- 25 Aralık 2012
- 904
- 265
- 323
Merhaba arkadaşlar eşim ile 5 buçuk senedir evliyiz. Çok şükür ki bir ay önce araba aldık.Biraz borcumuz oldugu icin esim izne cikamiyor , sadece dokuz günlük kurban bayrami izni kullanicak. Bende ücretli olarak öğretmenim. Esimde bende Sinopluyuz.Yalniz köylerimiz arasinda bir buçuk saatlik mesafe var. Herneyse gelelim konumuza ben bu bayram tatilimizi memleketimizde geçirmek istiyorum.Benim ailem memlekette dokuz ay üc ay İstanbul'da kalıyor.Eşimin ailesi İstanbul'da devamli görüşüyoruz. Allah nasip ederse kurbanımız memlekette kesilecek abimlerle köyde bir akrabaya katıldık ki biz gidemezsek yengem kurbanimizi bizim icin halledicek.Eşime diyorum bizde gidelim ama gitmeden ailesini arayacakmis onlarda gelmek isterlerse onlarla gidecekmisiz bu sekilde olursa giderim diyor.Bende bu şekilde gitmek istemiyorum çünkü kesin gelmek isteyecekler.Kayinpederim icki kullaniyor gündüzleri bile sarhoş bazen.Kendi köylerinde derme catma bir evleri var ben diyor ailemle kalirim istersen sende bizle kalirsin istersen ailenle kal karar senin diyor yada hic gitmeyelim diyor.Babannesi rahatsiz bir aydir hastahanede kaldı dedim gitmek istiyorsan ucak bileti alalim git bir gör bu süreçte dedim dedi kötü bir şey olursa giderim.Dünde babannesini bahane ediyor onlarin köyünde onunla ilgilencekmis ben ona izin vermiyormuşum ailesini getirmesine karşı çıkıyormuşum kötü niyetliymişim.Dünden beri konuşmuyorum ama sanırım pişman oldu sürekli mesaj atıp duruyor acaba haksızlık mi ediyorum gerçekten siz olsanız ne yapardınız
Son düzenleme: