Tasinmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Merhaba tekrar.. bilenler bilir tasinmaya karar verdigimi evdeki mutsuzlugun her gun beni umitsizlige dogru surukledigi icin, 23 yasindayim dogru bir karar mi verdim bilmiyorum..
Calismaya devam edecegim ve ev bulmadan önce plan yapmam lazim sanirim, bir cekyat, bi masa ve sandalye yeter mi? Esyalarimin bi kacini satacagim alabilmek icin, okula da tekrar baslamayi dusunuyorum.. tecrubesi olan ve kendi hayatini surdurenler tavsiye verebilir mi unuttugum bir sey varsa? duzen nasil olusturulur bilmiyorum alisveris listesi mi yapsam , yemek tariflerini youtube'den bakarak yapmaya calisiyorum.. yuzde yuz saglikli dusunemiyorum simdilik hayatimi duzene koyduktan sonra destek alacagim

Mesleğin ne? Maaşın ne kadar?

En başta bir çekyat bir masa sandalye 1tava bir tencere Çatal kaşık bıçak tabak kase bardak yorgan yastık gibi şeyler gerekli . Yatak sonradan da alınır keza dolap ve tv de öyle. Buzdolabı elzem çamaşır makinesi öyle.

Taşınmak için birikiminiz var mı eğer yoksa hemen taşınmayın derim,emlakçı parası,depozito derken bir dünya para ediyor,eğer birikimin varsa ise elbette taşınırsın eşyalarının hepsini elbette hemen almayabilirsin zamanla alınır ama buzdolabı,çamaşır makinesi,ocak bunlar gereklidir.

apart bul orda yaşa ilk etapta

Devletten yardim almayi dusunuyorum yurtdisindayim burda ki haklarimi soracagim.. kiraya yardim ederler diye dusunuyorum beyaz esyalari olan evler var mesela.. Bi catal-kasik-bicak yeterli onlari evden aliyim digerleri icinde esyalarimi satarim evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…