- 2 Şubat 2021
- 827
- 4.497
- 63
- Konu Sahibi zorunlualann
Konu başlıklarınız harika
Tekrar konu içine yazmaniza gerek bile yok :)
Tekrar konu içine yazmaniza gerek bile yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız aysel engellemiş ama senin profilinde herkesten çok yorum yapmışyok kız mune yapmış yoksa banlamak zorunda kalacakmış bizi
profilime bak![]()
Yok kiz,Aysel engellememis, Aysel bizsiz napar, ne yer ne içer simdiyalnız aysel engellemiş ama senin profilinde herkesten çok yorum yapmış![]()
evet mune yapmış , okudumYok kiz,Aysel engellememis, Aysel bizsiz napar, ne yer ne içer simdi![]()
Ay bakayimevet mune yapmış , okudum
dayanamamış ki zateneski kumarcı talip konusunun yorumlarına profilden devam etmiş
![]()
C35 betonla düzleşene kadarAa memleketteki dediği bu mubence beton döktürsün ama onunla olmasın.
okuyup okuyup güldüm :)Ay bakayim![]()
yalnız aysel engellemiş ama senin profilinde herkesten çok yorum yapmış![]()
Siz istanbulda değildiniz sanki ama, neyse takıla takıla buna takılmıyım şimdi.
Kaç yıllık edebiyat öğretmeniyim, zorunlualan konularında çözümsüzüm. Zaten yazım & noktalamaya bakmaktan konuya konsantre olmak çok zorAranizda turkce ogretmeni varsa bu uyeye sentez yapmayi ozeti baslik atmayi ogrensin
Sağlıkla huzurla gelsin yavrucukCanımmmYarın kontrolüm var. Daha gelcek gibi durmuyor.
Psikolojikman çenem ağrıdı.Bu akşam görüşmek istiyor diye konu açıp en son 2 saat önce aktif olduguna göre 30 dakikalık mesaidesin zorunlucum, çenene kuvvet.![]()
![]()
Konu sahibi anlık,Bu akşam görüşmek istiyor diye konu açıp en son 2 saat önce aktif olduguna göre 30 dakikalık mesaidesin zorunlucum, çenene kuvvet.![]()
![]()
Sana prim vermeyeceğim artıkİşyerinden görüştüğüm çocuk ben tatile memlekete gittiğimde 8 gün arayıp sormamıştı. Kendi de İstanbul’da gezdi. Biliyorsunuzki evde görüşüp bir şeyler yaşıyorduk ve ben onu sevdiğim için beni tatmin etmeyişine dahi katlanıyordum. Ancak memlekette tanıştığım çocuk bana değer verince ona karşı aşırı çekim duydum. Bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyordu. Kendime söz verdim ve çalıştığım yerdeki çocuk ile görüşmeyecektim. Ancak dün akşam aradı bana geldin mi diye sordu. Bugün yine aradı müsait misin geleyim konuşalım dedi bende hayır dedim yarın gelecegım dedi bende son kez tamam dedim. Birde size şunu sormak istiyorum Bakırköy’ ruh hastalıklarında yoğun bakımda yatan kişi farklı konularda yatmış olabilir mi illa psikolojık destek mi veriyor orası . Bugün onu da öğrendim çünkü