- 12 Nisan 2012
- 4.919
- 7.397
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Yazabilir evet. İstanbul da zaten pahali olduğu için alisigizHeryeri yazabiliyor musunuz? Kırklareli merkez olabilir. Artık ucuz ev kalmadı. Hayat pahalı. Ama kırklareli sakin biryerdir. Eğitim anlamında da sıkıntı yasamazsınız.
Teşekkür ederim bakayim. Balıkesir e hiç gitmedim ama tanıdıklar da çok güzel diyorBalıkesir akçay'da yaşıyordum evlenmeden önce, bana göre dünyanın en güzel yeri. Orada okudum ilkokulu,liseyi ve çok memnundum eğitiminden ama her yer gibi orası da pahalı ve yazları çok kalabalık oluyor göze alabiliyorsanız bence gidin :)
Nilüfer güzel bir ilçe.Ama eskisi gibi sakin değil tabi.Sakin olan biraz merkez kısma uzak yerler var,kafa dinlersiniz.Kiralar epey arttı onu söyleyebilirim , ama hem deniz olsun hem çocuğumu parka götüreyim eğlence yerlerine götüreyim derseniz çok alternatif var diyebilirim epey büyük zaten.Her yere yakın olması da avantaj günübirlik eskişehir balıkesir yapabilirsiniz.Burda nilüfer nasıl? Oraları bilen var mı?
Nilüfer değil ama Gemlik'i tavsiye edebilirim. 14 yıldır yaşıyorum doğa ve deniz iç içe. Bursa merkeze de yakın olması avantaj sağlıyor. Bir araştırın derim.Burda nilüfer nasıl? Oraları bilen var mı?
Şu anda da Bursa nilüferde yaşıyorum ama sakinlik istiyorsanız tavsiye etmem, Gemlik kumla, mudanya, altınşehir özlüce gibi yerler daha nezih oralara bakabilirsinizBurda nilüfer nasıl? Oraları bilen var mı?
Nilüfer derken genel olarak bahsetmiş Özlüce altınşehir nilüferde değil miŞu anda da Bursa nilüferde yaşıyorum ama sakinlik istiyorsanız tavsiye etmem, Gemlik kumla, mudanya, altınşehir özlüce gibi yerler daha nezih oralara bakabilirsiniz
Neresi alternatif oluyor anlamadım. Evet çocuklar olduğu için daha çok onlara göre dusunuyorum her seyiNilüfer güzel bir ilçe.Ama eskisi gibi sakin değil tabi.Sakin olan biraz merkez kısma uzak yerler var,kafa dinlersiniz.Kiralar epey arttı onu söyleyebilirim , ama hem deniz olsun hem çocuğumu parka götüreyim eğlence yerlerine götüreyim derseniz çok alternatif var diyebilirim epey büyük zaten.Her yere yakın olması da avantaj günübirlik eskişehir balıkesir yapabilirsiniz.
Çok teşekkür edicem bakacagimNilüfer değil ama Gemlik'i tavsiye edebilirim. 14 yıldır yaşıyorum doğa ve deniz iç içe. Bursa merkeze de yakın olması avantaj sağlıyor. Bir araştırın derim.
Siz semt adı verin yine ,araştırmak isterim . Okul gitmiş olursam tekrar sorarım o zaman. Teşekkür ederimBursa nilüferde İstanbulda gini hissedebilirsiniz kendinizi. Düzgün ve depreme dayanıklı bir yerde oturmanın bedeli de İstanbul kadar yüksek olmasa da yine 10binden başlar. İyi devlet okulu bulma ihtimaliniz yüksek. Geleceğiniz kesinleşirse okul ve semt adı verebilirim.
Bursa içerisinde çoluk çocuk oturabileceğiniz parklardan bahsediyorum.İçinden dere geçen falan yazın cıvıl cıvıl oluyorNeresi alternatif oluyor anlamadım. Evet çocuklar olduğu için daha çok onlara göre dusunuyorum her seyi
20 30 dk benim için bir şey değil, malum istanbul trafigini yaşıyorumBursa içerisinde çoluk çocuk oturabileceğiniz parklardan bahsediyorum.İçinden dere geçen falan yazın cıvıl cıvıl oluyorNilüfer içinde Altınşehir Kızılcıklı falan gerçekten güzel yerler.Kızışcıklı uzak kalır biraz ama altınızda araba varsa birçok yere 20 30 dakikada gidersiniz trafik yoksa tabi
İstanbul a göre Bursa cennet.İstanbul daki keşmekeşlikten nefret ediyorum20 30 dk benim için bir şey değil, malum istanbul trafigini yaşıyorum
Ben de artikİstanbul a göre Bursa cennet.İstanbul daki keşmekeşlikten nefret ediyorum
AnkaraYazabilir evet. İstanbul da zaten pahali olduğu için alisigizteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?