişey ne yazıkki...

benimde bir konum var üstümdekiyle ilgili oku canım tam ibretlik
birdaha komşumu haşır neşir olmakmı tövbe...
bide ben ev sahibiyim evimide çok seviyorum kaçacak yerim yok

Okudum canım, konunu okudum ahh ahhh, bana da diyor ki küçük kızı, senden hiç beklemezdik yaşıtız diye anlayışlı olursun sanmıştık. (liseye gidiyor daha yaşıtta olduk) bize senden önce ki kiracı varken, duvarda top oynuyorduk. tepiniyorduk yine de bişey demiyordu teyze dedi. ben ilk taşındıgım zamanlarda da ' biz ev sahibi oldugumuzu ilk sende anladık, gürültü yapınca kiracı hemen tavana vuruyordu' demişti. ilk 2 ay itiraz etmemişim, zaten niyetim belliymiş. şok oldum yaaa.

Bende taşınma konusunda çok kararsızdım, yazmıştım yukarda buldugum ev mükemmel ama birz dışarda diye. İiy ki çıkmışım yukarı bugün diyorum. ben daha yarı yolda bırakıyorum insanları diye üzülüyordum, kararımı netleştirdim en azından. hak konusunda bişey demiyorum. Allah büyük benden sonra adım attırmayan biri gelsin o yeter bana. Ayrıca bizim eşimin ailesiyle de sıkıntılarımız var herşeyimizi biliyorlardı. dur bakalım ben çıktıktan sonra birilerinden en ufak bişey duyarsam işte o zaman o hakların bu dünya da burunlarından gelmesini isterim. çok çalkalanır bu olay daha. neler söyler arkamdan, duyar gibi oluyorum. zaten ilk başta da çocuklu aileye vermek istemişte bizi kıramadıgı için bize vermiş evi. biz ısrar etmedik ki hiç, nişanlım o zaman eve bakalım deyince ben çok uzak dedim. bi bakalım dedi geldik baktık, ben sizi çok seviyorum, sonbahara kadar kimseye vermeyecektim ama size veririm dedi. daha ben ev uzak diye bakmaya gelmiştim ki evi tuttuk gittik. ama şimdi böyle olduk. benim niyetim başka çıktı mesela. o laf çok zoruma gitti. sen ev alınır diye bekliyordun, e aranız açıldı alınmayınca çıkıyorsun dedi.

Şaşırdım vallahi ne cesaret böyle konuşmuşlar kime ne sen kararını vermişsen.Söyleseydin evet kurtuldum diye ne demek güzel evleri görünce fikrin değişti sanki kıskanmışmı yada ne olmuş bilemedim.

Nasıl bir eczacı kuaförde çalışmak ister sok oldum
Eczanenizi acın bence Yada hastane Yada ilaç firmasında çalışın neden diplomanızı harcıyorsunuz
Kolay mı okuyoruz 5 sene
İlk defa bir meslektaşımdan bu sözleri duymak üzdü beni
Cok guzel bir ısiniz var bosverin başka isleri

Bende anlamadım ki işte, ne kadar zoruma gitti. Abimle konuştuk gece anlattım böyle dediler diye. boşver aldırış etme dedi. ama aklımdan çıkmıyor söyledikleri. ben ne tadilatlar yaptım bu ev, üstelik kiradan filanda düşmediler. düşmesin de ama bu şekilde konuşması çok zoruma gitti. ben bekliyorum zaten, bugün gelir ev buldum der diye dedi. annengilin o taraftan istersin herhalde filan dedi böyle. kızlar hele o kızlar kırtasiye malzemelerini gece yarısı dükkan açtırıp aldıgımız o kızlar, resmen surat asıp oturdular aldırış etmez bi tavırla. kurtulur bizden dediler.

Canım mesele çalışmak değildi kendimi oyalamaktı, yoksa geçen ay devlet hastanesinde başlayabilirdim ama eşim müsade etmiyor. bende çok üstüne düşmüyorum açıkçası, elbet bir iki sene için fikri değişir diye. bide taşınmayı düşündüğüm ev hastaneye çok yakın o nedenle sorun çıkarmaz belki diye ümitleniyorum.

manyaklarmı ne bide anlamadığım sen hesap vermek zorundamısın arkadaş...
banada üstümdeki apartmanda çocuk olur koşarda zıplarda git bi villa tut kendine ozaman rahat otur demişti
senmi alıcaksın bana villayı sen bana kim olarak bunu söyleyebiliyosun dediğimde işine geliyosa demişti

lan dedim sen benim ev sahibimmisinde bana yol gösteriyosun nerden geldiğin belli zaten senin geldiğin apartmanda apartman kuralı diye bişey yokmuş belliki dedim...
bana verdiği cevap ne biliyomusun; apartman kurallarını senden daha iyi biliyorum katlanmak zorundasın sesde olur çocukta koşar,zıplar,hoplar bunlar apartman kuralıdır dedi bana

karşımızda koskoca site varken hem yeni yapı diye hemde 11 haneli bir apartman fazla hır gür olmaz diye buraya geldik ama hata yapmışız,sitede asla böyle şeylere müsamma gösterilmez anında imza toplanır...

