• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil için fikir lazım.

Ah ciddimisn sevgilimde birinden duymuş(türkiyeyi pek bilmez kendisi) didim güzelmiş oraya gidebiliriz diye direkt eleyelim o zaman onu..

Biz mısırda hurghadaya gittik gerçek bir şehir olmadığı için tam bir yorum yapamıcam hep yabancı turist vardı arap azdı ve sadece oteller,kite okulları falan..biz çok eğlendik ama ..

Fastada dahklaya gitmeyi düşünüyoruz bu sene yine kitesurf için..rüzgar nerede biz orada :)

Döndük çok şükür evimize. Didimden bi cacık olmaz. Yazdım bi kenara.

Alaçatıya geldin mi hiç? Gerçi rüzgar sörfü yapılıyor orda ama seversin bence sen.

Ay böyle konuya balıklama atladım ama Kaş'ı okuyunca duramadım. Biz de Ağustosta gideceğiz de Kaş'a kalıcak yeri ayarladık ama mesela nerelerde gidelim, nerede yiyelim, ne yapalım? Mesela batık kent varmış galiba orada, oraya tekne turuyla falan mı gidiliyor, dalış yapılabiliyor mu? Biraz bilgi verir misinizz :)

Kaş ikiye ayrılmış durumda, merkezde pansiyonlar var, yarımadada oteller. Ne tarafta ayırdığınıza bağlı yerinizi. Biz yarımadada kaldık, ama tekrar gidersek merkezi tercih ederiz. Kaşın içine girdiğinizde zaten sağlı sollu dalış okulları tur firmaları var. Barakudayı tavsiye etmişlerdi bize memnun kaldık. Herhangi birine bile danışsanız olur. Orda kaç gün kalacaksanız ona göre program yapıp kayıt olursunuz. Bireysel olarak bişey yapmak pek mümkün değil. Batık kente tekneyle ya da kanoyla gidebilirsiniz. Kano çok yorucu ama bi o kadar da keyifli oluyor. Yamaç paraşütü de yapabilirsiniz.

Balık restoranları çok zaten, biz her akşam birini denedik. Vasat bir yer yok açıkçası çok iyi hepsi. Sonrasında gece barlara gidebilirsiniz. Yine ortalamanın üstünde barlar ve gruplar var. Özet olarak yazdım, aklına takılan bişey varsa sorabilirsin.

Bizde bodruma gitmeyi düşünüyorduk hatta crystalden yer ayırtacaktık birde delta beach var onu önerdiler bize ama ist dan arabayla çok sürüyor giderken guzel ama dönüşte yorgunluk. uçak fiyatları suan 1000 tl bodruma. bizde kıbrısa gitmeye karar verdik kıbrıs için tur şirketleri önceden uçak biletlerini kapamış transfer dahil 600 tl ye geliyor yol 2 kişi. bodrum antalya çok gittik değişiklik olacak bizim için kıbrısı seçtik otel dahil 3200 e aldık. 6 gecesini. Otelin adı salamis bay conti aqua parkı yeni açılmış bu sene baya köklü bir otel herşey dahil sist çalışıyor inş memnun kalırız. :)

Kıbrısta benim yeğenim okuyor genelde bahar aylarında gitmeyi tercih ediyoruz biz. Hem ziyaret hem tatil. Otel fiyatları türkiyedekiyle aynı hemen hemen zaten. Gazi magosa tarafı daha uygun daha keyiflidir. İstanbul için güzel bir tercih olmuş. İyi tatiller diliyorum size.

Döndük çok şükür evimize. Didimden bi cacık olmaz. Yazdım bi kenara.

Alaçatıya geldin mi hiç? Gerçi rüzgar sörfü yapılıyor orda ama seversin bence sen.

Evet alaçatıya geldim orda rüzgar sörfü yapılıyor evet çok sevdim ancak çok kalabalık :( tabi sörf için türkiyenin en bilinen noktası yurtdışındanda bir sürü turist windsurf yapmaya geliyor o yüzden sezonda kalabalık olduğu için tercih etmiyorum

Evet alaçatıya geldim orda rüzgar sörfü yapılıyor evet çok sevdim ancak çok kalabalık :( tabi sörf için türkiyenin en bilinen noktası yurtdışındanda bir sürü turist windsurf yapmaya geliyor o yüzden sezonda kalabalık olduğu için tercih etmiyorum

Evden çıkmamla alaçatıya girmem arası 40 dakika, ama bütün yaz gitmem. Kışın çok keyifli olur ama yazın korkunç kalabalık.

Bu arada senin kaçamak için aklıma club amazon geldi bi de. Orası da çok keyifli. Sportif aktivite olmasa da aktivitesi hiç bitmez.

Back
X