Taşırmayan bebek bezi Yok mu?

Benim de ilk oğlum da taşma sorunum vardı. Doktor bebeğin altını değiştir bir bakayım dedi. Meğer yanşış bağlıyormuşum. Adam elimden aldı çocuğu bezi bağladı. Göreceksin t aşmayacak dedi. Arka ve öndeki pamuksuz kısım varya onları içe kıvırıp bezi bağladı. Bir de hani ortada bwzin markası veya sevimli bir hayvan resmi i olur ya oraya kadar cıet bantları getirdi. Şimdi ikinci bebeye aynı şekil bağlıyorum. Sleepy ucuz diye onu alıyorum memnunum
Acaba bende mi yanlış bağlıyorum. Ama anlattığın gibi ön ve arka tarafı kıvıtçrıyorum cildi tahriş olmasın diye. Prima müşteri hizmetleri de bi numara büyüğünü deneyin dedi. Ama bebeğin doğduğundan beri taşırıyor

Acaba bende mi yanlış bağlıyorum. Ama anlattığın gibi ön ve arka tarafı kıvıtçrıyorum cildi tahriş olmasın diye. Prima müşteri hizmetleri de bi numara büyüğünü deneyin dedi. Ama bebeğin doğduğundan beri taşırıyor
Yenidoğanlarda kaka çok cıvık oluyor taşma sorunu sık oluyor malesef. Bariyerlerini de tam olarak apış arasına denk getiriyorsan bence senin bağlamanda bir sorun yok canım

Yenidoğanlarda kaka çok cıvık oluyor taşma sorunu sık oluyor malesef. Bariyerlerini de tam olarak apış arasına denk getiriyorsan bence senin bağlamanda bir sorun yok canım
Evet çok cıvık malesef. Ay ne bileyim ya. 2 numarada taşırdı prima bu arada . Çıldırcam ben :-)

sleepy kullanıyorum doğduğundan beri bebeğim 2.5 aylık bir kere taşırdı. molfiks bana çok basit ve küçük geldi sleepyden sonra. ben memnunum.

sleepy kullanıyorum doğduğundan beri bebeğim 2.5 aylık bir kere taşırdı. molfiks bana çok basit ve küçük geldi sleepyden sonra. ben memnunum.
Bu kadar çok slepy kullanan olduğunu bilmiyordum cidden :) bende memnun kaldım iki gündür iyi gidiyoruz :(

Bu kadar çok slepy kullanan olduğunu bilmiyordum cidden :) bende memnun kaldım iki gündür iyi gidiyoruz :KK43:
Canım ya bugün bi paket aldım alışverişteyken yeni doğan ama sanırım yanlış aldım 0-3 kg yazıyor
Şimdi fark ettim 2-5 kg olanı da varmış naptim acaba prematureler için olanımi aldim kullanamaz miyim ki

Canım ya bugün bi paket aldım alışverişteyken yeni doğan ama sanırım yanlış aldım 0-3 kg yazıyor
Şimdi fark ettim 2-5 kg olanı da varmış naptim acaba prematureler için olanımi aldim kullanamaz miyim ki
Galiba pramatüre aldın CANım. Bebeğine bağlı tamamen. 3 kilo olursa tam gelir . 3 kilodan fazla doğarsa olmaz bez. Ben 2-5 kg aldım başlara büyük gibiydi biraz sonra tam oldu şimdi küçük geliyor

Galiba pramatüre aldın CANım. Bebeğine bağlı tamamen. 3 kilo olursa tam gelir . 3 kilodan fazla doğarsa olmaz bez. Ben 2-5 kg aldım başlara büyük gibiydi biraz sonra tam oldu şimdi küçük geliyor
Aklım basımda değil ki :KK48:
Napsam alsammi bi paket tekrar 2-5 kg yoksa yeni dogdungunda idare eder mi biraz

Avuç icim kadar minicik :)))

Eklentiler

• 15009032643741681614157.webp
    15009032643741681614157.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
Aklım basımda değil ki :KK48:
Napsam alsammi bi paket tekrar 2-5 kg yoksa yeni dogdungunda idare eder mi biraz
İdare eder sanki ya bak bende ki 1 numaralar ama 1 no olunca yenidoğan oluyo 0 olunca pramatüre oluyor . Pakette. Ne yazıyor ki

Eklentiler

• IMG_5689.webp
    IMG_5689.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 41
Alla alla 6 aydır prima kullanıyoruz toplasan 10 kez sıkıntı yaşadık o da ya kucakta oturtur pozisyondayken ya da sırtüstü dururken çok yapıyorsa taşar ve iyi baglamaniz lazim

Alla alla 6 aydır prima kullanıyoruz toplasan 10 kez sıkıntı yaşadık o da ya kucakta oturtur pozisyondayken ya da sırtüstü dururken çok yapıyorsa taşar ve iyi baglamaniz lazim
Özenle bağlıyor gerçekten çok dikkat ediyorum ama sonuç aynı. Sırt üstü yapıyor genelde evet

İdare eder sanki ya bak bende ki 1 numaralar ama 1 no olunca yenidoğan oluyo 0 olunca pramatüre oluyor . Pakette. Ne yazıyor ki
Newborn yazıyor pakette
Yanlış aldım 1 yazani almam lazimdi benim hatam.
Ama gönderdigin resme bakınca idare eder ya onlarda miniklermis. Olmazsa bir pakette 2-5 alırım bunu olana kadar kullanırım.
Epeyide var 70 adet

Newborn yazıyor pakette
Yanlış aldım 1 yazani almam lazimdi benim hatam.
Ama gönderdigin resme bakınca idare eder ya onlarda miniklermis. Olmazsa bir pakette 2-5 alırım bunu olana kadar kullanırım.
Epeyide var 70 adet
Kuzum çektiğin resimde bezin üstünde 1 yazıyor normalde 0 yazar

Sleepyden bi ben memnun degildim galiba
Rezil bir bezdi...
Prima bezini degistirince memnun kalmamistim ilgin bir sekilde sofio yu begenmistim epey a101 de satılan
Simdi primanin eski versiyonunu netten aliyorum

Back
X