tatil meselesiii, fikirlerinizi bekliyorummm

Seninde gitme ihtimalin varsa peşini bırakma. sende git peşinden. Ama yok gidemem diyorsanda bence onuda gönderme. Yani bu benim düşüncem. Sonuçta tatil seninde hakkın ama sen gidemiyorsan. oda tatile itmeden dayanabilir dimi ama:34::34:

Bende gidiyorum ama izmire degil bizim buralarda deniz kenarinda bi evimiz var yazlik olarak oraya gidiyoruz ama o istedigi an gelip gidebildigi icin sikinti olmuyo onda. İzmire de zorlasam pesinden giderim ama gunu birlik gidebilirim anca orda kalmama ailem musade etmez off

Bende gidiyorum ama izmire degil bizim buralarda deniz kenarinda bi evimiz var yazlik olarak oraya gidiyoruz ama o istedigi an gelip gidebildigi icin sikinti olmuyo onda. İzmire de zorlasam pesinden giderim ama gunu birlik gidebilirim anca orda kalmama ailem musade etmez off

O zmn onuda gönderme kısa ve net :) illa tatil istiyorsan burda dur günübirlik bir yerlere gidelim de. Her gün soze yakın olan bir yerlere godebilirsiniz. Szin icinde gunleriniz daha dolu gecmis olabilir :)

Adamı bu kadar sıkarsan arkasına bakmadan kaçar yakın zamanda.
Yok her aradığımda açacaksın, yok gidip basıcam falan. Ben normal bulmadım.
Bu kadar güvensiz bir ilişkiyi neden devam ettiriyorsun ki?

Siz olsaniz ne yapardiniz demissin. Iyi tatiller diler, haddimi bilirdim.

Ben hic tahammul edemiyorum bu izin vermelere, gonderip gondermemelere acikcasi. Siz o kisinin sahibi degil, kiz arkadasisiniz. Ne sizden izin istemeleri gerekir, ne de sizin "izin vermiyorum, gondermiyorum" demeye hakkiniz vardir bana gore. Kac yasina gelmis, artik ana babasindan bile izin almayan insanlar tutup da sevgiliden izin almaz, karakter sahibi bir insan almamali da zaten.

Ben bu yasima gelmisim, anamdan bile izin almam, istersem kimseye sormadan dunya turuna cikarim. Hayatima 3 gun once girmis bir insan bana "izin vermese" ancak gulerim.

Sevgili dedigin, insanin hayatina ambargo koyan biri olmamali. Sevgilinizin hayati sadece sizden ibaret degil, bu kadar kiskanc olan herkese bu sozlerim.
Bu kadar guvensizsen bitirin yani. 2. hat mi alir 3. hat mi diye evde kuracagina...

Guveniyorum diye konumun en basinda yazmistim ben

Guvenmek sozde degil ozde olur derim ben.
Bu forumdaki her kiskanclik konusunda mutlaka kiskanan kisi "guvenirim" der zaten. "Kardesim benimkinin ustunden gozumu ayirmaya gelmez, tatile matile gidecekmis. asla. Oralarda mutlaka birilerine gozu kayar, gozumun onunde olmasi lazim. Ondan hersey beklenir" diyen bir babayigide rastlamadim. :)
Yahu madem bu kadar guvenlisiniz de, nereden geliyor bu kiskanclik, diger kizlara kaptirma korkusu?

Burda sehirdisina giden sevgilisine ya da esine "mutlaka suralari suralari da gez, iyi eglen, benim yerime de gez" diyen kadinlar da okuduk. Budur guven. Sizinkiler guven filan degil, bosuna kendinizi kandirmayin.

Allah akil fikir versin diyebiliyorum sadece.
bu konulari okurken bana bayginlik geliyor, bu adamlar nasil dayaniyor cok ilginc.
dagina gore kar dedikleri herhalde.

Back
X