Tatil meselesi

Başka erkek istediğimi nerden çıkardınız??? Bu evlilik biterse bir daha ömür billah erkek yüzü görmeye dahi tahammülüm olacağını sanmıyorum. Başka bir erkek düşünmüyorum şu an yada beni ilgilendirmiyor, ben tek başıma 10 numara bir hayat yaşarım zaten, sevdiğim için birlikte yaşarız hayalimdeki hayatı dedim ama hayallerimin içine etmekten başka hiçbirşey yapmadı 3 senedir!

Sen iyice dolmussun. Tatile gitmeyip kalsan daha çok uyuz olacaksın. Git derim ben.

O halde içinizden geleni yapın. Tatil sizi mutlu edecekse iptal etmeyin, gidin.

Şoyle atip tuttuktan sonra geri vites yapan adamlara cok guluyorum ya
Bence sakinlestikten sonra konusun. Seni onemsiyor buda biseydir. Onemsemeseydi ne yaparsan yap diyebilirdi. Geri adim atin demiyorum ama bu sebepten dolayi yuvanizi yikmayin

Neden Ege ve Akdeniz istemiyor?Neden Karadeniz olmasını istiyor,otel istemiyor?Demek ki kıskanıyor sizi.Bu da iyi birşeydir.

Ya nomu ben de öyle bir hevesle teklif etmiştim ki, Nasıl da sevindim "oleyy bayram tatil biryere gidelim o zaman" diye. Afedersin g.t gibi kaldım cevabıyla , düşünmedi , bir saniye olsun gözünün içi parlamadı bile direk "sınav var ben gelemem ders çalışmam lazım" dedi!! İnan kendimden nefret ettim adamın kılı kıpırdamıyor benle alakalı hiçbirşeyde, ben hala merkezim yapmaya devam ediyorum onu! Hiç teklif bile etmemeliydim ona , tek başıma yapmalıydım planımı!

Artık yalvarsa da istemiyorum onla gitmeyi! Böyle zorlama tatil mi olur... Onla hiçbirşey keyif vermiyor artık bana çünkü herşeyde zoraki yapıyormuş hissinin önüne geçemiyorum....

Ne zor ya bu tip erkeklerle geçinmek. Aklınca Seni başından savmak için he he der, iş ciddiye binince e ben burda neciyim moduna Girer. Siz bu evliliği kafanızda bitirmişsiniz zaten. Olmasa da olur diye düşünüyorsunuz. Haklısınız. Yaşını başını almış adamın çocukca davranışlarına tahammül etmeye çalışmak bir hayli yorucu olmalı

Sen iyice dolmussun. Tatile gitmeyip kalsan daha çok uyuz olacaksın. Git derim ben.
Ya ne biçim doluyum hem de... Artık ne yapsa batıyor bana... Olmuyor işte yaa... Bitirdi içimdeki bişeyi... Güvenim kalmadı inancım da kalmadı... Ne yapıyorum hala bu adamla diyorum.. Ya şu sınavı kazansa 2 ay kursa gidecek, hemen olsa sınav da kazansa gitse diye dua ediyordum kaç gündür.. Ama sınava kadar bile dayanacağımı sanmıyorum artık...

Kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi

Kizginligini çok iyi anlıyorum canım. Ama sen suan fedakarlık yapmayacaksin. Sadece ona açık kapı bırakacaksın. Ben su otelde şu arkadaşlarımla şu kadar gün tatil yapacağım. Benimle gelmek istersen sana da üç gün ayırabilirim. Şükret tüm odunluklarina rağmen içimde bir parça merhamet kaldı sana bu şansı veriyorum de mesela :)

Inan bu öneriyi onun için değil senin için yapıyorum.
Sen eşini seviyorsun bence hani bilsen ki düzelecek onu beklersin. Sadece umudun kalmamış..

Bir tatil şart size bence. Planını bozmadan ona o kapıyı açık bırak. Ister gelsin ister gelmesin. Bu sana bir şey kaybettirmez ama kazandırabilir..

Konularınızı biliyorum
Eşiniz çok zor bir insan gerçekten, ama yarın birgün kopma noktasına geldiğinizde bu tatil mevzusunu öne sürer diye korkuyorum su üstüne çıkmak için..Siz şikayetlerinizde çok haklısınız ama o da bunu kendine göre çevirip öne sürebilir..

Yoruma bayıldım,kesinlikle katılıyorum

neden tatile esinle gitme plani yapmiyorsun arkadas esten daha onemli degil..bitme noktasina gelmis evliliginizi tatile giderek bir bakima alabilirsiniz.evet esiniz siz plan yapinca teklif etmis ama olsun..bence esinle gitmelisin..

Kadınlar olarak öyle bir yetiştirilmişiz ki erkeğe taviz vermek adeta boynumuzun borcuymuş gibi...
Erkektir ne yapsa yeridir diye diye kadınları pısırık ve itaatkar bir köleye dönüştüren bu toplumun ta kendisi.
Erkekler de bu özgüvenle yetiştiklerinden olsagerek nasıl olsa sözümden çıkamaz mantığına bürünüyorlar.
İşte biraz dik durunca ya da onların kalıplarına sığmayınca hooop geri vites.
Be adam madem tatile gitmeye razı olacaksın neden başta yokuş yapıyorsun ?
Rest görmek mi hoşuna gidiyor yoksa göründüğün kadar cesur değil misin ?
Bence planınızı bozmayın,bozmayın ki her seferinde "nasıl olsa benim lafıma gelecek" algısı bitsin eşinizde...

Şoyle atip tuttuktan sonra geri vites yapan adamlara cok guluyorum ya
Bence sakinlestikten sonra konusun. Seni onemsiyor buda biseydir. Onemsemeseydi ne yaparsan yap diyebilirdi. Geri adim atin demiyorum ama bu sebepten dolayi yuvanizi yikmayin
Önemsese onca içimi dökmemden sonra daha hafta geçmemişken yine birşeyler bulup benle Zaman geçirmekten kaçmazdı ama.. Ne anlamı var ki artık birlikte gidelim deyişinin?

neden tatile esinle gitme plani yapmiyorsun arkadas esten daha onemli degil..bitme noktasina gelmis evliliginizi tatile giderek bir bakima alabilirsiniz.evet esiniz siz plan yapinca teklif etmis ama olsun..bence esinle gitmelisin..
Tatil planımı eşimle yapmamış mıyım sizce???? Önce ona sordum ve gelemem cevabı aldım zaten

Farketmez artık, boşanma olayına kendimi iyice alıştırdım çünkü...
Cocuk yokken bitirmek en iyisi o halde. Biz de inişli çıkışlı olduğum esimle tatile gittik.
Çoğu çocuklarla alakalı olmak üzere her konuda beni suçlamaları benim delirmelerimle birşey anlamadan döndük.

Ben o noktaya geldim artık... Off şöyle 3-5 ay gitse bir yere keşke..ne hale geldik ya... Evlendiğimizde yarım gün görmeme ihtimali bile beni Nasıl üzüyordu, şimdi aylarca gitsin diye düşünüyorum...

Ama haklısınız bunu kullanabileceği konusunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…