• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil meselesi

hangisi?

• birlikte gitmek

OY: 9 81,8%
  • ayrı gitmek

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
864
183
323
38
İyi geceler arkadaşlar. Size birşey sormak istiyorum.Sizce tatillerde eşler kendi memleketlerine ayrı mı gitmeli.yoksa iki memlekete de beraber mi gitmeli. Şimdi ben karar veremiyorum Şimdi eşim ve ben ayrı ayrı kendi memleketlerimize gidip 5 6 gün mü kalmalıyız. yoksa birlikte gidip 3 er gün mü kalmalıyız?Bir tarafım ayrı git ailenle çokça vakit geçir diyor.Dİğer tarafım eşinle git ha 3 gün ha 5 gün sonuçta nasılsa geri döneceksin diyor.

Daha önce iki durumu da denedik.Birlikte gidince kendi ailemizle geçireceğimiz zaman kısıtlı oluyor ama eşimle beraber gitmiş oluyoruz. Ayrı gidince ailemizle geçireceğimiz vakit uzun oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz

Ben farklı düşünüyorum.
Ben olsam ayrı giderdim hem ailemle kaliteli zaman gecirirdim hemde eşimi özlerdim bazen bu duygu bağları güclendirir.
Senede 1 hafta kafa dinliyelim diye düşünürdüm

Çok sık gitmiyorsanız ve Kv kp sorun yoksa birlikte gidin
Sizin ailenizde damat geldi diye mutlu olur
Birbirini toplum içindede taşımak temsil etmek idare etmektir evlilik
Yılda 5-6 kez gidiyorsanız bu sefer ayrıda gitseniz olur tabi

Ben farklı düşünüyorum.
Ben olsam ayrı giderdim hem ailemle kaliteli zaman gecirirdim hemde eşimi özlerdim bazen bu duygu bağları güclendirir.
Senede 1 hafta kafa dinliyelim diye düşünürdüm
ben de çok kararsızım. ayrı gidince dediğiniz gibi hem özlemiş oluyoruz. ama eşimde birlikte gitmek istiyor sanırım o yüzden emin olamadım

Çok sık gitmiyorsanız ve Kv kp sorun yoksa birlikte gidin
Sizin ailenizde damat geldi diye mutlu olur
Birbirini toplum içindede taşımak temsil etmek idare etmektir evlilik
Yılda 5-6 kez gidiyorsanız bu sefer ayrıda gitseniz olur tabi
2 3 ayda bir kere ancak gidiyoruz iki aileye de. eşim beraber gitmeye istekli gibi. o yüzden şimdi beraber gidip 2 3 ay sonra ayrı mı gitsek diye de düşündüm ama bilemiyorum

2 3 ayda bir kere ancak gidiyoruz iki aileye de. eşim beraber gitmeye istekli gibi. o yüzden şimdi beraber gidip 2 3 ay sonra ayrı mı gitsek diye de düşündüm ama bilemiyorum
Madem eşiniz istekli beraber gidin hem mesafaliyim sorun yok diyorsunuz
Erkekler aileleriyle kadınlar gibi rahat olmayabiliyor ve eşleri olmayınca sıkılıyorlar arkadaşlık etmiş olursunuz

İyi geceler arkadaşlar. Size birşey sormak istiyorum.Sizce tatillerde eşler kendi memleketlerine ayrı mı gitmeli.yoksa iki memlekete de beraber mi gitmeli. Şimdi ben karar veremiyorum Şimdi eşim ve ben ayrı ayrı kendi memleketlerimize gidip 5 6 gün mü kalmalıyız. yoksa birlikte gidip 3 er gün mü kalmalıyız?Bir tarafım ayrı git ailenle çokça vakit geçir diyor.Dİğer tarafım eşinle git ha 3 gün ha 5 gün sonuçta nasılsa geri döneceksin diyor.

Daha önce iki durumu da denedik.Birlikte gidince kendi ailemizle geçireceğimiz zaman kısıtlı oluyor ama eşimle beraber gitmiş oluyoruz. Ayrı gidince ailemizle geçireceğimiz vakit uzun oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Evet ailenizi ozluyorsunuzdur bolca vakit gecirmeye ihtiyaciniz vardir ama eger ikinizin de is durumu musaitse beraber gidin bence. Esim olmayinca bir yanim eksik kaliyor ailemle iken bile. Az olsun oz olsun yani :KK51:

Back
X