• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil için fikir lazım.

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
Kızlar 7-13 temmuz arası tatile çıkmayı planlıyoruz. Şimdiye kadar genelde belek tarafına gittik. Bilenler vardır belek otellerinde çıta çok yüksek. Şimdi bodruma gitmeyi düşünüyoruz ama memnun kalıp kalmayacağımızdan emin olamıyoruz. İki otel var aklımda ilki crystal green bay resort & spa ikincisi yelken spa wellness. Bu iki otelden birine giden, ya da bodrum civarı UHD veya HD otel tavsiye edebilecek olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Crystal green e gitmiştim fakat benimkisi antalya alanya taraflarindaydi,harika bi oteldi tavsiye ederim.fakat bodrum daki nasildir bilemicem..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Crystal green e gitmiştim fakat benimkisi antalya alanya taraflarindaydi,harika bi oteldi tavsiye ederim.fakat bodrum daki nasildir bilemicem..

Crystal tat' a gitmiştik biz de, keyifliydi. Crystal otellerinin hepsi iyi sanırım. Ama antalya tarafının konsepti biraz farklı, bodrumdan emin olamıyorum sadece.

Bütçede problem yok. 5 yada 6 günlük toplamda 3500-4000 liraya kadar verebiliriz. Daha uygun olursa daha iyi olur tabi.

Bütçeyi biraz aşabilir sezon itibari ile ama aklınızda bulunması açısından Voyage otellerini tavsiye ederim, çok memnun kaldım her defasında. Animasyonları ve kalabalığı sevmiyorsanız Türkbükü'ndeki yerine. Yok kalabalık olsun vs. derseniz Torba'ya.

Forumda tur sırketı acentede arkadaş var.Ona sorabilirsin istersen.Özelden yazayım nickini.Sagolsun hep yönlendiriyor bizi otel konusunda.

Crystal tat' a gitmiştik biz de, keyifliydi. Crystal otellerinin hepsi iyi sanırım. Ama antalya tarafının konsepti biraz farklı, bodrumdan emin olamıyorum sadece.

ha ayrıca ben sana antalyayı tavsiye etmem evet oteller süper lakin deniz cok dalgalı + bodrumun denızı gıbı hic bi deniz daha gormedım buna fethıye ölü denizde dahil

ha ayrıca ben sana antalyayı tavsiye etmem evet oteller süper lakin deniz cok dalgalı + bodrumun denızı gıbı hic bi deniz daha gormedım buna fethıye ölü denizde dahil

Belek benim favori tatil beldem ama o kadar yol çekesim yok bu kez. Eşim de arabayla gitmek istiyor. O yüzden bodruma gidelim diyoruz bu seferlik. Bizim için asıl önemli olan, çok çocuk olmasın, insan kalitesi yüksek olsun, animasyon sıradan saçma sapan olmasın. Bunları karşılayacak bi yer bulursak atlayacağız.

Voyage ve Baia da kalmıştık eşimle,çok memnun kalmıştık..
Tavsiye ederim,memnun kalırsınız..:34:

Voyage çocuk dostu otel diyor ilanlarda, o yüzden tırstım biraz açıkçası. Çok çocuk olsun istemiyoruz. Baia aklımı çelenler arasında aslında. Yelkenle crystalı bir arkadaş tavsiye etti ondan sordum aslında. Baia daha iyi gibi geliyor.

Voyage çocuk dostu otel diyor ilanlarda, o yüzden tırstım biraz açıkçası. Çok çocuk olsun istemiyoruz. Baia aklımı çelenler arasında aslında. Yelkenle crystalı bir arkadaş tavsiye etti ondan sordum aslında. Baia daha iyi gibi geliyor.

Cnm ben balayimi voyage sorgunda yaptim. 2 sene sonra yine gittik yine harikaydı. Cocuklu ailelerin restoranlari da havuzlari da iskeleleride ayrı. Ben cocuk sesinden bukdar rahatsiz oluyoken hiç öyle bisi gormedim. Belki kids clublari flan baya varsa ondan çocuk dostu diyor olabilirler. Ayrica heraksam baska bi dnya mutfagnda ala carte imkanin var ve ben uok byle bisi diyorum. Cok şık biyer öyle pantlon tshirt flan giren yok o restoranlara bende heraksam konsepte göre abiyemsi elbiselerle gdiyodum. Uzattim ama kisacasi mukemmeldi

Cnm ben balayimi voyage sorgunda yaptim. 2 sene sonra yine gittik yine harikaydı. Cocuklu ailelerin restoranlari da havuzlari da iskeleleride ayrı. Ben cocuk sesinden bukdar rahatsiz oluyoken hiç öyle bisi gormedim. Belki kids clublari flan baya varsa ondan çocuk dostu diyor olabilirler. Ayrica heraksam baska bi dnya mutfagnda ala carte imkanin var ve ben uok byle bisi diyorum. Cok şık biyer öyle pantlon tshirt flan giren yok o restoranlara bende heraksam konsepte göre abiyemsi elbiselerle gdiyodum. Uzattim ama kisacasi mukemmeldi

Yani tatilde rahat olmayı severim ben aslında. Öyle abiyemsi falan gelmez bana. Şortumu çeker giderim yemeğe. İki sene önce xanaduya gitmiştik biz de orası da öyle sanırım 8 tane a la carte restoranı vardı. Ana restorana girmemiştik bile bir hafta boyunca akşam yemeklerinde. Bi de voyageda içkileri masaya servis ediyorlar mı ana restoranda falan? Bu da önemli detay benim için. Sıraya girip bişey almaktan nefret ediyorum. Bi de animasyonlar nasıl? Mesela müzikal ya da tiyatro oyunları olsun, canlı blues ya da jazz müzik olsun. Öyle kadın kılığında adamların olduğu animasyonlar çok baydı. Çok şey istiyorum dimi ;) bunlar ok.se voyage a dönebilirim her an.

Baia'nın da A la carte restoranı çok iyiydi,çok romantik bir ambiyansı vardı..
Denizin kenarın da,rezarvasyonsuz girilemiyor restorana.

Back
X