Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla konuyu okumuyorum
Basligi gorunce basim donuyor ya
En son actigi konudada ayni seyi yazdim ama hala duzeltmiyor bende okumamayi tercih ediyorum
Çünkü amacı canı sıkıldıkça insanlarla dalga gecmek için gelip konu acmak bide aysel var neyse ki birşey yapmıs konularına yazamiyirum :dua: ama 2 gune kaldırır yoksa kim yazacak konularına 🤣

Su engelleme tuşu kullansaniza ya. Adam sadece kafasina göre sizinle takiliyor. Ne son kez görüsmesi🤦‍♀️. Yarin konu basligi "Son kez görüselim dedi. Ben ilk hayir dedim sonra ikna oldum. Bana sacin güzel olmus dedi. Simdi kafam karisti. Beni seviyor mu?" Argghhhh
“Sonra saçımı okşadı. onu tatmin etmeye başladım. Sonra gitti geldi yine saçımı okşadı. Elbiselerimi bile çıkarmadı. Saçımı okşadı. O rahatladı ben rahatlamadım. Ha bi de çay içtik pasta da yedik. Sizce beni seviyor mu?”

İşyerinden görüştüğüm çocuk ben tatile memlekete gittiğimde 8 gün arayıp sormamıştı. Kendi de İstanbul’da gezdi. Biliyorsunuzki evde görüşüp bir şeyler yaşıyorduk ve ben onu sevdiğim için beni tatmin etmeyişine dahi katlanıyordum. Ancak memlekette tanıştığım çocuk bana değer verince ona karşı aşırı çekim duydum. Bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyordu. Kendime söz verdim ve çalıştığım yerdeki çocuk ile görüşmeyecektim. Ancak dün akşam aradı bana geldin mi diye sordu. Bugün yine aradı müsait misin geleyim konuşalım dedi bende hayır dedim yarın gelecegım dedi bende son kez tamam dedim. Birde size şunu sormak istiyorum Bakırköy’ ruh hastalıklarında yoğun bakımda yatan kişi farklı konularda yatmış olabilir mi illa psikolojık destek mi veriyor orası . Bugün onu da öğrendim çünkü
Bu kişinin üyeliği niçin iptal olunmuyor...milletle t...geçiyor .

Ablacım adam geleyim son kez yataım kalkayım demiş buna ne evet dedin? Aranızda zaten bir ilişki yok adam seni kullanıyor. Bitirmek falan zorunda değilsin mesaj at ben artık görüşmek istemiyorum gelme de geç.

YETTER ARTIK ÇILDIRDIM ÖAEHHHHH BİRAZ AKILLI OL KIZIMMMMMMMMMMM

“Sonra saçımı okşadı. onu tatmin etmeye başladım. Sonra gitti geldi yine saçımı okşadı. Elbiselerimi bile çıkarmadı. Saçımı okşadı. O rahatladı ben rahatlamadım. Ha bi de çay içtik pasta da yedik. Sizce beni seviyor mu?”
🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• images.jpeg-2.webp
    images.jpeg-2.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 135
Çünkü amacı canı sıkıldıkça insanlarla dalga gecmek için gelip konu acmak bide aysel var neyse ki birşey yapmıs konularına yazamiyirum :dua: ama 2 gune kaldırır yoksa kim yazacak konularına 🤣
Ha evet aysel biliyorum bilmemmi
😂
Bazi isimler aklimizda mih gibi kaliyolar

Amam onun ögrenesi yok, carcar cevap.herseye, o ekleç, hayir iste bu gömleç diye
😂😂 Para bayılsa paşa paşa öğrenirdi bedavaya o kadar olur. Tabi bazıları gerçekten öğretmense... Mutsuz, sevgisiz, aşksız, sahte öğretmenler askdlfşgş

3-4 satırlık başlık görünce "aha bu kız yine mi konu açmış ya?" dedim.:KK51:

Bu çocuk, görüntülü konuşurken kayganlastirici goren ve sonra size "patlak mısın" gibi abuk sorular soran çocuk degil mi?

Tek bir amacı var, sizinle sevişmek.

Eminim ki sevişeceksiniz. 38392 adet yeni konu zincileri, bir de bu çocuk icin gelecek.

Bıktık senin kuku davalarından.:confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X