Tasinmak ve cocuklar

Hemen satilacakmi acaba paraya ihtiyaci varsa kisin ortasindayiz bebegim var bebegim diyorum hava buz gibi kolaymi...para ihtiyaci bir gunde mi olustu bir gunde mi satmaya karar verdi...daha once haber verseydi diyoruz daha iyi bir ev bulma imkani olabilirdi okula yakin bir yer alisma sureci vs....bos konusuyosunuz cidden
Siz de haklısınız ama ev sahibide haklı 1 gecede paraya ihtiyaç duyuluyor maalesef babam yıllar önce kefil olmuş mesela sonra öğreniyor ki adam parayı ödememiş 1 gecede arabayı satılığa çıkartmış başka şeyleride tabi satışa çıkarıyor ucuz pahalı arsa,ev vb.

neyse ki ev bulmuşsunuz öyle anladım anahtarıda verin bence kimse mağdur olmasın sonuçta 2 yıl oturmuşsunuz yanlış anlamadıysam,bundan sonrada mutlaka sözleşme yapın derim.

Tamam canim bebeğin filan var ama belkide ihtiyac gercekden acil oluştu. Kim satar kış ayinda evini?
Belki adamin karisi kanser tedavi icin paraya ihtiyaci var... olmasa niye kar kişda ev satmaya kalkīşsin.
Sizin icin zor ama bence şuanda çözüm odakli düşünün.
Biz tasinirken sormustuk emekli olunca ben oturacagim 10 yil rahat rahat oturun dedi.tabii ben suan uzgun oldugum icin detaylari anlatamiyorum...cok karisik aklimiz

Biz tasinirken sormustuk emekli olunca ben oturacagim 10 yil rahat rahat oturun dedi.tabii ben suan uzgun oldugum icin detaylari anlatamiyorum...cok karisik aklimiz

Ben seni anliyorum ama adam demekki paraya ihtiyac duydu. Eminimki öyle olmasa kış günü satmaz ve evin boş kalmasini riske almaz.
Bence arayin ve sorun. Yaza kadar zaman tanirsa rahatlarsınız

Sizin haberiniz olmadan bile o ev el degistirebilirdi.
Once kiraciya al demek evet kibarlik.
Aralik ayi diye satmasin mi adam evini paraya ihtiyaci var demekki.Yeni ev sahibiyle devam edebilirsiniz anlasilirsa cikmak sart degil.
Muhit civarindaki evlerin iki katini istemis asagisina satmam asla demis cok acil bi durum olsa dardayim su kadar indirimli olur demiyor.misal butun evler bu sokakta 100bin lira 180 bin istiyor hangi aptal bunu alir neden alsin anlatabiliyormuyum.bir acillik olsa bunuda bildirir veya fiyata yansitirdi.esimede sordum bak acelem yok bi kurus dusurmem fiyati demis

Muhit civarindaki evlerin iki katini istemis asagisina satmam asla demis cok acil bi durum olsa dardayim su kadar indirimli olur demiyor.misal butun evler bu sokakta 100bin lira 180 bin istiyor hangi aptal bunu alir neden alsin anlatabiliyormuyum.bir acillik olsa bunuda bildirir veya fiyata yansitirdi.esimede sordum bak acelem yok bi kurus dusurmem fiyati demis
Alan alir kimsenin parasina karisamayiz belkide sizi cikarmak istiyor.
Satilmayacagina eminseniz cikmayin yazin cikarsiniz.

Valla bende yıllarca evimi kiraya verdim, bir insan mal sahibi diye kiracısının her durumunu düşünmek zorunda değil. Evini satması gerekiyorsa çocuklarınızın büyümesini mi bekleyecekti. Size haberini vermiş, teklifini de önce size yapmış. İnsanlar ev sahiplerinin hiç bir şeye ihtiyacı yok sanıyorlar oysa ki insan hayatı bu, ödemeyediği bir borcu, bir hastası vs. Olabilir yani adam malını satacak diye niye bu kadar bozulmak, sonuçta kiracısınız bir gün o evden taşınacağınızı biliyorsunuz.
Zorunda degil tabiki insanliktan soz ediyorum sadece insaf tan vicdan dan yoksa her yerde ev var.aceleside yokmus fahis fiyat koyuyor

