- 12 Mayıs 2017
- 205
- 322
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Merhabalar, herkese güzel bir gün dilerim. İkili ilişkilere dair değil ama benim de bir derdim var ve vakit ayırıp ilgi göstereceklere şimdiden teşekkür ederim.
Tayin oldum ve ev toplama eşya kolileme işleriyle meşgulüm. Bir arkadaşım instagramda çok takipçili birinin mutfak tabak çanağını kolilemede, her bir tabak kaseyi streç naylonla sarmalı bir yöntem paylaştığını hiçbir eşyanın hem zarar görmeyip hem de tozlanmadığını kirlenmediğini söyledi. Sanırım asker eşi bir influencermış kendisi sık taşınıyormuş. Bunu deneyip eşyası hasarsız ulaşanlar da yazdıkça kendisi paylaşıyormuş.
Bu kişinin adını bilmiyorum internete taşınma-tabak-streç naylon filan yazınca da pek bir şeye rastlayamadım. Acaba siz bu kişinin kim olduğunu biliyor musunuz ya da bu yöntemden haberdar mısınız?
Bunun dışında genel olarak eşya paketlemeye dair önerileriniz var mıdır?
Katkıda bulunacaklara şimdiden teşekkür ederim :)
Gazeteye sarınca koliden çıkan her şeyin tekrar yıkanması gerekiyor. Çok daha yorucu bir yöntem o.Annem taşımakla meşgul şuan.bende onun eşyalarını yerleştiriyorum.o kadar kötü paketleme yapılmıştı ki beni çok yordu.ne yaparsanız yapın kolilerin üzerine mutlaka ne oldugunu yazın ki zorlanmayin.
Annem gazete ile sarmış herşeyi ama balonlu naylon da çok işe yarardi.
Size kolay gelsin taşınmak gerçekten çok zormuş.bende 3-4 hafta sonra tasinacagim şimdiden korkmaya başladım.
Gazetelerde dağılıyor onları topla heryerden birde çöp çıkart.ama annem topladığı için ben bu yöntemle 2 gündür uğraşıyorum.Gazeteye sarınca koliden çıkan her şeyin tekrar yıkanması gerekiyor. Çok daha yorucu bir yöntem o.
Patpat denilen balonlu streçler var onlardan alın. Ucuzlar da. Tabakları sarın, kolileyin, insanlar asırlardır böyle yapıyor herhangi bir influencera özel değil bu durum.Merhabalar, herkese güzel bir gün dilerim. İkili ilişkilere dair değil ama benim de bir derdim var ve vakit ayırıp ilgi göstereceklere şimdiden teşekkür ederim.
Tayin oldum ve ev toplama eşya kolileme işleriyle meşgulüm. Bir arkadaşım instagramda çok takipçili birinin mutfak tabak çanağını kolilemede, her bir tabak kaseyi streç naylonla sarmalı bir yöntem paylaştığını hiçbir eşyanın hem zarar görmeyip hem de tozlanmadığını kirlenmediğini söyledi. Sanırım asker eşi bir influencermış kendisi sık taşınıyormuş. Bunu deneyip eşyası hasarsız ulaşanlar da yazdıkça kendisi paylaşıyormuş.
Bu kişinin adını bilmiyorum internete taşınma-tabak-streç naylon filan yazınca da pek bir şeye rastlayamadım. Acaba siz bu kişinin kim olduğunu biliyor musunuz ya da bu yöntemden haberdar mısınız?
Streç filmle sarmanın maliyeti yüksek olur gibi geldi bana (firmaların kullandığı dev toplardan bulma şansınız yoksa tabi), çünkü tek kat film koruyucu olmayacaktır ayrıca çok zaman alır. Ben genellikle tabaklar arasına gazete kağıdı koyar öyle paketlerim, gazete buruştuğu yerlerde sallanmayı da azalttığından iyi yerleştirilmiş kolilerde düşmediği sürece kırılma olmaz. İlla ki tozlanmasın derseniz arasına gazete koyduğunuz tabakları streçle sabitleyebilirsiniz.Merhabalar, herkese güzel bir gün dilerim. İkili ilişkilere dair değil ama benim de bir derdim var ve vakit ayırıp ilgi göstereceklere şimdiden teşekkür ederim.
Bizim eşyalarımız bayağı fazlaydı ona rağmen herşeyi 2 günde topladığım taşınma bile oldu.Merhabalar, herkese güzel bir gün dilerim. İkili ilişkilere dair değil ama benim de bir derdim var ve vakit ayırıp ilgi göstereceklere şimdiden teşekkür ederim.
Kendileri mı yerleştirdiBiz farklı bir ile giderken, eşim bi nakliye firmasıyla anlaşmıştı. Geldiler herşeyi kendileri toparladı, yükledi, gittiğimiz ilde de kendileri yerleştirdi. Biz hiç elimizi dahi sürmedik ve en ufak bi kırık çatlak dahi olmamıştı
Evet. Kendileri geldiler eve kolilediler. Kamyona yerleştirdiler, gittiğimiz ilde de kendileri kolileri açıp kendileri yerleştirdiler. Sigorta olduğu için bizim yapmamız gerekiyor dediler hattaKendileri mı yerleştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?