- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi dogadostupanda
-
Ben de hastayken hiç tat koku alamam, çözümünü de bulamadım
İyileşmek tek çözümü, istirahat etmelisin ama sınavların da varmış..
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın
Limon suyu birebir. Ben ayni duruma geldim. Atesim cok cikti halsizlik bogaz agrisi cok kotuydu. Dolaptan limon suyunu aldim kafaya diktim. 1 saat icinde turp gibi oldum cok sukur bir daha da hastalanmadim.
Burnun icin de deniz suyu alsan eczaneden ama acik eczane de yoktur simdi.. Ben tuzlu su damlatiyorum 1 iki damla.
geçmiş olsun öncelikle.bu sıralar herkes aynı.ben de 15 gündür aynı durumdaydım.nezleyseniz ve burnunuz tıkalıysa,koku alamıyorsunuz haliyle tat da alamıyorsunuz.
ben basit grip ilaçları ve bol bol tavuk suyuna çorba içtim. arada,ıhlamur,yeşil çay içebilirsiniz.ıhlamur,özellikle böyle durumlarda faydalı deniyor.içine ayva ve kabuk tarçın atarsanız,çok daha iyi olur.
çorbanıza ve çayınıza bol bol limon sıkmayı da ihmal etmeyin.
Direk kullanmak nasıl olur bilmiyorum ilaçlarla birlikte ama, gül hatmi çiçeği güzel bi grip ilacı etkisi yapıyo. Süte demleniyo sanırım.
Sadece limon suyu demi? Bisey Eklemiyoruz?
Evet sadece limon suyu..
Evet aktarda satılıyor. Onlar tam tarifte verirler.başgam kurutucudur aynı zamandaHic duymamistim. Aktarda mi satılıyor?
ateş varsa enfeksiyon vardır ateş = enfeksiyon
git antibiyotık yazdır ateş düşürüce enfeksiyona bır şey yapmaz ve ilerler
grip için en iyi doğal şey isveç şrubu
Evet aktarda satılıyor. Onlar tam tarifte verirler.başgam kurutucudur aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?