Tatil konusunda kararsızlık…

7-24 analık böyle bir ihtiyaç doğuruyor 😅
aynen :) çocuktan önce ben de aman otele mi tıkılınır diye düşünüyordum :) şimdi 2 hafta apartta sonra 5 gün herşey dahilde kalacağız :) yani önce hem amelelik yapıp hem denize gireceğim sonra tatil yapacağım :) benim gördüğüm insanlar artık hersey dahil otelerde bir hafta kalmıyorlar açıklama da 4 günden sonra sıkıyor herşey aynı diyorlar. Bizim taktiği tavsiye edebilirim. Önce birkaç gün uygun fiyatlı çamaşırların falan yıkanabildiği ev ortamına devam edebildiğimiz bir yer sonra bir kaç gün suy sabuna dokunmadığımız yer (biberon yıkıyorum hiç bir şey yıkamayınca ;))

Tatilin kötüsü yoktur,nankör insan vardır 😊
Hiç yapmadık diyorsunuz,yapın mutlaka. Küçük bebekle bence en kolay tatil yolu herşey dahil sistemi. Hiç bir şey düşünmek zorunda olmuyorsunuz. Ben ilk defa bu sene gitmedim,başka bir tatil seçtik bu sene,kendimi boşlukta hissediyorum 😊

17 günlük bir tatil maceram olmuştu.
Sürekli gezmiştik.
Durağan tatili sevmiyoruz.
Her şey dahil otellerin hepsinden memnun kalmıştık biz.
Apart otelde de kalmıştık, şahsım adına onu da sevdim diyebilirim.
Şimdi o tatili yapmaya kalksam sanırım en az 200 bin belki daha fazla cebimizden gider artık tatil kelimesini bile kullanmıyoruz çünkü ödeyemem.
Günü birlik Şile Ağva'ya gittiğimiz için deniz kum güneşin tadını anca o şekilde çıkarabiliyoruz.
Ah ah tatil bizim neyimize.
Valla ödeyebilecek durumunuz varsa gidin bacım, ilerleyen zamanlarda fiyatlar iyice korkunç olabilme ihtimali var.

Son düzenleme:
Ben ailemin yazlığı bile olsa her şey dahil oteli tercih ediyorum genelde. Erken rezervasyon yapıp. Çünkü maalesef eşim dinlense bile ben hep yoruluyorum. Yatak topla evi toparla, bişiler hazırla ye cık gel bir şeyler hazırla topla duş al tekrar sahile in aşırı yorucu oluyor. Her şey dahil konsepte tek yaptığınız hazırlanmak yemek hazır yemekten kalkıp havuza inmek. Bazı otellerde bebek büfesi oluyor, o da işinize yarar. Ama son dönemde her şey dahil tatil yurtdışı fiyatına geldi, bunu değerlendirebilirsiniz.

Küçük çocuk varsa değer hatta en mantıklısı hatta.
Çocuk sürekli canı bir şey çeken bir varlık neticede. En azından dondurması, köftesi mısır sürekli para harcamıyorsun. Çocuk kids club ve mini club ta eğleniyor sana pek gelmiyor.
Biz oğlumdan sonra en çok bu tip tatilde rahat ettik. Ne yedireceğim derdin de yok. Çocuklu aileler için taksitle de değer bence

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Dünyaya bir kere geleceksin sonuçta

Üç kere uhd otelde tatil yaptım, çocukla ya da çocuksuz fark etmez, yine olsa yine tercih ederim. Gezip tozmanın yeri ayrı tabii ama orada da dinlendiğimi hissediyorum. Biz gezilecek yerleri otelden çıktığımızda geziyoruz. Hatta gerekirse bir gece de başka, normal bir otelde kalıyorduk. Şimdi baktım da hayal artık. Daha önce gittiğimiz bir otelin gecelik fiyatı 25 bin olmuş iki yetişkin, bir çocukla. 🥹

