tat koku alamama, halsizlik

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
13.376
47.268
798
arkadaşlar 2 gündür ateşim acayip yükseliyor. 4 saatte bir ateş düşürücü alıyorum. bugün acile gittim dr ateşimi ölçtüğünde 39 çıktı. aa çok yüksekmiş ateş düşürücü ilacına devam et deyip ek olarak grip ilacı yazıp yolladı. ilaçlarımı kullanıyorum ama çok halsizim, yarında finalim var ders çalışmam lazım. enerji verebilecek önerileriniz var mı?

bir de ek olarak dünden beri ne tat ne koku alamıyorum buna evde yapabileceğim bi çözüm var mı? çaydır, bitkisel karışımlardır?

Ben de hastayken hiç tat koku alamam, çözümünü de bulamadım

İyileşmek tek çözümü, istirahat etmelisin ama sınavların da varmış..

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın

geçmiş olsun öncelikle.bu sıralar herkes aynı.ben de 15 gündür aynı durumdaydım.nezleyseniz ve burnunuz tıkalıysa,koku alamıyorsunuz haliyle tat da alamıyorsunuz.
ben basit grip ilaçları ve bol bol tavuk suyuna çorba içtim. arada,ıhlamur,yeşil çay içebilirsiniz.ıhlamur,özellikle böyle durumlarda faydalı deniyor.içine ayva ve kabuk tarçın atarsanız,çok daha iyi olur.
çorbanıza ve çayınıza bol bol limon sıkmayı da ihmal etmeyin.

Limon suyu birebir. Ben ayni duruma geldim. Atesim cok cikti halsizlik bogaz agrisi cok kotuydu. Dolaptan limon suyunu aldim kafaya diktim. 1 saat icinde turp gibi oldum cok sukur bir daha da hastalanmadim.
Burnun icin de deniz suyu alsan eczaneden ama acik eczane de yoktur simdi.. Ben tuzlu su damlatiyorum 1 iki damla.

Zencefil de çok işe yarıyor fakat sizin ateşiniz de varmış. Nefes almakta zorlanıyorsanız bir daha doktor kontrolünden geçiniz. Allah korusun ortalıkta ki grip tehlike saçıyor...

Sadece limon suyu demi? Bisey Eklemiyoruz?

ihlamur, adacayi, ekinezya iyi gelir.
cok gecmis olsun, bende de acaip halsizlik var 1 aydir gecmedi, tam iyilesir gibi oluyorum tekrar basliyor

Cok tesekkur ederim:)Adacayi iciyodum ihlamura gecis yapayim.

ateş varsa enfeksiyon vardır ateş = enfeksiyon
git antibiyotık yazdır ateş düşürüce enfeksiyona bır şey yapmaz ve ilerler
grip için en iyi doğal şey isveç şrubu

ateş varsa enfeksiyon vardır ateş = enfeksiyon
git antibiyotık yazdır ateş düşürüce enfeksiyona bır şey yapmaz ve ilerler
grip için en iyi doğal şey isveç şrubu

İsvec surubunu kendim yapmak istiyodum ama bitkilerin bazilarini bulamadim. Türkiyede şurubun satışı yoktu en son baktigimda. Ben mi göremedim acaba satiliyor mu Türkiyede

Doktor ates düşürücü olarak kullandigim ilaca bile ates düşürücü degil dedi. 500 mg parasetamol var icinde sonra ikna oldu. Yarin baska doktora gideyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…