- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
Dirence rağmen kilonu muhafaza etmişsin canım tebrik ederim.bu arada bende insilün direnci var ilaç kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dirence rağmen kilonu muhafaza etmişsin canım tebrik ederim.bu arada bende insilün direnci var ilaç kullanıyorum
ben karatayı kendime uydurdum canım ara öğünlerde mesela süt içince kilo verimim falan yavaşlamadıkaratay diyetinin kitaplarınıda okudum ama tam anlamıyla kafama yatıramadım kahvaltı iyi gidiyor ama iki öğün olayını anlayamıyrorum
Ben bugün komple temizlik yaptım kahvaltı ya vaktim olmadı canım.Fındık ve kahve ile geçiştirdim.sabah kahvaltıyı geçmi yaptın
Hoşgeldin canımbende varım kızlar boy 1.65 kilo sabah tartıldım 58,5
bizimde tatil var 53 olmam lazım
Aynen canım bende içiyorum ,hem açlık hissimi gideriyor hem tatlı isteğimi yok ediyor.ben karatayı kendime uydurdum canım ara öğünlerde mesela süt içince kilo verimim falan yavaşlamadı
aynen canım bende bu iki özelliğini keşfettimAynen canım bende içiyorum ,hem açlık hissimi gideriyor hem tatlı isteğimi yok ediyor.
Olsun canım.Ben yarın bildiririm kilomu.çalıitığım için işyerinde biraz zor oluyor ara öğün falan
yarın tartı günü olsun mu
73 den 58 e Karatay lamı geldin canım.Çok güzel kilo vermişsin.aynen canım bende bu iki özelliğini keşfettim
kötü olduğum zamanlarda yarım yağlı bir bardak içiyorum o beni saatlerce idare ediyor
genel olarak karatay canım bu yolda hangi diyeti yaparsan yap irade ve sabır gerekiyor bu ikisi olduktan sonra bir şekilde veriyorsun benim 3 ayı geçti o yüzden kendimi biraz yorulmuş hissediyorum hedefime bu kadar yaklaşmışken de bırakmak istemiyorum73 den 58 e Karatay lamı geldin canım.Çok güzel kilo vermişsin.
Bende 73300den 60200 e düştüm 3 ayda, daha çok verirdim aslında yoruldum motivasyonum düştü kaçamaklarla uzattım diyetimi sonrada komple bıraktım.Bırakma canım çok az kalmış zaten .genel olarak karatay canım bu yolda hangi diyeti yaparsan yap irade ve sabır gerekiyor bu ikisi olduktan sonra bir şekilde veriyorsun benim 3 ayı geçti o yüzden kendimi biraz yorulmuş hissediyorum hedefime bu kadar yaklaşmışken de bırakmak istemiyorum
geçen senede 3 ay yapabilmiştim sonra bırakmıştımBende 73300den 60200 e düştüm 3 ayda, daha çok verirdim aslında yoruldum motivasyonum düştü kaçamaklarla uzattım diyetimi sonrada komple bıraktım.Bırakma canım çok az kalmış zaten .
Canim su an iyi ama ben kendimi taniyorum ipin ucunu kacirinca kilolarin devami geliyo bendeKilon ne güzel miş canım.Peki iki gündür nasıl beslendin ,ekmeksiz ve tatlısız durabildin mi? Arkadaşla kilo veriliyor yanlız diyet yapılmıyor.Beraber veririz inşallah.
Canım bu diyete alışmak iki haftayı buluyor.Ben şekeri bir yıl oldu bırakalı şuan şekerli çay ve kahve bana acı geliyor:)Ama tatlıya bende çok düşkünüm.Özellikle akşam saatlerinde canım çok çeker.Canim su an iyi ama ben kendimi taniyorum ipin ucunu kacirinca kilolarin devami geliyo bendeya yine abartmadim aslinda ama mesela karatay diyeti yapmaya calisiyorum ekmegi tamamen kesemedim cunku ben ekmeksiz doymayan tiplerdenim ilk gun hic ekmek yememeyi denedim kahvaltida yedigimden hicbir sey anlamadim
sabahlari protein agirliklk beslenip ek olarak 3 dilim falan tam bugday ekmegi yedim 11 gibi yapiyodum kahvaltimi aksam da 6.30 7 gibi aksam yemegimi yiyodum iste bulgur pilavi, corba gibi seylerle ama ne bileyim cayima 1 tame de olsa seker atmak istiyorum, kahveyi sekersiz hic icemiyorum yani gun icinde seker tuketmesem bile aklim hep tatlilarda e oyle de hic motive olamiyorum falan
Tamam canımBen pazartesi baslayacagim buyuk ihtimalle bugun cok abartmasam da kahveme cayima seker attim ve aksam 8 gibi 2 dilim pizza yedom meyveli soda falan da ictim diyetele pek alakasi yoktu yani gunumun