Tatil planları ve korkular

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.007
278
Merhaba sevgili hanımlar

Bu ara kardeşimle başımız biraz dertteydi. 2 günlüğüne onu alıp deniz kenarı bir yerde kamp yapmayı düşünüyorum. Çadır, yatak, fener vs. aldım. Henüz nereye gidebiliriz bilmiyorum.

Diyelim ki Muğla'da bir yer bulduk. Akşam, gece geç saatlerde 2 kadın rahatsız edilir miyiz? Taciz vs. olursa benim bütün çabam çöpe gider. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Çadır fikrinden vazgeçelim mi ?

Diğer sorum da biz normalde havuzda yüzebiliyoruz. Profesyonel değiliz tabii ki. Denizde ilk defa olacağız. Bu şekilde olup da zorlanan var mıydı? Allah korusun boğulma tehlikesi filan yaşar mıyız? Umarım sorum salakça gelmemiştir. :KK48:

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Çadır için tesisler var çadır kamp olarak geçer oralara bakarsanız daha güvenlikli olur tesis falanda oluyo oralarda zaten. yüzme içinse çok iyi bilmiyosanız deniz sıkıntı olur dalga gelir paniklersiniz akıntı olur yorulur paniklersiniz falan sizin yüzmeyi ne kadar bildiğinize bağlı yani birazda.

Denizde cok ilerlemeZseniz merak etmeyin bogulmazsiniz sadece ayaklariniz yere degsin uzaklasmayin.kamp olayini ise 2 kadin onermiyorum 1 erkek olsa basinizda tamam da malum ortalik kotu.aile oteline gitseniz yada aile pansiyonu falan

Dikkatli olalım o halde. Biraz hevesliyiz de :)) Teşekkür ederim cevabınız için.

boğulma konusunda soru salakça değil de, araba sürmede acemiyim, trafiğe çıksam kaza yapar mıyım gibi bişey. bunu bi tek allah bilir. çok açılmayın denizde, korkuyorsanız sosisle filan yüzün.

kamp konusunda ise risk aynı. ama kamp alanı olan bölgeler var. mesela kabak koyu. gidip o alana kendi çadırınızla kamp kuruyorsunuz, tuvalet duş vs ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bi alan. gayet güvenli. ama tutup x dağına ıssız bi yere gidelim derseniz o riskli.

Merhaba sevgili hanımlar

Bu ara kardeşimle başımız biraz dertteydi. 2 günlüğüne onu alıp deniz kenarı bir yerde kamp yapmayı düşünüyorum. Çadır, yatak, fener vs. aldım. Henüz nereye gidebiliriz bilmiyorum.

Diyelim ki Muğla'da bir yer bulduk. Akşam, gece geç saatlerde 2 kadın rahatsız edilir miyiz? Taciz vs. olursa benim bütün çabam çöpe gider. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Çadır fikrinden vazgeçelim mi ?

Diğer sorum da biz normalde havuzda yüzebiliyoruz. Profesyonel değiliz tabii ki. Denizde ilk defa olacağız. Bu şekilde olup da zorlanan var mıydı? Allah korusun boğulma tehlikesi filan yaşar mıyız? Umarım sorum salakça gelmemiştir. :KK48:

kamping alanında bişey olmaz ama güvenilir kamping alanlarına gidin lütfen
gidip dağ başına çadır kurmayın
zaten kamping alanının her şeyi oluyor elektrik falan.
biz ayvalıkta yapmıştık, sıkıntı yaşamadık.

Çadır için tesisler var çadır kamp olarak geçer oralara bakarsanız daha güvenlikli olur tesis falanda oluyo oralarda zaten. yüzme içinse çok iyi bilmiyosanız deniz sıkıntı olur dalga gelir paniklersiniz akıntı olur yorulur paniklersiniz falan sizin yüzmeyi ne kadar bildiğinize bağlı yani birazda.

Ben bir araştırayım. Bu daha iyiymiş yalnız olmaktan.

