- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Crystal green e gitmiştim fakat benimkisi antalya alanya taraflarindaydi,harika bi oteldi tavsiye ederim.fakat bodrum daki nasildir bilemicem..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hersene bodrum dayım lakın sızın butcenızde onemlı ona gore onerırdık
Bütçede problem yok. 5 yada 6 günlük toplamda 3500-4000 liraya kadar verebiliriz. Daha uygun olursa daha iyi olur tabi.
Bütçede problem yok. 5 yada 6 günlük toplamda 3500-4000 liraya kadar verebiliriz. Daha uygun olursa daha iyi olur tabi.
Crystal tat' a gitmiştik biz de, keyifliydi. Crystal otellerinin hepsi iyi sanırım. Ama antalya tarafının konsepti biraz farklı, bodrumdan emin olamıyorum sadece.
canım o zaman sana kervansaray otelini tavsiye ederim çokkk güzel çok lüxs
Şimdi gördüm canım mesajını, teşekkür.Forumda tur sırketı acentede arkadaş var.Ona sorabilirsin istersen.Özelden yazayım nickini.Sagolsun hep yönlendiriyor bizi otel konusunda.
ha ayrıca ben sana antalyayı tavsiye etmem evet oteller süper lakin deniz cok dalgalı + bodrumun denızı gıbı hic bi deniz daha gormedım buna fethıye ölü denizde dahil
Voyage ve Baia da kalmıştık eşimle,çok memnun kalmıştık..
Tavsiye ederim,memnun kalırsınız..
Voyage çocuk dostu otel diyor ilanlarda, o yüzden tırstım biraz açıkçası. Çok çocuk olsun istemiyoruz. Baia aklımı çelenler arasında aslında. Yelkenle crystalı bir arkadaş tavsiye etti ondan sordum aslında. Baia daha iyi gibi geliyor.
Cnm ben balayimi voyage sorgunda yaptim. 2 sene sonra yine gittik yine harikaydı. Cocuklu ailelerin restoranlari da havuzlari da iskeleleride ayrı. Ben cocuk sesinden bukdar rahatsiz oluyoken hiç öyle bisi gormedim. Belki kids clublari flan baya varsa ondan çocuk dostu diyor olabilirler. Ayrica heraksam baska bi dnya mutfagnda ala carte imkanin var ve ben uok byle bisi diyorum. Cok şık biyer öyle pantlon tshirt flan giren yok o restoranlara bende heraksam konsepte göre abiyemsi elbiselerle gdiyodum. Uzattim ama kisacasi mukemmeldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baia'nın da A la carte restoranı çok iyiydi,çok romantik bir ambiyansı vardı..Voyage çocuk dostu otel diyor ilanlarda, o yüzden tırstım biraz açıkçası. Çok çocuk olsun istemiyoruz. Baia aklımı çelenler arasında aslında. Yelkenle crystalı bir arkadaş tavsiye etti ondan sordum aslında. Baia daha iyi gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?