- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huggies yan bantları sürekli kopuyor beni deli etti CANım yaSleepy kullaniyorum burada 15.90 a aliyorum fiyati iyi ama ishali tasiriyor . Huggies cok guzel ama israil bezi oldugundan almiyorum..
Hangi marketten almis canım demek ki bulunuyor çoğu yerde artikHuggies yan bantları sürekli kopuyor beni deli etti CANım yapayrıca zaten Türk malı olmasını tercih ederim. Eşim 17 liraya almış marketten slepy
Ben Ankara'da yaşıyorum burda her markette var eşim çentinkaya diye bi marketten aldıHangi marketten almis canım demek ki bulunuyor çoğu yerde artik
Bende bi numarayla başladım 17 günlük dar olmaya başladı bez iz yapıyor sürekli . Kaç kilo oldu bilmiyorum aylık muanede gideceğiz Dr aSleppy de kullandım can bebede canbebeyi daha cok begendm acıkcası , sleppy cok olmasada bnde taşırma yaptı 1 numara kullanıyrm senin bebiş kaç kilo canım 2 numara kullanıyorsun
Pişik olmaması için önce elinizde olan bezi bağlayın, sonraki bezde sleepy bağlayın sonra yine diğer bez en son yine sleepy ile devam edin derim ben. Bez geçişlerinde çocuk pişik oluyor doğal olarak :)Ay çok teşekkür ederim yazdığın için. Şimdi aldı babası bağladık bebişime. Pişik olmazsa yola devam :))
Bu bebek bezini ilk kez duydum berde satılıyor?Prima da kullanıyorum minies de.. minies çok güzel. Prima bitince sadece onunla devam edeceğim. Sleepy almadım. Minies pişik yapmadı kakayı da sızdırmadı. Memnunum.. fiyatı da 17.50.
Aynen hemşiremizle konuştuk oda aynı sizin dediğiniz gibi dddi . Bi müddet alıştığı bezle değiş tokuş yaparak kullanın dddi. İlk izlenim slepy güzel taşırma yapmadı idrarını iyi emmiş.Pişik olmaması için önce elinizde olan bezi bağlayın, sonraki bezde sleepy bağlayın sonra yine diğer bez en son yine sleepy ile devam edin derim ben. Bez geçişlerinde çocuk pişik oluyor doğal olarak :)
Bu bebek bezini ilk kez duydum berde satılıyor?
Dur bide onu alayım. Migros var yakınımda hiç ama hiç bilmiyordum. 3 numarada onu denerimMigrosta canım. Migrosun kendi ürünü.
Molfix Sleepy den daha iyi canm ama benm ogluma allerji yaptigi icin kullanamadm . Nasipse doğacak bebegime molfixle baslayacagim allerji yapmazsa. Sleepy Bir markette 15.90 civildede bulunuyor 17.90 ama yuksek emiciligi yok onun dişinda guzel bir bez bir de az bir kimyasal kokuyor sankiHuggies yan bantları sürekli kopuyor beni deli etti CANım yaayrıca zaten Türk malı olmasını tercih ederim. Eşim 17 liraya almış marketten slepy
Canım molfix bebişime alerji yaptı. Kimyasal koku bence primada var yoğun şekilde. Kokusu en güzel olan komili. Hepsini denicem bütün bezleriMolfix Sleepy den daha iyi canm ama benm ogluma allerji yaptigi icin kullanamadm . Nasipse doğacak bebegime molfixle baslayacagim allerji yapmazsa. Sleepy Bir markette 15.90 civildede bulunuyor 17.90 ama yuksek emiciligi yok onun dişinda guzel bir bez bir de az bir kimyasal kokuyor sanki
Canım molfix bebişime alerji yaptı. Kimyasal koku bence primada var yoğun şekilde. Kokusu en güzel olan komili. Hepsini denicem bütün bezlerinasıl olsa ayda iki paket üç paket gidiyor
Tabi canm deneye deneye bulmak en guzeli :)))![]()
Umarım memnun kalırsınız. Çünkü çok avantajlı kampanyaları oluyor... Bütçeyi sarsmıyor . Bu arada güle güle büyütün bebeğinizi :)Aynen hemşiremizle konuştuk oda aynı sizin dediğiniz gibi dddi . Bi müddet alıştığı bezle değiş tokuş yaparak kullanın dddi. İlk izlenim slepy güzel taşırma yapmadı idrarını iyi emmiş.
Çok teşekkür ederim :)) poposunu açtığımda kırmızı görmeyim yeterki bide taşırmasın yeter :))Umarım memnun kalırsınız. Çünkü çok avantajlı kampanyaları oluyor... Bütçeyi sarsmıyor . Bu arada güle güle büyütün bebeğinizi :)
Taşmaz :) sık sık değiştirin, biliyorsunuz zatenÇok teşekkür ederim :)) poposunu açtığımda kırmızı görmeyim yeterki bide taşırmasın yeter :))