Tasinma

ESki konularınıza baktım. Eşiniz iki işte çalışıyormuş. Taşınma nedeni sadece akrabaları değil belli. Büyük ihtimal maddiyattan dolayı taşınmak istiyor. İstanbul'da yaşamakla trabzon'da yaşamak aynı değil. Annenizle de sorunlarınız varmış ve 54 yaşında, kendine bakan bir kadın. Bakıma muhtaç değil. Önceliğiniz kendi çekirdek aileniz olmalı.

Eşim iki işte birden çalışıyor. Eve gelince elinden geldiğince yardim ediyor. Ama annem sürekli bana sarılacak ya da kızacak bir şey arıyor. Kardesinde iki gün kaldı hiç bir sıkıntı olmadı . Bana gelip çocuklara bağırıp gidiyor. Üçüncü bir çocuk gibi düşünüp öyle davranmak istiyorum ama gerçekten gücüm yetmiyor. İki çocuğumda hasta kimsenin yardım ettiği yok. Komşular açıyor artık halime . Bı de annem bende dururken sürekli birilerini eve çağırıyor. Onlara hizmet etmek de yoruyor. Bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum

Evet annemle çok iyi anlaşamıyoruz ama burda onu bırakmak da terk etmek gibi geliyor. Bilmediğim bı şehirde yaşama fikri de korkutuyor. Özellikle annemiz olmak üzüyor beni. Karar veremiyorm.

Anneciğim yalnız olsaydı ben de onu bırakıp gitmek istemezdim sanırım.

Anne baba problemli diye onları yalnız bırakamayız ki…

Eşiniz sizi anlar inşallah.

Anneciğim yalnız olsaydı ben de onu bırakıp gitmek istemezdim sanırım.

Anne baba problemli diye onları yalnız bırakamayız ki…

Eşiniz sizi anlar inşallah.
İnsallah

Annenizi yalnız bırakmak istemediğinizi anlıyorum ama burada tam tersi bir konu açsaydınız yorumlar farklı olabilirdi.Mesela eşim kayınvalide mi yalnız bırakmak istemiyor.Siz de ben taşınmak istiyorum yazsaydınız herkes o yetişkin bir kadın,kendi başının çaresine bakabilir yazardı.Üstelik eşinizi de linçlerdik.😀
Çocuklarınız varsa önce onlar için en iyisini yapmanız gerek.Önce çocuklar,sonra aileniz…Anneniz de isterse taşınır,isterse bulunduğu şehirde yaşar.

Böyle bir durumda çekirdek ailem ile ortak karar alırım.
Evet insanın annesidir ancak anne babanız ayrılırken siz bakacaksınız diye ayrılmadı.
Kaldı ki anneniz bakımınıza ihtiyaç hissetseydi sizinle gelirdi. Belki o da biraz özgür yaşamak istiyordur.

Annenizle iyi değilsiniz sorunlu diyorsunuz hemde vicdan azabı çekiyorsunuz. Kendi içinizde çelişmeyin. Gidin Trabzon güzel yer anneniz yokken toparlanın biraz

Back
X