- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
oy kullanmayacak çoğu kişi
Amaç bu değilmiydi zaten.oy kullanmayacak çoğu kişi
AntiAKP'li görünüp oy kullanmayanların gizli AKP'li olduklarını düşünüyorum.Amaç bu değilmiydi zaten.
Hem antiakepe kafasında olup oy kullanmayanlari affetmiyorum.
Ve okulları birileri para kazansın diye geç açtın zaten seçim ertesi de tatil bu neyin tatili şimdi. Hayır daha geçen sene tatil değildi kaldırdın ya milli bayram ertesi tatili. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ben zaten milli bayram ertesi tatilden bahsettim cuma günü olandan yani pazartesi tatil biliyorum. Ama milli bayramların ertesi gün tatil olmasını son bir veya iki sene içinde bu hükümet kaldırdı geçen senede çocuk bayramı Cumhuriyet veya gençlik bayramında tatil olmadı şimdi niye oluyor.Seçimlerden sonraki gun hep tatil olmuştur. Çünkü okullarda sandik kuruluyor. Sinif duzenini saglamak için secimden sonraki gün de tatil oluyor.
Ben zaten milli bayram ertesi tatilden bahsettim cuma günü olandan yani pazartesi tatil biliyorum. Ama milli bayramların ertesi gün tatil olmasını son bir veya iki sene içinde bu hükümet kaldırdı geçen senede çocuk bayramı Cumhuriyet veya gençlik bayramında tatil olmadı şimdi niye oluyor.
bence oyunu kullanana da para verilmeliBence oy kullanmamaya yüklü miktar para cezası olmalı. Bu bizim hem hakkımız hem görevimiz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?