Tatil konusunda kararsızlık…

Abla yine iyi çıkmış valla bak.
Buna bile iyi diyoruz artık haha
Belek bahsettiğim yer otel çok iyiydi aktiviteri harikaydı,tek sıkıntı denizi ve plajı kum çakıl oluşuydu,havuz yetmişti bize.
Geçen sene kızçemle gittiğimiz otelim adını hatırlayamıyorum minnoş bizim aqupark manyağı olduğu için onu tercih edior.

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Tabiki değiyor yemekle uğraşmıyorsun, temizlik derdin yok, ye iç havuza denize gir ve yat modunda takılıyorsun ama 3 günden sonrasıu sıkıyor neden derseniz hep aynı şeyler ayrıca biz her sene taksitle yada sonradan ödemeli tatil yapıyoruz ama önemli olan onun zevkine varmak zaten bu saydıklarınızdan aile yanı ve villa tatilden sayılmaz orada her iş size bakıyor, kamp deseniz şahsen benlik değil ayrı bir zevki vardır ama eziyet bence hizmet eden yok size, yurt dışı eyvallah yeni keşifler yapılıyor bende çok severim. Yani bunu da bir deneyin zaten fiyatlar en az 30000 bandında ...

Belek bahsettiğim yer otel çok iyiydi aktiviteri harikaydı,tek sıkıntı denizi ve plajı kum çakıl oluşuydu,havuz yetmişti bize.
Geçen sene kızçemle gittiğimiz otelim adını hatırlayamıyorum minnoş bizim aqupark manyağı olduğu için onu tercih edior.
Abla benim gittiğim otel gerçekten çok iyiydi ultra her şey dahil'di.
Alkollü bir oteldi tercih edenler havuz başında yudumluyordu valla.
İnsan ne yesem acaba diye şaşırıyordu.
Şimdi kaldırmış sadece kahvaltılı fiyatı 268 bin 3 kişi 4 gece yapmışlar.

68 iyi paraymis 5 gün için degermi bilemedim. Ben iki ay önce ultra herşey dahil bir otelde rezervasyon yaptırmıştım yaz sezonu icin iki yetişkin iki çocuk 4 gece 5 gün 25 küsür tuttu. 6 aylık taksite bölünce neredeyse etkilemedi beni. Vereceğiniz para sizi sonra rahatsız etmeyecekse gidin derim şu hayata bir kere geliyoruz sonuçta. Ama sonradan hayiflanacaksaniz niye bu kadar ödedim diye o zaman daha uygun tatil alternatiflerine bakabilirsiniz.

Abla benim gittiğim otel gerçekten çok iyiydi ultra her şey dahil'di.
Alkollü bir oteldi tercih edenler havuz başında yudumluyordu valla.
İnsan ne yesem acaba diye şaşırıyordu.
Şimdi kaldırmış sadece kahvaltılı fiyatı 268 bin 3 kişi 4 gece yapmışlar.
Aç kalmadan yemek saati geliyor her daim yiyecek bişiler buluyorsun,5 .çayınfs bile dünya kadar kek börek oluyor içecekler gırla zaten.

68 iyi paraymis 5 gün için degermi bilemedim. Ben iki ay önce ultra herşey dahil bir otelde rezervasyon yaptım iki yetişkin iki çocuk 4 gece 5 gün 25 küsür tuttu. 6 aylık taksite bölünce neredeyse etkilemedi beni. Vereceğiniz para sizi sonra rahatsız etmeyecekse gidin derim şu hayata bir kere geliyoruz sonuçta. Ama sonradan hayiflanacaksaniz niye bu kadar ödedim diye o zaman daha uygun tatil alternatiflerine bakabilirsiniz.
Çok iyiymiş fiyat.

Bana da pek mantıklı gelmedi. Ayrıca herşey dahil sistemde sunulan ürünler kalitesiz olabiliyor. Pandemide çoğu kişi ya kiralık yazlık ya da apart otel tarzı yerler şeçti. Böyle olunca da kadın için çok da tatil olmuyor yine yemek pişirme vs ile uğraşmak zorunda kalınıyor. Zaten tatiliniz 5 günlük, benim önerim fiyatı daha uygun bir aile pansiyonu veya butik pansiyon, Yemeklerinizi nerede yiyebileceğinizi de önceden tespit edebilirseniz, gider, denizinize girer, yemeğinizi yer, yatarsınız.

Aynen abla öyleydi valla.
Harikaydı o günler iyi ki gitmişim adjkadhja
Yemekle uğraşma derdi yok en azından bide taşı pişir ne anladım o zaman,her an elinin altında bişiler oluyor,bide masaj yaptırma imkanın varsa tadından yenmiyor onun.

Yemekle uğraşma derdi yok en azından bide taşı pişir ne anladım o zaman,her an elinin altında bişiler oluyor,bide masaj yaptırma imkanın varsa tadından yenmiyor onun.
Ah ablam o masajı bana demeeee.
Kese+ masaj yaptırmıştık bildiğin masada uyudum kaldım.
O ekstra ücrete giriyordu ama.
Ama artık gidemem sanırım, günü birlik gidip gelirim artık, denizse Şile'de de Ağva'da da var deyip kendimi avutacağım n'apim.

Ah ablam o masajı bana demeeee.
Kese+ masaj yaptırmıştık bildiğin masada uyudum kaldım.
O ekstra ücrete giriyordu ama.
Ama artık gidemem sanırım, günü birlik gidip gelirim artık denizse Şile'de de Ağva'da da var deyip kendimi avutacağım n'apim.
Aklında olsun otele gitme durumun olursa kesin pazarlık yapıyrsun,turist fiatıyla yerli turist arasında fark var bize pahalıya geliyor ben pazarlık etmiştim :olamaz: ilk gün masaj daha iyi sırt yanmadan olursa daha iyi acımaz .

Çok iyiymiş fiyat.
Aynen banada çok uygun geldi. Ben 35 bin'e kadar gözden çıkarmıştım böyle denk gelmesi iyi oldu. Aslında birazda insanın neye ihtiyaç duyduğuna bağlı kimi zaman insan gerçekten iliklerine kadar tatile ihtiyaç duyar yani psikolojik terapi gibi gelecekse vede bütçesi müsaitse daha yüksek meblağlarda ödenir. Sürekli kısıtlanmış hissetmek çok yıpratıcı çünkü.

Aynen banada çok uygun geldi. Ben 35 bin'e kadar gözden çıkarmıştım böyle denk gelmesi iyi oldu. Aslında birazda insanın neye ihtiyaç duyduğuna bağlı kimi zaman insan gerçekten iliklerine kadar tatile ihtiyaç duyar yani psikolojik terapi gibi gelecekse vede bütçesi müsaitse daha yüksek meblağlarda ödenir. Sürekli kısıtlanmış hissetmek çok yıpratıcı çünkü.
Ben iliklerime kadar duyuyorum ama bu sene maalesef nooo.
Seneye olur mu bilmem.

Seneye çıkarın acısını 😍 Bende en son 6 sene önce gitmiştim böyle herşey dahil bir otele bu yüzden daha fazla bekleyemezdim 🤣
İyi etmişsin bacım tüm kk yerine de kulaç at, dinlen valla :D
Benim de pandemi öncesiydi 4 sene kesin de fazlası var mı hatırlamıyorum ama kesin var :D

Back
X