- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Black Wine
-
Ay avsa gorunce hemen atladim. Biz de bu sene birkac yer dusunuyoruz. Avsa da onlardan biri. Bebek var su an 6 aylik. Yani tam da ek gida gecis donemi tatile denk geldi. Nasildi? Memnun kaldiniz mi? Bebekle zorlanir miyim? Cesaret edemiyorum ve gitmek istemiyorum. Ben dogum iznindeydim ama esim butun sene cok yogun calisti. Surekli sehir disi gorevler falan. 3 4 gun bari tatil yapalim dinlenelim butun sene perisan oldum diyor. Ona da hic kiyamiyorum. Cok kararsizim.3-4 hafta once baktogimda yuzde elli indirimliydi oteller. hatta beğendiğim bir yer vardi. gecem yil 10.000 e falan geliyordu. bu yil onun fiyatlari düşmüş. 3-4 bine denk geliyordu. 3 bine tatil yapilir bence. avsadan falan ev tutup biz uygun tatil yapmistik. paramizin cok az oldugu donem. cok da guzel gecmisti cocuk oldugu halde.
Sorun ne anlamadim? Sevgilin gitmek istiyor ama otel istiyor sen ya cadir ta luks otel istiyorsun? Pardon ama nikahiniz bile yokken adam tum eve bakiyor sanada ustelik.. nasil desem? Bu durumda herseye ok demek gerekmezde.. ev hanimlarini koca parasi yemekle itham edenler nerde? Bu hanim kizimizada iki cift lafiniz olacak mi?
Ilk yazinda daha acik yazsaydin mademHa siz beni kendinizce "nikahı BİLE olmayan" olarak kategorize ettiniz, sevgilimi nikahı BİLE olmayan bi kadına baktığı için yucelttiniz, bi de üstüne çalışmamam üzerinden beni hedef gosteriyosunuz öyle mi? Derdiniz ne sizin ya? Başkalarını kendinizce küçümseyerek, laflarını carpitarak mi besleniyosunuz? Evet bizim bi nikahimiz BİLE yok, ve hatta ne biliyo musunuz? Uzuuun bi zaman icin öyle bi isteğimiz de yok. Birlikte yasamak, birbirimizin sorumluluğunu almak için devlet onayına ihtiyaç duymuyoruz, herkesten de haddini bilip uzerine vazife olmayan konular hakkında konusmamalarini bekliyoruz. Bilmem anlatabildim mi? He bu arada lüks otel mi çadır mi ne istiyorum tek seferde anlayamadiysaniz yorumları okuyabilirsiniz orada açıkladım. Sevgiler.
Ilk yazinda daha acik yazsaydin mademevet seni hedef gosteriyorum:) hani kadinlar ayaklari uzerinde dursun falan filan diyorlar ya .. ki kadin evli colugu cocugu olmus onlara parazit muamelesi yapiliyor ya.. yoksa ben sana parazit falan demedim ne haddime
Ay avsa gorunce hemen atladim. Biz de bu sene birkac yer dusunuyoruz. Avsa da onlardan biri. Bebek var su an 6 aylik. Yani tam da ek gida gecis donemi tatile denk geldi. Nasildi? Memnun kaldiniz mi? Bebekle zorlanir miyim? Cesaret edemiyorum ve gitmek istemiyorum. Ben dogum iznindeydim ama esim butun sene cok yogun calisti. Surekli sehir disi gorevler falan. 3 4 gun bari tatil yapalim dinlenelim butun sene perisan oldum diyor. Ona da hic kiyamiyorum. Cok kararsizim.Ev bize daha mi uygun olur acaba?
İnternette öyle bi yer bulsam.o fiyata zaten giderim ama ben programimi tatil siteleri üzerinden yaptığım için genelde küçük butik oteller tatil sitelerine komisyon ödemek istemediklerinden o tarz yerlere ulasamiyorum.. Eskiden booking vardı küçük pansiyonları da gorebiliyodun ama ben akcaydaki , siteye ilan vermemiş bi butik oteli oraya gelip görmeden başı bilebilirim ki
Canımmm naptınız tatil işini ? Merak ettim gittiniz mi bi yerlere falan ?Hanımlar merhaba. Biz erkek arkadasimla bu yaz tatil planı yapiyoruz. Ayni evde yaşıyoruz ve evin geçimini şuan için o sağlıyor. O yüzden para konularinda genelde son söz onun oluyor. Şimdi normalde biz elimizdeki bütçe ile 2 sene önce krallar gibi tatil yapabiliyoduk, ama bu sene piyasanın hali malum, her şey uç katına çıkmış. Bizim butcemizle tatil yapamayız, 2-3 gün için de ben o kadar yol gitmem, gel çadırda kalalim diyorum, sen çadırda yapamazsın diyo. Halbuki kendisi yapamaz çadırda kusurunu benim üstüme atiyo. Normalde lüks meraklısı değilim diyorum ya çadıra bile tamamim. Ama otele gidiceksek de düzgün bi yer olsun istiyorum, düzgün yerler de pahalı maalesef. İstediğim gibi bi tatil yapamayacaksam, niye dünyanın parasını bayilalim ki, evimizde otururuz olur biter. Demin tartıştık konuyla ilgili, ben de doğru düzgün bi yere gitmeyeceksek ben tatile gitmek istemiyorum, gitmeyelim, sen istiyorsan tek başına git dedim. Tamam gitmiyoruz o zaman dedi. Blöf yapıyo biliyorum yarin ya gidelim tatile falan diycek bana sen memnuniyetsiz sin hic bisey begenmiyosun diye suç aticak. Ne yapmalıyım, sizce kim hakli?
Canımmm naptınız tatil işini ? Merak ettim gittiniz mi bi yerlere falan ?
Ben de Mayıs’ta çıktım ama çok bunaldım tekrar çıksam ne iyi olurRezervasyonumuzu yaptırdık bi aksilik olmazsa 1 Temmuz'da ordayiz :) Kuşadası'nda yeni açılan bi 5 yıldızlı otel bulduk, tabii yine benim dediğime gelindi 3000 lirayla olmayacağı için butcemizi arttirdik. Ama şunu eklemek isterim, ben "sen bilirsin tatile gitmesek de olur" deyip okuruna bıraktıktan sonra gelişti bunlar, demek ki başından beri mantıklı olanı soyluyomusum
Ben de Mayıs’ta çıktım ama çok bunaldım tekrar çıksam ne iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?