Siz de haklısınız ama ev sahibide haklı 1 gecede paraya ihtiyaç duyuluyor maalesef babam yıllar önce kefil olmuş mesela sonra öğreniyor ki adam parayı ödememiş 1 gecede arabayı satılığa çıkartmış başka şeyleride tabi satışa çıkarıyor ucuz pahalı arsa,ev vb.

neyse ki ev bulmuşsunuz öyle anladım anahtarıda verin bence kimse mağdur olmasın sonuçta 2 yıl oturmuşsunuz yanlış anlamadıysam,bundan sonrada mutlaka sözleşme yapın derim.
Sordum esime acelem yok bir kurus dusmem demis.esim anahtari verecekti zaten sadece tasindigim gun vereyim dedi o gun haberi olsun diye bende erkenden haber onun seviyesine inme etik olmaz dedim

Pelinim bende yapamam o yuzden esim hemen cikalim dedi....aglarim ben boyle bisey olsa.tek dusuncemiz cocuklarimiz perisan olacak ve hesapta olmayan 3000 tl harcama yapilacak

Zaten hic hos bisey degil,
Ogrenciyken bizim cikacagimiz ay yeni kiraci aramaya baslamisti ev sahibi,
Dan dun giriyorlar yatak odana banyona kadar inceliyorlar, e bakan da hakli o evi tutacak ama evde yasayan icin cok zor. Aile evindeyken hic dusunemiyorum...
En iyisi hemen ev bulup ev sahibine biz ev bulduk cikiyoruz hadi eyvallah demek... karda kista tasinmak zor biliyorum, biz de bu eve kizim 1.5 yasindayken martta tasinmistik nasil da igrenc yagmurlu buz gibi bir haftaydi :( ama bir sekilde hallediliyor, kiraciligin zor tarafı...

Ben seni anliyorum ama adam demekki paraya ihtiyac duydu. Eminimki öyle olmasa kış günü satmaz ve evin boş kalmasini riske almaz.
Bence arayin ve sorun. Yaza kadar zaman tanirsa rahatlarsınız
Sormaz artik esim bende kalmam eve bakmaya gelen olur yapamam.acil olsa anlarim ama degil demis ben bu fiyattan inmem yarinda satilabilir 1 ay sonrada demis.en cok ona uzulmus esim.tabii acil olsa bu kadar sinirlenmezdi borcu var yada odemesi gerek adamin evi bizemi soracak.simdi bile oyle dedi esim adamin mali bizemi soracak hatun uzulme diyo

Sordum esime acelem yok bir kurus dusmem demis.esim anahtari verecekti zaten sadece tasindigim gun vereyim dedi o gun haberi olsun diye bende erkenden haber onun seviyesine inme etik olmaz dedim
Bence de erkenden verin sonuçta iyi kötü 2 yıl oturmuşsunuz bir konuşmuşluğunuz var arada kırgınlık olmasın.

Alan alir kimsenin parasina karisamayiz belkide sizi cikarmak istiyor.
Satilmayacagina eminseniz cikmayin yazin cikarsiniz.
Eve bakmaya gelen olur midem kaldirmaz.gununde kiramizi odeyen komsularimizla iyi gecinen insanlariz.kimbilir belkide bikac ay once esi evi gormeye gelmek istemisti bende musait degildim israr kiyamet gelmisti kadin onun intikami belkide

Zaten hic hos bisey degil,
Ogrenciyken bizim cikacagimiz ay yeni kiraci aramaya baslamisti ev sahibi,
Dan dun giriyorlar yatak odana banyona kadar inceliyorlar, e bakan da hakli o evi tutacak ama evde yasayan icin cok zor. Aile evindeyken hic dusunemiyorum...
En iyisi hemen ev bulup ev sahibine biz ev bulduk cikiyoruz hadi eyvallah demek... karda kista tasinmak zor biliyorum, biz de bu eve kizim 1.5 yasindayken martta tasinmistik nasil da igrenc yagmurlu buz gibi bir haftaydi :KK43: ama bir sekilde hallediliyor, kiraciligin zor tarafı...
Allah isteyen herkese banada bir ev nasip etsin tayin isi yuzunden alamiyoruz ev 1 yil daha

