Taşırmayan bebek bezi Yok mu?

Sleepyden bi ben memnun degildim galiba
Rezil bir bezdi...
Prima bezini degistirince memnun kalmamistim ilgin bir sekilde sofio yu begenmistim epey a101 de satılan
Simdi primanin eski versiyonunu netten aliyorum
eski prima var mı ki acaba ya ??? Eşimi çok bunalttım galiba baş ucuma kartını koymuş çocuklara ben bakarım nolur istediğin kadar bezi gidip kendin al yazmış not kağıdına :işsiz: a 101 deki bezler ufak paketleri varmış alıp deneyebilirim

Kızlar molfix bebeğime alerji yaptı. Babası prima ve komili almış. İkisinde taşırıyor çılfırcam . Bebeğimi emzirip uyutuyorum uyandığında çocuğum üstü başı rezil şekilde bağırıyor. Taşırmış! Hemen banyoya koş yıka kurula giydir . Bi dahaki kakaya yine aynı durum. Bebeğim 17 günlük. Yok mu taşırmayan bez :KK43: gece iki üç kere banyoya gidiyoruz bebeğim hasta olacak diye korkuyorum artık
Merhaba,

Taşırma problemini biz de yaşadık. Muhtemelen bedenle ilgili sıkıntı yaşanıyor. Mesela her bebeğe 1 beden olmuyor. Direkt 2 beden başlayan da var. Her anne giysi gibi düşünüyor bebek bezi bedenini oysa ki bel çeperi de çok önemli tercih yaparken. Özellikle erkek bebeklerin taşırma sorunu daha fazla oluyor çünkü daha tazyikli idrara çıkıyorlar. Şu an huggies kullanıyorum, hiç taşırma yaşamadım. 4500 gr 2 beden kullanıyoruz ama 3'e geçeceğim çünkü bel çeperinin daha geniş olması gerekiyor beden yapısına göre. Bu öneriyi dikkate alarak ilerlemenizi tavsiye ederim. Doktorunuza da danışabilirsiniz. Huggies ile ne taşırma ne de pişik yaşadım, tavsiye ederim.

Merhaba,

Taşırma problemini biz de yaşadık. Muhtemelen bedenle ilgili sıkıntı yaşanıyor. Mesela her bebeğe 1 beden olmuyor. Direkt 2 beden başlayan da var. Her anne giysi gibi düşünüyor bebek bezi bedenini oysa ki bel çeperi de çok önemli tercih yaparken. Özellikle erkek bebeklerin taşırma sorunu daha fazla oluyor çünkü daha tazyikli idrara çıkıyorlar. Şu an huggies kullanıyorum, hiç taşırma yaşamadım. 4500 gr 2 beden kullanıyoruz ama 3'e geçeceğim çünkü bel çeperinin daha geniş olması gerekiyor beden yapısına göre. Bu öneriyi dikkate alarak ilerlemenizi tavsiye ederim. Doktorunuza da danışabilirsiniz. Huggies ile ne taşırma ne de pişik yaşadım, tavsiye ederim.
Bende şuan onu kullanıyorum . Çok şükür eskisi kadar taşırmıyor. Bedeni de arttırsam diğer bezler taşırdı malesef teşekkür ederim :)

Ben Huggies kullaniyorum ve cok memnunum. En cok popoyu kavrayisini seviyorum, bebeklerin anatomisine uygun, kalca gelisimini ve hareket kabiliyetini engellemiyor. Tasma yasamadik. Ben genellikle hangi numarayi secmem gerektiginde bebegimin kilosu pakette belirtilen alt sinir kiloya yakin olarak seciyorum. Yan, bacak kenarlarini elimle duzeltiyorum her baglamadan sonra. Bel kismini bence iyi kavriyor zaten. Tavsiye ederim.;)

E bebek markası olan baby me deneyen var mı acaba bezde? Onu kullanan biri çıksa Onuda denerdim :-) piyasada bi o kaldı galiba :-)
Merhaba, bez seçimi yaparken kilosuna uygun kullanmanızı öneririm öncelikle mesela bebeğiniz 5 kiloysa 3-5 numara yazan bezi değil 5-11 yazan beze geçme zamanınız gelmiş demektir. Bezi bağlarken ne çok sıkı ne gevşek olacak şekilde olacak. Bez değişimi 2 saatte bir yapmalısınız. Büyüdükçe değişebilir. Ben huggies kullanıyorum ve çok memnunum. Uygun bez numarası çok önemli bunlara dikkat ederek tekrar şans verin bakalım. Sevgiler

Kenarlarında iç tarafta lastikleri var onları düzeltin bariyerlerden taşıyordur . Bende prima aldım bebeğime, kilosuna uygun bez kullaninca sorun olmıyor

Back
X