- 23 Eylül 2020
- 333
- 448
- 53
- 36
- Konu Sahibi whispersOFhope
-
Bunları çocukla yapabiliyor musunuz? İstanbul’da yaşıyoruz. Bugün evden Kadıköy’e oradan kızım vapura binmek istediği için vapurla Beşiktaş’a gidip yemek yiyip sonra tekrar Kadıköy’e ve sonra eve döndük. O kadar zordu ki.. Sürekli çocuğu takip etmek, bir şey olacak mı diye gözlemek, yönerge vermek… insan yürüdüğünden dahi bir şey anlamıyor. Dediğiniz şekilde tatil yaparsam sanki bunlar başıma gelecek gibi hissediyorum. (3 yaşında)Biz apartta kalırız Bi günu mutlaka tekne turuna ayiriz gittiğimiz yerin çevre ilçeleri de dahil heryerini gezeriz yemegide dışarıda yeriz eşimle benim tatilim böyledir hersey dahil otele gidildiği zaman otelin imkanlarından yararlanmak için otelden hiç çıkılmaz diye düşünüyoruz oteller de fiyatlar almış başını gitmiştir ama yılda Bi kere canınız nasıl istiyorsa öyle yapın
Hersey dahil otelden eve döndüste salçalı makarna yedigimizde ohh bea demiştikMerhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Şimdi oglum büyüdü geçen yıl kizim çok küçüktü tekneye çıkmadık ama oglum 3 yaşındayken bizdeki nasıl Bi gezme aşkıysaBunları çocukla yapabiliyor musunuz? İstanbul’da yaşıyoruz. Bugün evden Kadıköy’e oradan kızım vapura binmek istediği için vapurla Beşiktaş’a gidip yemek yiyip sonra tekrar Kadıköy’e ve sonra eve döndük. O kadar zordu ki.. Sürekli çocuğu takip etmek, bir şey olacak mı diye gözlemek, yönerge vermek… insan yürüdüğünden dahi bir şey anlamıyor. Dediğiniz şekilde tatil yaparsam sanki bunlar başıma gelecek gibi hissediyorum. (3 yaşında)
13 yaşında kızımla geçtiğimiz nisan 1 gece kalmalı çanakkale,1 gece yine kalmalı anıtkabir turu yaptık,ben gitmem bi daha çok yoruldum dedi…karadeniz falan istiyodum ama vazgeçtim..her sene erken rezervasyonla bayram tatillerimizi uhd hotellerden belek,kemer ya da side’den tercih ediyordum…çok yemek seçen kızım illa ki orda bişiler yiyordu.pidesi,pizzası ,sürekli oluyodu en azından..biz dinlenirken o çok eğlenebiliyodu..pandemiden bu yana oralara gitmedik,yılda 2 kez yapabildiğim tatili artık kolay kolay yapamayız sanırım…bu arada çocuktan önce gitmediğimiz kültür turu nerdeyse kalmadı,bi kaç kez yurtdışı tatilimiz var,allaha şükür vizyonsuz değiliz,ama artık bizim için tatil yiyip içip,bol bol güneşlenmek demek..Çocuğu olmayan biri muhtemelen asla anlayamaz. Ben de çocuklar da amma şımartılıyor gezsin yorulsun derdim. Şimdi oğlum denize bile giderken homur homur gidiyor. Öğleden sonra kaydırak havuz olayına bir giriyor akşama kadar buruşuk halde zor çıkıyor. Daha denize gitmeye zor ikna ediyorum yurtdışında müze gezmesi mümkünsüz. En az 9-10 yaşında olması lazım.
Bana da yazarsanız sevinirimTabiki yaziyorum ozelden
IC oteldi belekte yeri,otel çok güzeldi hergün havuz etjinlikleri oluyordu yemekleride güzeldi.Belek'te hangi otel, kristal serileri var o mevkiide onlar cok bozdu. Hele sonda ki cristal berbat, dunya multeci pazari gibi hersey dahil ama :) The Land Of Legends'se o guzel :)
Pelincim kusura bakma, ancak yazabildim.Sizin oteliniz neredeydi onun imkanları nasıl?
Piyasası çok yükseldi maalesef. Size şöyle bahsedeyim bazı oteller var - fiyatları yüksek yorumları iyi olanlar diyeyim siz anlayın hangilerini kastettiğimi- onlar gerçekten değiyordu eskiden. Çünkü, hizmet edenler daha eğitimli, ne bileyim plajda şezlonga havlu bırakma derdi yok, özel asistan tahsis edilen insanları gördü bu gözler öyle diyeyim, ihtiyacın olan herşeye pozitif yaklaşım yani. Ama dediğim gibi eskidendi şuanda ciddi ciddi bi ev parası. Eskiden normale göre 5-10 daha koyardın üstüne giderdin ama artık abartı.Benim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
Neden kahvaltıyı 10:30 a kadar yaparlar hiç anlamış değilim saat kuruyoruz yok böyle bir şeyHer şey dahıle gidecekseniz ultra her şey dahile gidin. Yoksa her türlü risk var. O kadar para verip yemeklerin vasatlığından açta kalabılırsınzı. Birde şey önemli bence uyumak istiyosanız sabah zaten kahvaltı kaçıyor mesela
Resmen bizi anlatmışsınızBen ailemin yazlığı bile olsa her şey dahil oteli tercih ediyorum genelde. Erken rezervasyon yapıp. Çünkü maalesef eşim dinlense bile ben hep yoruluyorum. Yatak topla evi toparla, bişiler hazırla ye cık gel bir şeyler hazırla topla duş al tekrar sahile in aşırı yorucu oluyor. Her şey dahil konsepte tek yaptığınız hazırlanmak yemek hazır yemekten kalkıp havuza inmek. Bazı otellerde bebek büfesi oluyor, o da işinize yarar. Ama son dönemde her şey dahil tatil yurtdışı fiyatına geldi, bunu değerlendirebilirsiniz.
Ben pek sevmiyorum. Yemekler lezzetsiz oluyor restoran desen gürültü o biçim. Otel büyüdükçe bu sıkıntılar artıyor. Civarı gezeyim desen e gezecekseniz gersey dahilde kalmak gerekli mi? Fiyatlar ucmuş. İlla hevesiniz varsa okullar acılınca gidin. Bari curcuna azalmış olurMerhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?