Başka erkek istediğimi nerden çıkardınız??? Bu evlilik biterse bir daha ömür billah erkek yüzü görmeye dahi tahammülüm olacağını sanmıyorum. Başka bir erkek düşünmüyorum şu an yada beni ilgilendirmiyor, ben tek başıma 10 numara bir hayat yaşarım zaten, sevdiğim için birlikte yaşarız hayalimdeki hayatı dedim ama hayallerimin içine etmekten başka hiçbirşey yapmadı 3 senedir!Canım ben tek gidicem desem hayatta yollamazdı beni ki bu bizi bosanma sebebimiz olur.Bence eşinizle gidin.Kendinizden ödün vermeyin tabi de bunun için yuva yıkılmaz.Yapmayın bir yuva nelerle kuruluyor.Başka alacağınız erkek daha iyi olmayacak unutmayın.
Sen iyice dolmussun. Tatile gitmeyip kalsan daha çok uyuz olacaksın. Git derim ben.İçimdeki ses de avazı çıktığı kadar bunu söylüyor!!!! Bikaç gündür arkadaşlarla dışarda oyalandım iş çıkışı geç gittim eve , bu sefer o "çay bahçesine gidelim yarın, lokantaya gidelim" gibi tekliflerde bulundu. Benim illa onu yok sayarak mı yaşamam gerekiyordu onun bana Zaman ayırması için! İlla ben onsuz da tatile gidebileceğimi ıspatlamam mı gerekiyordu onun benle gelmeye ikna olması için??? Beni kaybettikten sonra mı bana Zaman ayıracak???? Zerre kadar onla gitme isteğim yOk, tatil değil işkence olur şu saatten sonra!
Onu ikna etmek falan istemiyorum ama... Ben artık mutlu olmak istiyorum evli yada bekar! Yanımda olmamayı kendi seçti, o kadar kırgınlığın üzerinden henüz hafta geçmedi! Sınavı biter başkası çıkar, yükseğe başlar, dükkan açar hiçbişey yapamazsa gider saatlerce arkadaşıyla takılır... O bunları yaparken benim rızam var mıydı????
adam istediği zaman arkadaşlarıyla her yere gidiyor
siz olunca evlilik bitiyor ama
resmen çifte standart
bence plan neyse öyle gidin
Ya nomu ben de öyle bir hevesle teklif etmiştim ki, Nasıl da sevindim "oleyy bayram tatil biryere gidelim o zaman" diye. Afedersin g.t gibi kaldım cevabıyla , düşünmedi , bir saniye olsun gözünün içi parlamadı bile direk "sınav var ben gelemem ders çalışmam lazım" dedi!! İnan kendimden nefret ettim adamın kılı kıpırdamıyor benle alakalı hiçbirşeyde, ben hala merkezim yapmaya devam ediyorum onu! Hiç teklif bile etmemeliydim ona , tek başıma yapmalıydım planımı!Canım birlikte gidelim demiş madem hem arkadaşlarınla planını gerçekleştir hem de onunla tatil yap. Bunu neden söylüyorum bence sizin bir tatile ihtiyacınız var söyle balayı tadında.
Yerinde olsam ben plan yaptım artık bozamam. Durumu bu noktaya getiren sen olduğun için sen uymak zorundasın. Çok istiyorsan aynı otelde bir kac gün seninle tatil yaparım bir kaç gün de arkadaşlarımla. Keyfin bilir derim..
Ya ne biçim doluyum hem de... Artık ne yapsa batıyor bana... Olmuyor işte yaa... Bitirdi içimdeki bişeyi... Güvenim kalmadı inancım da kalmadı... Ne yapıyorum hala bu adamla diyorum.. Ya şu sınavı kazansa 2 ay kursa gidecek, hemen olsa sınav da kazansa gitse diye dua ediyordum kaç gündür.. Ama sınava kadar bile dayanacağımı sanmıyorum artık...Sen iyice dolmussun. Tatile gitmeyip kalsan daha çok uyuz olacaksın. Git derim ben.
Ya nomu ben de öyle bir hevesle teklif etmiştim ki, Nasıl da sevindim "oleyy bayram tatil biryere gidelim o zaman" diye. Afedersin g.t gibi kaldım cevabıyla , düşünmedi , bir saniye olsun gözünün içi parlamadı bile direk "sınav var ben gelemem ders çalışmam lazım" dedi!! İnan kendimden nefret ettim adamın kılı kıpırdamıyor benle alakalı hiçbirşeyde, ben hala merkezim yapmaya devam ediyorum onu! Hiç teklif bile etmemeliydim ona , tek başıma yapmalıydım planımı!
Artık yalvarsa da istemiyorum onla gitmeyi! Böyle zorlama tatil mi olur... Onla hiçbirşey keyif vermiyor artık bana çünkü herşeyde zoraki yapıyormuş hissinin önüne geçemiyorum....
Yoruma bayıldım,kesinlikle katılıyorumKizginligini çok iyi anlıyorum canım. Ama sen suan fedakarlık yapmayacaksin. Sadece ona açık kapı bırakacaksın. Ben su otelde şu arkadaşlarımla şu kadar gün tatil yapacağım. Benimle gelmek istersen sana da üç gün ayırabilirim. Şükret tüm odunluklarina rağmen içimde bir parça merhamet kaldı sana bu şansı veriyorum de mesela :)
Inan bu öneriyi onun için değil senin için yapıyorum.
Sen eşini seviyorsun bence hani bilsen ki düzelecek onu beklersin. Sadece umudun kalmamış..
Bir tatil şart size bence. Planını bozmadan ona o kapıyı açık bırak. Ister gelsin ister gelmesin. Bu sana bir şey kaybettirmez ama kazandırabilir..
Önemsese onca içimi dökmemden sonra daha hafta geçmemişken yine birşeyler bulup benle Zaman geçirmekten kaçmazdı ama.. Ne anlamı var ki artık birlikte gidelim deyişinin?Şoyle atip tuttuktan sonra geri vites yapan adamlara cok guluyorum ya
Bence sakinlestikten sonra konusun. Seni onemsiyor buda biseydir. Onemsemeseydi ne yaparsan yap diyebilirdi. Geri adim atin demiyorum ama bu sebepten dolayi yuvanizi yikmayin
Tatil planımı eşimle yapmamış mıyım sizce???? Önce ona sordum ve gelemem cevabı aldım zatenneden tatile esinle gitme plani yapmiyorsun arkadas esten daha onemli degil..bitme noktasina gelmis evliliginizi tatile giderek bir bakima alabilirsiniz.evet esiniz siz plan yapinca teklif etmis ama olsun..bence esinle gitmelisin..
Farketmez artık, boşanma olayına kendimi iyice alıştırdım çünkü...Bosanma kararini verdiysem cikardim ancak o tatile
Cocuk yokken bitirmek en iyisi o halde. Biz de inişli çıkışlı olduğum esimle tatile gittik.Farketmez artık, boşanma olayına kendimi iyice alıştırdım çünkü...
Konularınızı biliyorum
Eşiniz çok zor bir insan gerçekten, ama yarın birgün kopma noktasına geldiğinizde bu tatil mevzusunu öne sürer diye korkuyorum su üstüne çıkmak için..Siz şikayetlerinizde çok haklısınız ama o da bunu kendine göre çevirip öne sürebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?