Tatil sonrası sendromu

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Dokuz günlük bir tatilden sonra eve dönüp iş hayatına adepte olmakta zorlananlar var mı aranızda benim gibi?:( yarın mesai başkıyo ve ben boğulucak gibi oluyorum sanki çok çabuk geçti tatil ne bileyim bana öyle geldi belki de resmen bunalıma girdim nasıl atlatılır ki bu durum zamanla mı

merhaba herkese
Dokuz günlük bir tatilden sonra eve dönüp iş hayatına adepte olmakta zorlananlar var mı aranızda benim gibi?:KK43: yarın mesai başkıyo ve ben boğulucak gibi oluyorum sanki çok çabuk geçti tatil ne bileyim bana öyle geldi belki de resmen bunalıma girdim nasıl atlatılır ki bu durum zamanla mı
Yok zamanla atlatılmaz.
Anlatayım.
Şimdi yarın işe gidicez. En fazla ay şu dosya şu muydu diye 1-2 saat karıştırıcaz.
Sonra mesai bitse de gitsek diyecez.
Eve dönücez vee sanki o kadar gün tatil yapmamış gibi pazar gelse de gezmeye çıksak diyeceğiz :D
Yani bende rutin bu şekilde. İlk günden alışıyorum kaderime :işsiz:

Yok zamanla atlatılmaz.
Anlatayım.
Şimdi yarın işe gidicez. En fazla ay şu dosya şu muydu diye 1-2 saat karıştırıcaz.
Sonra mesai bitse de gitsek diyecez.
Eve dönücez vee sanki o kadar gün tatil yapmamış gibi pazar gelse de gezmeye çıksak diyeceğiz :KK70:
Yani bende rutin bu şekilde. İlk günden alışıyorum kaderime :işsiz:
Ben zaten şimdiden diyorum hafta sonu gelsede dinlensem diye:)))

Zor tabii ki ama iş güç sahibi olmak cidden büyük bir lütuf.
Çevremde iş için çabalayıp istediği yerlere gelemeyen insanları görünce üzüntü kalmıyor bende.
Daha kötüleri düşünürüm böyle durumlarda. Tatile gidemediğim zamanlar oldu. Tatile çıkabilmek de büyük bir lütuf oluyor bu durumda.
İyi ki işim var, çalışıyorum diyorum.

Bu tatılde 48 saat nöbet tuttum yarın nöbet cıkısım diger gün tekrar nöbete gelecem :63:

Yaz demek tatil demek benim için de. Ben de sabahtır şuraya gitsek burada kalsak deyip duruyorum eşime. O çalışıyor nereye gidiyoruz... Yarın olsun rutine döneriz :KK49:

merhaba herkese
Dokuz günlük bir tatilden sonra eve dönüp iş hayatına adepte olmakta zorlananlar var mı aranızda benim gibi?:( yarın mesai başkıyo ve ben boğulucak gibi oluyorum sanki çok çabuk geçti tatil ne bileyim bana öyle geldi belki de resmen bunalıma girdim nasıl atlatılır ki bu durum zamanla mı

Valla ben o sendromu cuma gün yaşadım maalesef :( ise gidince tüm gün saydım müdürlere rahatladım

Ben bayramda kalabaliktan sikiligim icin tatil bitsin diye dört gözle bekleyenlerdenim
İşte tatile gidince farklı oluyo mesela kurban bayramında bi yere gitmycez nasıl katlanıcam o insanlara bilmiyorum

Calismiyorum su an ben bile bunalimdayim:KK66:
Allah kolaylik versin ise gideceklere
Aminnn

Zor tabii ki ama iş güç sahibi olmak cidden büyük bir lütuf.
Çevremde iş için çabalayıp istediği yerlere gelemeyen insanları görünce üzüntü kalmıyor bende.
Daha kötüleri düşünürüm böyle durumlarda. Tatile gidemediğim zamanlar oldu. Tatile çıkabilmek de büyük bir lütuf oluyor bu durumda.
İyi ki işim var, çalışıyorum diyorum.[/QUOTEevet şükretmek lazım

bende onu düşünüyordum şimdi ki üstüne konu açılmış:) valla yarın nasıl geçicek hiç bilmiyorum sabah kalkmak bile eziyet:/ neyse ki işimiz var çok şükür sesimizi çıkarmayalım..

Bende tatilde bunaldım eşim sürekli ya çalıştığı ya uyuduğu için bende çocuk baktığım için hiçbir şey anlamadım .İlk gün hariç dışarıda çıkamadım .Kafayı yiyecektim.Araftayım işe gidince de mutsuz oluyorum evden hiç çıkmayınca da

Back
X