çocuğunun kreşindeki bütün çocukları ve annelerini topluyo hafta sonu neymiş ben ona çok ses oluyo diye telefon açmışım utanmış yerin dibine girmiş neymiş o misafirlerinin çocuklarına koşamyın zıplamayın demeye utanırmış

ayy düşündükçe sinirimden gülüyorum ben nasıl muhattap oldum böyle insanlarla diye...

sen kaç kurtar kendini bacım...

Boşver canım bencede hiç aldırış etme, kurtulmuşsun hiç düşünme ne kadar masraf harcadım diye, gidiyorum diye sevin:))

Boşver canım bencede hiç aldırış etme, kurtulmuşsun hiç düşünme ne kadar masraf harcadım diye, gidiyorum diye sevin:))

Kaç gecedir nasıl söyleyeceğim ben insanalra diye gözüme uyku girmiyordu. bu gece de syledikleri yüzünden uyuyamam. ne kadar hanımefendi bi evsahibim var diye her yerde anlatıyordum ben. ağzımın suyu akıyordu onu anlatırken. evet haklısııınn galiba yeni evim güzel evim beklesin beni az kaldı inşallah, taşınıp rahata ereceğim. demeseydi iyiydi ama bee.

canım zaten kendisi bana son bir iki aydır yeni her sorunda bu ev sen çıkasın böyle yapıyor herhalde diyordu. ben çıkayım dedim kötü oldum. dost oldugunu çok sevme gün gelir düşman olursun diye boşuna dememişler.

Ben düşünme boşver diyorum sen hala demeseydi iyiydi diyorsun:))Canım evine çık huzurla otur arkana bile bakma:))

Ben düşünme boşver diyorum sen hala demeseydi iyiydi diyorsun:))Canım evine çık huzurla otur arkana bile bakma:))

Dimi ama kızzz inşallah bi sıkıntı çıkmazda hayırlısıyla bir iki hafta içinde taşınmış olurum. haklısın sanırım hemen gidip yeni evimi düşünmeme lazım, neyi nereye yerleştireceğime şimdiden karar verirsem yerleşmek daha kolay olur.

İşte beklediğim cevaptı bu:))bencede yeni ev, yeni heyecan çok işin var çookgüzelce yerleşirsin inşallah evine :))

neden acaba kiracımı bulamıyolarda senin evden çıkmana bukadar bozuldular anlamadım...
çok seviyolar ondan desem çıkıcam deyince içlerinde ne var ne yok boşaltmışlar...

İşte beklediğim cevaptı bu:))bencede yeni ev, yeni heyecan çok işin var çookgüzelce yerleşirsin inşallah evine :))

Eveeettt bi sürü işim var ama olsun değer, yeni şeyler yaşamak lazım. Koli ayarlıyorum şimdiden. Hatta kullanmadıgım mutfak eşyalarımı yavaş yavaş paket yapmayı bile düşündüm gece

neden acaba kiracımı bulamıyolarda senin evden çıkmana bukadar bozuldular anlamadım...
çok seviyolar ondan desem çıkıcam deyince içlerinde ne var ne yok boşaltmışlar...

Ellerinin altındaki uşak gidiyor canım, ondan bozulmuşlardır. Bide gürültülerine tahammül etmek zorundaydım da etmedim ya zorlarına gitmiştir. Dün çok üzülmüştüm ama bugün salla gitsin dedim. 2 gün önce ne kadar çok seviyorduysam hepsini bugün o kadar nefret ediyorum. Çıkarken bir çift lafım olacak, son söz babında.

Az önce evsahibim geldi kızlar. Kapıyı ben açmadım ve eşime beni muhatab etme sakın dedim. İçeri geliyormuş, eşim önden haber verdi geliyor diye. gelsin dedim ama yerimden bile kalkmadım. konuşalım hele bu işin aslı neymiş filan dedi. onun konuşması da kısa sürdü tıpkı benim dün olan gibi. rövanşını aldım velhasıl. kızların tavırları hiç hoşuma gitmedi, dğn ben sadece niyetimiz oldugunu söylemeye çıkmıştım ama kızların o tavrını görünce kesin kararımı vermiş olarak indim dedi. onlar cahil dedi, attığın mesaj zoruna gitmiş dedi. bende dedim ki, kusura bakmasın gece saat 4 te tepemde hoğlayıp zıplarken engel olacak bi mesaj attıgım için dedim. yıllardır kardeşim dediğim iki kızın bi anda surat asıp yüz çevirmeleri çok zoruma gitti dedim. sen güzel evlere gidip geldikçe filan diye başlıyordu kiiiiii; ben hiç mi ev görmedim hayatım da abla ne demek bu dedim. eşim araya girdi hemen. biz sadece niyetimiz var diyecektik abla ev filan da bulmuşluğumuz yoktu ama artık bulduk dedi. çok güzel oldu şak şak şak şak. çok güzel olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…