Tatil mi okul mu?

Yaz okuluna gitmeni tavsiye ederim.okul bittikten sonra tatil yapabilirsin.hem dilini ilerletmis olursun hem de acabalar yasamadan tatil yaparsin

yaz okuluna gitmeye karar verdim, sonrasında da kendime güzel bir tatil ısmarlayacağım

Uzun bi surec degil yaz okulu, ben gitmenden yanayim.. Sonra tatile yine zaman kaliyo ki insaAllah

öyle tekrarlık olmuyor ki ...konuşabilmem makale yazabilmem ciddi bir ortam lazım
kendi kendime çok zor gibi o da :/
ama tatil+kendi kendime çalışmak sadece tatilden iyidir değil mi:)
Evde rahata alisiyo insan.. Sicakta kalkip duzenli bi sekilde calisabilecegini sanmiyorum bebişkom; usanirsin

Ben de son sınıfta yüküm azalsın diye yaz okulundan 3 ders alacağım. Yalnız olmak istemiyorum bu durumda, sen de al ki beraber şikayet edelim. =(

Ben olsam ders alirdim
Tatil dedigin bir haftacik da olsa yeterli bence
Basarilar

Ben de son sınıfta yüküm azalsın diye yaz okulundan 3 ders alacağım. Yalnız olmak istemiyorum bu durumda, sen de al ki beraber şikayet edelim. =(
gitcem kızkardeşim söveriz hehehe

Ben olsam ders alirdim
Tatil dedigin bir haftacik da olsa yeterli bence
Basarilar
teşekkürler:) evet alcam dersi
yurt dışında bir yaz okuluna gidebilme durumun var mı hem dil öğrenme hem tatilini yapma şeklinde
maalesef devlet memuru statüsünde olduğumdan yapamıyormuşum onu
yeni öğrendim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…