Kira sozlesmesinde yazili olma sarti yoktur. Sozlu olarak da kira sozlesmesi kurulur. Ve borclar kanunu kiraciyi koruyucu hukumler icerir. Siz istemezseniz ev sahibi 2 yildan asagi sizi cikaramaz. 2 yildan asagi dememin sebebi de acacagi davanin sureci.

Kira sozlesmesinde yazili olma sarti yoktur. Sozlu olarak da kira sozlesmesi kurulur. Ve borclar kanunu kiraciyi koruyucu hukumler icerir. Siz istemezseniz ev sahibi 2 yildan asagi sizi cikaramaz. 2 yildan asagi dememin sebebi de acacagi davanin sureci.
Cok tesekkur ederim .aslinda hic cikmak istemiyorum.fakat malum ulkemizde tacizin her turlusu mevcut.eve surekli insan getirip ev bakma bahanesiyle taciz edecekler sorunlar olacak.kanunlar korusada bazi insanlar icin kkendi kanunlari var

Şu kış vakti yaptiği cok ayıp
İnşallah kimse almaz evini
Ama siz diken üstünde olursunuz her dakika
Bence bekleyin . Belki satilmaz hemen. Alan kisi de hemen gelmeyebilir kiraya verebilir size.

manap neden bu kadar acele ediyorsunuz?
ev yarin satilacak mi hemen?
bence esin cok ani ve sacma hareket ediyor onu sakinlestir biraz

Eşinin yaptığında etik olarak bir sıkıntı yok bence. Ev sahibininki sıkıntı.
En azından bunu birkaç ay önceden söyleyebilirdi. Havalar daha güzel olurdu okullar açılmamış olurdu vs.

17 aylik bir bebegim var..tasinmak cok zor olacak hem hava sartlari hem maddi olarak bizi zorlayacak.buldugumuz evler yuksek fiyatli arastirmayada pek zaman yok acikcasi. buyuk kizimin okulu yarim kalirmi baska okula aldirilmasi gerekirmi birsuru soru var aklimda tabii cok ihmal edecegim tasinma esnasinda hem yeni bir ev hem benim zaman ayiramamam cok kotu
Sözleşme yoksa istediği gibi satar. Siz almıyorsanız da hemen satılacak değil ya. Belki satılması zaman alacak.
Gerci ben olsam ben de ev bulunca kacırmazdım.
Şu durumda ev sahibi eğer size ev satılıyor derhal çıkın dediyse boşaltıeken haber etmeniz gerekmez ama siz alın siz almazsanız da ben satarken kiracı ız iyidir derim size süre tanısınlar vs gibi kolaylaştırıcı bi tavrı varsa haber verin. Bi kere adam siz satın alın derken adabına uygun davranmış iyi niyet göstermiş.

Şu kış vakti yaptiği cok ayıp
İnşallah kimse almaz evini
Ama siz diken üstünde olursunuz her dakika
Bence bekleyin . Belki satilmaz hemen. Alan kisi de hemen gelmeyebilir kiraya verebilir size.
Dunden bu yana oyleyiz zaten.heran kapi calacak evigormeye gelecekler korkusu...ya satilirsa ya surekli birileri bakmaya gelirse.bunlari dusunmekten alamiyoruz kendimizi

manap neden bu kadar acele ediyorsunuz?
ev yarin satilacak mi hemen?
bence esin cok ani ve sacma hareket ediyor onu sakinlestir biraz
Sakinlesmiyorki anlamiyorda birileri gelir bakmaya eve sen kabul etmezsin bebek uyuyor olur vs vs...ay sonuna kadar iyi koru bulup cikariz dedi.acikcasi bunu yapan adama kira odemek istemiyor gunumuz dolmadan havalar kotulesmeden yerleselim diyor

Back
X