- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
aradaki mesajları okumadım , yardımcı olayım sephora sana Voyage konusunda...Türkbükü'nü referans veriyorum:
Akşamları içkin masana geliyor, genelde yemekte Becks içip duruyordum sen ordan tahmin et bira kalitesini diğer oteller gibi sulu ucuz bira vermiyorlar. En kötü vodkaları Absolut'tu heralde, keza tekilalar da bilindik markalar hep. Çeşit çeşit kokteyller mevcut.
Animasyon konusuna gelince... aptal animasyon ekibi yok. Gündüzleri havuzda animasyon oluyormuş oyunlar için ama 1 kez bile havuza çıkmadım, denizi akvaryum gibidir plajda bangır bangır müzik ve animasyon yok. Akşamları canlı performans Jazz , Pop vs. tarzda dinletiler yapılıyor. Arada bir DJ performanslı parti beach bar'da.
Çocuk dostu olmasının sebebi bakıcı sistemi olabilir. 3senedir üst üste kalıyorum, küçük çocuk pek görmedim bikaç bebek görmüştüm. Turist de pek yok uzakdoğulu işadamları dışında. Müşteri profili gayet güzel ve nezih.
Başka soruların olursa yardımcı olabilirim.
Valla gayet açıklayıcı oldu, teşekkürler. Voyage ağır basıyor şu an. Havuza biz de pek uğramayız, genelde çocuklu aileler de orda toplanıyor sanırım. Akşamüstü millet yemeğe giderken havuza giriyorum bazen sadece. Canlı performansların olması iyi, diyorum ya artık kadın kılığında adamların olduğu animasyonlar görmek istemiyorum. Benim eğlence anlayışım bu değil. Ya da akşam yemeği yerken kalkıp içecek bişey almak için sıraya girmek istemiyorum. Cırıldayan çocuklar olmadan kitabımı okumak istiyorum. Son bi kaç senedir tam şstediğimiz gibi yerlere gidiyorduk ama geçen yıl resmen bi haftamız rezil oldu. O yüzden korktum biraz açıkçası, tamamen emin olarak gitmek istiyorum.
Yarın mini bir tatile çıkacağız 2 günlük. Yine bodrum tarafı olur muhtemelen. Bi uğrayıp canlı canlı görelim diyoruz. Muhtemelen voyagelardan biri olacak da bakalım hangisi.