tatil konusu ve devamı

Ohooo annemi dinlemediğim için ne azarlar işitmişim.Ama her seferinde de bunu göze alarak yine de doğruyu söylemişimdir .Tecrübeyle sabit.Anneyi dinlemezsen hep sıkıntı yaşarsın.Annem acımasızca eleştirir ama yine de anlatırım.Ona da içimi dökmeyeceksem kime anlatıcam.

Doğru diyorsunuz. Annem benim için de çok kıymetli

Tur şirketleri genelde tek kişi gidince otel durumundan dolayı daha yüksek meblağ alıyorlar. Belki de tek gitmek bu yüzden düşündürüyordur. Ayrıca ilk defa böyle bir tecrübe yaşayacak biri için tek gitmek kolay olmayabilir. Bence annenize doğruyu söylemelisiniz. Ki zaten kendi kendinize onun diyebileceklerinden kat kat fazlasını düşünüp üzüyorsunuz kendinizi. Öyle bir defa söyleyecek böyle kendinize kaç defa tekrar ettiniz kim bilir. Hayat böyle her zaman insanlar beklediğimiz gibi çıkmayabiliyor. Bunu bir şey öğrendim diyerek arkanızda bırakın. Hayalkırıklığınızı anlıyorum elbette o ayrı ama yapılacak en güzel şey doğruyu söylemek.

Ne kadar güzel yazmışsınız. Evet çift kişi kişi başı 7500 olan tur tek kişi 10 bin oluyor. Hem de hayatımda hiç bilmediğim şeyler, otelde bile kalmamışım, tatil nedir bilmem, kolay değil elbette. Defalarca kendime kızdım, niye kızı böyle önemsediğimi düşündüm. Hep böyle heveslendiğim şeylerin kursağımda kalması en son bir duygu boşalması yaşattı ne diyeyim

Bir insana güvenmek istemek suç değil, kızmayın kendinize. Bundan sonra daha dikkatli adımlar atarsınız olur biter. Şu an büyük görünen bu olay üstünden zaman geçtikçe önemini kaybedecek. Yazın kalanını da bunu düşünerek heba etmeyin

“en yakın” dediğim arkadaşıma yazdım. Ailesiyle konuşacakmış. İzin verirler mi bilmiyorum ama ona sonsuz güveniyorum

“en yakın” dediğim arkadaşıma yazdım. Ailesiyle konuşacakmış. İzin verirler mi bilmiyorum ama ona sonsuz güveniyorum
Son edit: o arkadaşımın da ailesi izin vermedi, kendi anneme de dedim daha para vermem okul harcamalarına onu kullanırsın dedi.
yapacak bir şey yok nasip böyle bir şey, arkadaşım benden sadece bir kere özür diledi mahçup olduğunu söyledi onu da bilmiyorum bana hiç geçmedi.

insanların ne kadar düşüncesiz olduğuna üzüldüğüm bir hayat dersi oldu bana. zaten neyimeydi gerçekten

ben böyle böyle plan yaptigim insanlar tarafindan ekile ekile yalniz gezmeye alistim. o kadar mutluyum ki. dunyanin en guzel seyi.
milletin derdi de bahanesi de bitmez
hatirliyorum yillik iznimi ayarlamistim bir arkadasla buluşacaktik orta bir sehirde. Cuma geceden mi cumartesi geceden mi yola cikayim diye bir aradim "babam anjiyo" oldu dedi. sonradan ogrendim ki ne zaman olmus. o zaman tatil plani yapardik. yani madem babanin anjiyosu tatile engel ilk oldugunda plan yapmayaydin saglik bahanesi olmayanin aile bahanesi olur, ailesi rahat olan sevgilisiyle tartisir. o da olmazsa regl olacaklardir tatilde iptal ederler.
kimsenin nazini cekme bosver kendin git

o kadar zoruma gitti ki ya. kendimi salak gibi hissediyorum nasıl desem kıza bir şey bile diyemedim. Kırk yılın başı bir şeye heveslendim b*ka bürünmediği kaldı resmen.

Şimdi anneme söyledim annem de bari o para sende kalsın sene içindeki harcamaların için bir süre para istemezsin dedi. kendin git bile demedi bana. Yalan oldu yani.

Çok çok üzüldüm. Arkadaşımdan en azından fazlasıyla özür kusura bakma beklerdim. Ben olsaydım daha aileme kıyamet kopartmıştım kız bana güvendi diye. Millet yapamayınca kendimle aramı bozdum

Anne parasıyla tatile mi gidilir zaten ? Bari annenle gitseydin tatile teklif bile etmemişsin kadına ya

hic böyle düsünmeyin. Bunlarin hepsi tecrübe. Böyle böyle hayati ve insanlari taniyacaksiniz.Yaz sicaginda garson olarak calismak da kötü degil. Garsonlugun ne kadar zor oldugunu ögrenip, egitimine devam etmen icin motivasyon olmustur. 15 yasindan itibaren her yaz tatilinde tüm tatil boyunca calismis biri olarak söylüyorum bunu sana.Tabi ki insan dinlenmek ister, tatil yapmak ister ama ama bazen kosullar buna izin vermez. o zamanda icinde bulundugun durumun zorlugunu düsünmekten ziyade gelecege odaklanmalisin.

Anne parasıyla tatile mi gidilir zaten ? Bari annenle gitseydin tatile teklif bile etmemişsin kadına ya
hayatımda daha saçma bir yargılama görmedim. annem izin alamıyor, yarısını o yarısını ben karşıladık. henüz okuyorum ve ona rağmen gittim de çalıştım, ne yapacaktım?

Üniye başladığımdan beridir 3 yazdır aralıksız garsonluk yapıyorum. Bu yaz nispeten çok gitmedim. Kendi telefonumu kıyafetlerimi okul ihtiyaçlarımı hep kendi paramla aldım. İlk defa annemden bu iş için bir şey istedim. Yargısız infaz

ilk çalışmam değil ki zaten. 4 senedir her yaz tatilinde çalışıyorum. ilk defa bir yaz biraz çalışmadım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…