Apartmanda 4 daire var yonetici falan yok yani geldikleri ulkede belki normaldir bilmiyorumev sahibi ne yapsın? mangal yakmayın mı diyecek? bu kişiler apartman bahçesine mangal yakılmayacağını bilmiyo mu? biliyolar ama umursamıyolar. apartman yöneticisi yok mu? toplaşıp karar alın.
Apartmanda 4 daire var yonetici falan yok yani geldikleri ulkede belki normaldir bilmiyorum
Haftada en az 2 3 kere yapiyorlar valla nasil buluyorlar bu kadar eti tavuğu bende anladim hele bazen dolduruyolar bahceyi insanla ne konustuklarini da anlamıyoruzValla kökenlerinin ne olduğu önemli değil, bu ülkede yaşayan herkes kurallara kanunlara uyacak. Apartmanda mangal yakmak diye birşey yok. Maşallah hiç tencere yemeği yapılmıyor anlaşılan her akşam mangal partisi. Ev sahibine söyleyin çaresini bulsun.
Evet yani kucumsemek istemiyorum amasuriyeliler mi?
Evet yani kucumsemek istemiyorum ama
Yazin tasinacaz zaten kontratin bitmesini bekliyoruz ev sahibinin ilgilenecegini hic sanmiyorum banyonun kapisi şişti zor kapaniyor demistir olsun bisey olmaz diyen biriDaha öncede konu açmıştınız sanırım,ayakkabıları ıslanmıştı,bahçeyi çöplük gibi kullanıyorlardı vs diye hatırlıyorum.
Ev sahibiyle konuşun derim,hala düzelme olmazsa taşının.
Ya Turklerde de vardir bunu yapan ama en azindan konusup anlasirsin ben biseyler dedim balkondan ama ya anlamadilar ya da umursamazlarvalla siz istediğiniz kaçar küçümsemeyin ama bu insanlar bizim toplumumuza adapte olamıyolar. ha türkler çok mu medeni? hayır değil. ama kendi milletimizin insan gibi yaşayanı yetmezmiş gibi bi de dilini halini bilmediğimiz bu insanlarla yaşamaya çalışıyoruz.
Yasak mi derken apartmanda yasaniyorsa bence yasaktir her yerde duman oldugu gibi benim evime giriyorPeki apartmanda yasak mı?
Ya Turklerde de vardir bunu yapan ama en azindan konusup anlasirsin ben biseyler dedim balkondan ama ya anlamadilar ya da umursamazlar
Anladım,haklısinız ama yapacak başka birşey yok gibi.Yazin tasinacaz zaten kontratin bitmesini bekliyoruz ev sahibinin ilgilenecegini hic sanmiyorum banyonun kapisi şişti zor kapaniyor demistir olsun bisey olmaz diyen biri
Yasak mi derken apartmanda yasaniyorsa bence yasaktir her yerde duman oldugu gibi benim evime giriyor
Bu yaz bitiyor hemen tasinicaz simdiden ev bakmaya basladimsözleşme süreniz ne kadar? yani bence taşının.
Ya ama belli ediyorum yani aciklamaya calistim camasirlari gosteriyorum falanAma yasak diye bilgi verilmesi gerekir yine de. Size rahatsızlık veren başkasına vermeyebilir.
Yanlış anlaşılmak istemem, benim de alt kat komşumla çok ciddi mangal tartışmamız olmuştu, biz dinletememiştik siz umarım çözersiniz. Ama şimdi farklı millet falan, yasak denmediyse düşünmemeleri normal geldi bana.
Bu yaz bitiyor hemen tasinicaz simdiden ev bakmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?