Tasinma ve para sikintisi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
Iyi akşamlar. Bundan 5 sene önce ben yeni maaş almaya başlamıştım. Tabi o zmnlar bekardım 3 5 kenara da para koymuştum bekar olunca ailen paranı harcayacak yer bulur..Annem dedi ablanlar ev alacak onlara 3 bin verir misin diye onlar da sonra sana yardım ederler araba alırken bsy alırken diye. Ben de verdim. Verdiğim para çok değildi lafı geçmedi sonra zten.
Sonra ben evlendim. Kendi imkanimizla yaptık her şeyi.
Su an oturduğumuz evde ev sahibiyle sorun yaşayınca ev alalım dedik nasılsa borçla alacağız evi diye giriştik bir işe.
Yalniz evdeki hesabimiz pek tutmadı. Banka masrafı tapu masrafı eve kombi ankastre derken 4 5 bin açığımız var. Şimdi mart 15e kadar elimizde harcligimiz yok nerdeyse.
Ben de anlamların bize yardım etmesini istiyorum. Anneme konuşurken dedim. Şuraya şu kadsr masraf oluyor açığımız var diye. O da ablanlarda para var mı bilmiyorum vs dedi. Böyle kaldı.

Sonuçta şimdi de onların bize yardım etmesi gerekir diye düşünüyorum

Anneniz ablanların namina sizden para istermişse zamanında şimdi de sizin durumunuzu bildirsin .

İhtiyacınız varsa borç isteyin. Yardım gönüllü olandır.

Açık olarak dile getirin. Miktarda da net olun 4 bin açığımız kaldı diye. zamanında siz onlara yardımcı olmuşsunuz simdi de onlar yardimcı olsun tabi ellerinde varsa yoksa yapacak bir seyiniz yok.

Yerinizde olsam hiç annenizi katmadan direk ablayla açık açık konuşur şu an bütçenizdeki açıktan bahseder borç isterdim. Zaten unutkanlık hafıza problemi yoksa zamanında sizin ona yaptığınız yardımı hatırlayacak ve o da elinden geleni gösterecektir.

Böyle durumlarda genelde hep bana derler alırlar vermezler bi de siz istediğiniz için kötü olursunuz ama şansınızı deneyin bakalım

Ben bu üyenin hep parayla ilgili sıkıntısı olacağını daha önceden de söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…