Ya konuyla çok alakasız ama nickine bayildimm. En sevdiğim yazarlardandir.Sonuçta sallantida da olsa bir evliliginiz var. Eşinizin rızası olsun, kopma noktası bu tatil meselesi olmasın.
Eşiniz çocukluk yapmış resmen. Sen benim silgimi ısırdın ben de senin ayakkabına basıcam der gibi. Başta evet demiş planlar yapıldıktan sonra arıza. Bence son söyledikleri geri adım atma sinyalleri. Boşanmak falan istemiyor. Ben olsam planını yaptığımız tatile arkadaşımla giderdim.
Ya konuyla çok alakasız ama nickine bayildimm. En sevdiğim yazarlardandir.
Yarın sakin kafayla konussaniz? Ama çok istiyorsan git tabii o ayrı ama...ay bilemedim ya...
Sonuçta sallantida da olsa bir evliliginiz var. Eşinizin rızası olsun, kopma noktası bu tatil meselesi olmasın.
Evet konuyla alakasız ama Lady Lazarus da benim sevdiğim şiirlerindendir.Ya konuyla çok alakasız ama nickine bayildimm. En sevdiğim yazarlardandir.
İçimdeki ses de avazı çıktığı kadar bunu söylüyor!!!! Bikaç gündür arkadaşlarla dışarda oyalandım iş çıkışı geç gittim eve , bu sefer o "çay bahçesine gidelim yarın, lokantaya gidelim" gibi tekliflerde bulundu. Benim illa onu yok sayarak mı yaşamam gerekiyordu onun bana Zaman ayırması için! İlla ben onsuz da tatile gidebileceğimi ıspatlamam mı gerekiyordu onun benle gelmeye ikna olması için??? Beni kaybettikten sonra mı bana Zaman ayıracak???? Zerre kadar onla gitme isteğim yOk, tatil değil işkence olur şu saatten sonra!Eşiniz çocukluk yapmış resmen. Sen benim silgimi ısırdın ben de senin ayakkabına basıcam der gibi. Başta evet demiş planlar yapıldıktan sonra arıza. Bence son söyledikleri geri adım atma sinyalleri. Boşanmak falan istemiyor. Ben olsam planını yaptığımız tatile arkadaşımla giderdim.
Favorim benimde desem;-)Evet konuyla alakasız ama Lady Lazarus da benim sevdiğim şiirlerindendir.
:)Favorim benimde desem;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?