Üç kere uhd otelde tatil yaptım, çocukla ya da çocuksuz fark etmez, yine olsa yine tercih ederim. Gezip tozmanın yeri ayrı tabii ama orada da dinlendiğimi hissediyorum. Biz gezilecek yerleri otelden çıktığımızda geziyoruz. Hatta gerekirse bir gece de başka, normal bir otelde kalıyorduk. Şimdi baktım da hayal artık. Daha önce gittiğimiz bir otelin gecelik fiyatı 25 bin olmuş iki yetişkin, bir çocukla. 🥹
Ay margaret Alanya okurcalar'da bundan 4 sene önceydi sanırım 3500 tl'ye yaptıgım 3 kişilik tatil 268 bin olmuş 4 gece ohaaaaa ahahaha :) oda haziran ayının 20 'sindeki fiyat.
4 sene önce 17 günlük bir tatilimiz oldu Denizli, Muğla (3 ayrı yerde ) Antalya merkez ve Alanya toplamda benzin masrafı yeme içme her şey dahil 15 bin ödemiştik.
Şimdi resmen 500 binden fazla aman Allah'ım dedim.

Otelde tatil gibisi yok,herşey hazır yemek hazırama gibi derdin yok,bir sürü seçenekler var ultra herşey dahil daha avantajlı.
Kızımla gttiğimiz otel fiatlarına baktım yaklaşık 50 bin fiat verdi,2 yetişkin bir çocuk 5 gün.
Gecelik mi abla ? Yoksa toplam mı ?

Ay margaret Alanya okurcalar'da bundan 4 sene önceydi sanırım 3500 tl'ye yaptıgım 3 kişilik tatil 268 bin olmuş 4 gece ohaaaaa ahahaha :) oda haziran ayının 20 'sindeki fiyat.
4 sene önce 17 günlük bir tatilimiz oldu Denizli, Muğla (3 ayrı yerde ) Antalya merkez ve Alanya toplamda benzin masrafı yeme içme her şey dahil 15 bin ödemiştik.
Şimdi resmen 500 binden fazla aman Allah'ım dedim.
Benim baktığım fiyat da Eylül sonu içindi. Yaz ayları için yer yoktu, fiyat vermedi site. Artık o eski günleri güzel anılarla yad ederiz ajsjsj

Benim baktığım fiyat da Eylül sonu içindi. Yaz ayı için yer yoktu, fiyat vermedi site. Artık o eski günleri güzel anılarla yad ederiz ajsjsj
İyi ki gitmişim yeminle daha da gidemezdik.
O zaman bile oha 15 bin tuttu demiştim o maaş eşimle benim 2 aylık maaşımızdı.
Şimdi ise 500 bin resmen 1 senelik maaşlarımıza tekabül ediyor.
Yoh artık

Ultra hersey dahil hotellerin eksisi cok sira bekliyosunuz özellikle aksam yemeklerinde masa bulunmuyor. Yemek servisin basinda personal olmayinca insanlar yemekleri elleriyle vs aliyor görünce istahiniz kaciyor.
Fiyatlarda uygun olmadigi icin cok can sıkıcı oluyor parayla rezil olmak gibi😅
Hangi otellermiş oralar? İnanın bu krizden önce Ultra lüx otellerde tatil yaptım. Evet biraz yoğun oluyor ama ne öyle sıralar bekledim ne de öyle elleriyle yemek alan gördüm..

Herkes yabancı da olsa yerli de olsa sınırını, hududunu biliyordu. Tabi o söylediğiniz yerler vasat otellerse bilemem.

Ben artık Şile ve Agva yollarını hafta sonu gider gelirim yok anam yok bu fiyatları beni s... ödeyemem.
Sabah erkenden alırız mangalımızı semaverimizi, karpuzumuzu (artık dilimlen satılıyor) yorulayım anasını satayım bu fiyatları görünce delirdim.
Günü birlik tatil neyime yetmiyor :KK70:
Çadırımız da var.
Kamp tatili düşünebilirim, pandemide gitmiştük günlük 150 tl felan idi.
Hadi 1000 tl olsun yine veririm valla :KK70:

Back
X