Haklısınız iyi değiliz ikimiz de. Herkes deniz havuzdan kolay diyor da ıhh ıh korkuyorum. :110:

Haklısınız iyi değiliz ikimiz de. Herkes deniz havuzdan kolay diyor da ıhh ıh korkuyorum. :110:

denizde tuz var, kaldırma kuvveti havuza göre daha yüksek. o yüzden yüzmeyi bilen için evet daha kolay. ama dalga ve birden derinleşme ihtimali sıkıntı işte.
ben yüzme bilmiyorum. geçen sene tatilde denizdeyken birden ayağım boşa çıktı ve boğuluyordum. allahtan kalabalıktı da kurtardılar. ama kaç dakika çırpındım bilmiyorum. çok kötüydü. bu sene tatile gittim. bir haftalık tatilin sonuna doğru ancak alışabildim suya. korkuyorum hala. hele denizde su belimi geçince kilitlenip kalıyorum.
niye anlattım bunu, dikkatli olun yani. çok açılmayın.

yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda Deniz konusunda yorum yapmayacağım çünkü ben denizde kendini kaybedengillerdenim yani plaj insanlarla dolu olduğu için şamandranın oralarda olmayı severim lakinnnnn
Şu çadır işi ne fikir ama Allah senin cesaretinden bana da versin Çooook aminn kendine bu konuda güveniyorsan mutlaka yap derim ve tebrik ederim seni ne haz amaaaa :rapci:

Aynen daha güvenlikli bi arkadaş daha önermiş kabak koyu var mesela çok güzel yer vede tesis olduğu için sıkıntı yaşamazsınız o tür yerlere bakın. Deniz de yüzmek daha kolay evet tuzlu suyun kaldırma kuvveti farklı sonuçta ama denizde de risk daha fazla oluyo havuzda 3 5 kulaç atar biyerden tutunursun ama denizde öyle bi şansın olmuyo. Ben çok iyi yüzme biliyorum mesela ama genede akıntıda acayip yoruluyorum yüzmem zorlaşıyo falan o açıdan çok açılmayın derim. İyi tatiller şimdiden :KK200:

Merhaba sevgili hanımlar

Kardesiniz o adami birakti mi? Son durum ne?

Çadır kamp olan yerlere gidebilirsiniz güvenliği var bekliyor geceleri insanlar aile olduklarından ; oturup çay içiyorlar elektrik , su , duş vs olanakları var.

Mesela Fethiye katrancı koyu kamp alanında rahat edersiniz. Herkes aile ve denizi sığ yani ne kadar giderseniz gidin boyunuzu aşmıyor , ama kalkıp da dağ kenarında tek başınıza çadır da kalmayın.

boğulma konusunda soru salakça değil de, araba sürmede acemiyim, trafiğe çıksam kaza yapar mıyım gibi bişey. bunu bi tek allah bilir. çok açılmayın denizde, korkuyorsanız sosisle filan yüzün.

kamp konusunda ise risk aynı. ama kamp alanı olan bölgeler var. mesela kabak koyu. gidip o alana kendi çadırınızla kamp kuruyorsunuz, tuvalet duş vs ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bi alan. gayet güvenli. ama tutup x dağına ıssız bi yere gidelim derseniz o riskli.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Söylediğiniz yer de güzelmiş. Araştırayım :)

Çadır kamp olan yerlere gidebilirsiniz güvenliği var bekliyor geceleri insanlar aile olduklarından ; oturup çay içiyorlar elektrik , su , duş vs olanakları var.

Mesela Fethiye katrancı koyu kamp alanında rahat edersiniz. Herkes aile ve denizi sığ yani ne kadar giderseniz gidin boyunuzu aşmıyor , ama kalkıp da dağ kenarında tek başınıza çadır da kalmayın.

Söylediğiniz şartlar çok iyiymiş. Zorlanmayız bu şekilde olsa. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Merhaba sevgili hanımlar

Tatilden ve daha doğrusu çadır tatilinden yeni dönmüş birisi olarak birkaç yer önerebilirim. Patara (antalya/Kaş) çok güzel bir yer hoş bir camping alanı bulduk biz çadırını kuruyorsun kişi başı 20TL kendi mutfağı ve gereçleri var sen kendin pişiriyorsun duş ve wc de var. Akşam canlı müziği de var :) Denize 20 dk yürüyorsun. Patara Antik kentinden geçiyorsun. Ve gece kimse rahatsız etmiyor :)

Ama çadır kurmak için para vermeyeyim dersen son gün Adrasan plajına çadır kurduk ki bizle beraber birsürü insan çadır kurmuştu. Kimse rahatsız etmedi :) kumsala kurduğumuz için de hemen denize girebiliyorduk. Ama halk plajı olduğu için çadırı Akşam 18'den sonra kuruyorsun ve sabah kaldırıyorsun Akşam tekrar kurabilirsin :)

Back
X