- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mimarlıkCanım bölüm sayısal mi sözel mi sayısal bölümlerde özellikle ingilizce olunca daha zor oluyor
okuldaki yaz okulu yerine kurs diyorsunuz ? evet ama kurslar çok uyduruk doğrusuSizin yerinizde olsam İngilizce kursuna giderdim.
Öğrenip başarmaya başlayınca ders gibi değil oyun gibi geliyor insana İngilizce
Yani yaz tatili yine güzel geçmiş olur.
Çok da yorucu olmaz diye düşünüyorum.
Size katacaklarını düşünüce bence önümüzdeki seneyi de kolaylaştırır.
okuldaki yaz okulu yerine kurs diyorsunuz ? evet ama kurslar çok uyduruk doğrusu
amerikan kültüre giden arkadaşlarım bile memnun kalmadı hiç
O zaman tatil yerine yaz okuluna kalman mantıklı olurmimarlık
Yok yok yanlış demişim
Kurs derken okuldaki yaz okulunu kastetmiştim
Benim için yaz okul da bir çeşit kurs
o zaman gideyim yaz okuluna mis gibiO zaman tatil yerine yaz okuluna kalman mantıklı olur
ingiliz birisi buldum arkadaş güya hemen sulanmaya başladıDil ogrenirken temeli atmak adina kurs, ders alinabilir ama temel atildiktan sonra gelistirmek adina bunlar size fazla bir sey katmaz. Bana gore intermediate ustu dersler yapacaginiz zaman ve maddi harcamalara gore yeterince verimli degil. Dil ogrenme pratige bakiyor. Dinleme okuma calismalari yaparsiniz bol bol bireysel olarak. Konusma icin kendinize ingilizceye hakim arkadaslar edinmelisiniz. Yazma icin ise kendi basiniza essayler yazarak bir hocanizin bunlari okumasini ve hatalarinizi gostermesini rica edebilirsiniz her hafta. 10 dk bile surmez. 1-2 hafta tatilinizi de yapin mutlaka.
haha ilginç bişeye benziyor adam sempatik görünümlü