Tatil meselesi

xpreiaZ

(Eski nick: Xpreia Z )
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
12.534
23.227
348
evet yine ben maalesef.. Eşimle son sorunları yazmıştım zaten isteyen eski konuma bakabilir, bir birikmişlik bir bıkkınlık vardı.. Konuştuk eşimden beklemediğim bir anlayışla yaklaştı, umutlandım düzeltebileceğimiz konusunda ama öyle olmadı.

O konuşmanın üzerine davranışlarına dikkat eden eşim değil ben oldum hatta, daha yeni konuştuk tatsızlık çıkmasın diye pısıp kaldım resmen. Bu arada eşim 8-5 çalışan ve kendisinin de evvelden oldukça fazla istediği bir birime geçti. Bayram da tatil, bayramda tatile gidelim dedim ders çalışıcam gelemem dedi

O Zaman ben arkadaşımla giderim giderim evde oturamam 9 gün dedim bişey demedi. Bu gün arkadaşımla tatil işinin ciddiye bindiğini görünce aşırı saçmaladı...

Ben de arkadaşlarımla giderim o Zaman dedi. Ben kabul etmezsem teklifini senin gibi vazgeçemediğim şeyler olursa git sende dedim. tamam ben kabul ediyorum birlikte gidelim dedi bu sefer saçmalama o kadar plan yaptık biz, baştan niye kestirdin attın gelmiyorum ben diye, niye ilk defa duymuş gibi yapıyorsun söyledim ya sana gideceğimi falan dedim.. Ben sana benle otur burda, ben ders çalışayım sen de tek başına kal demiyorum, git memlekete arkadaşınla da orda görüş, otele gitmek nedir makul isteklerin olsun biraz dedi.. Uzadı da uzadı konu.. Ama ben kendi planımı yaptıktan sonra onun yok ben geleceğim demesine sinir oldum.. Bir sürü konuşma geçti o sırada aramızda ama geri adım atmadım.

Ben bunca özveride bulundum evliliğimizde elime ne geçti, işten eve evden işe giden biri oldum. Her planımın merkezinde sen oldun da ne oldu dedim.. Gösterdiğim özverinin bir gün olsun farkında oldun mu falan dedim. Çocuk mu kandırıyorsun kelime oyunlarıyla falan dedi ve son nokta olarak da tatile gidersen bu iş biter dedi.

Biterse bitsin tatili de bekleme , benim bu evlilikten zaten hiçbir beklentim kalmadı , git yarın ver dilekçeni ikimiz için de daha fazla Zaman kaybı olmasın dedim azıcık geri adım attı, Karadeniz olsun o zaman , Akdeniz Ege falan olmaz tek başınıza, bu kadarını söylüyorum dedi gitti yattı..

Ne yapsam şimdi ben? Hiçbir kararında benim fikirlerimi sallamayan bu adamın dediği olmasın istiyorum. Ayrıca gerçekten bitecekse bitsin umrumda da değil artık diyorum.. Ne yapsam sizce?

Son durum: sayfa 13

Son düzenleme:
Yarın sakin kafayla konussaniz? Ama çok istiyorsan git tabii o ayrı ama...ay bilemedim ya...

Eşiniz çocukluk yapmış resmen. Sen benim silgimi ısırdın ben de senin ayakkabına basıcam der gibi. Başta evet demiş planlar yapıldıktan sonra arıza. Bence son söyledikleri geri adım atma sinyalleri. Boşanmak falan istemiyor. Ben olsam planını yaptığımız tatile arkadaşımla giderdim.

+1

Bosanmaya gozu yemez abinin, geri geri bir kacmis cunku.

Evliliğini zora sokma bence tatlım. Bu sebepten inatlaşıp duracağına, biraz ondan biraz senden olsun. Tatilden de bişey anlamayacaksın zira. Arkadaşınla eğlenceli bol gezmeli bir tatil ayarla varsın Akdeniz sahili olmasın.

Yarın sakin kafayla konussaniz? Ama çok istiyorsan git tabii o ayrı ama...ay bilemedim ya...

Sonuçta sallantida da olsa bir evliliginiz var. Eşinizin rızası olsun, kopma noktası bu tatil meselesi olmasın.

Onu ikna etmek falan istemiyorum ama... Ben artık mutlu olmak istiyorum evli yada bekar! Yanımda olmamayı kendi seçti, o kadar kırgınlığın üzerinden henüz hafta geçmedi! Sınavı biter başkası çıkar, yükseğe başlar, dükkan açar hiçbişey yapamazsa gider saatlerce arkadaşıyla takılır... O bunları yaparken benim rızam var mıydı????

madem gidebiliyordu baştan niye birlikte plana yanaşmadı?
çocuk oyuncağı değil bu tatil planı, şimdi siz tatil yaparken, 9 gün evde ders çalışmak zor geldiği için yan çiziyor, asla bozmayın planınızı biraz da o anlasın bazı şeyleri baştan düşünmesi gerektiğini.

Canım ben tek gidicem desem hayatta yollamazdı beni ki bu bizi bosanma sebebimiz olur.Bence eşinizle gidin.Kendinizden ödün vermeyin tabi de bunun için yuva yıkılmaz.Yapmayın bir yuva nelerle kuruluyor.Başka alacağınız erkek daha iyi olmayacak unutmayın.

İçimdeki ses de avazı çıktığı kadar bunu söylüyor!!!! Bikaç gündür arkadaşlarla dışarda oyalandım iş çıkışı geç gittim eve , bu sefer o "çay bahçesine gidelim yarın, lokantaya gidelim" gibi tekliflerde bulundu. Benim illa onu yok sayarak mı yaşamam gerekiyordu onun bana Zaman ayırması için! İlla ben onsuz da tatile gidebileceğimi ıspatlamam mı gerekiyordu onun benle gelmeye ikna olması için??? Beni kaybettikten sonra mı bana Zaman ayıracak???? Zerre kadar onla gitme isteğim yOk, tatil değil işkence olur şu saatten sonra!

Canım birlikte gidelim demiş madem hem arkadaşlarınla planını gerçekleştir hem de onunla tatil yap. Bunu neden söylüyorum bence sizin bir tatile ihtiyacınız var söyle balayı tadında.

Yerinde olsam ben plan yaptım artık bozamam. Durumu bu noktaya getiren sen olduğun için sen uymak zorundasın. Çok istiyorsan aynı otelde bir kac gün seninle tatil yaparım bir kaç gün de arkadaşlarımla. Keyfin bilir derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…