- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.815
- 798
- Konu Sahibi Black Wine
-
O nasil dandik pansiyon yahu kisi başi 400? Mikanosa falan mi baktiniz :)Yok gitmek çok istiyo, ama 3000 tlye hem yol parası hem otel mevzusu kapansin istiyo. 2 sene önce 3000 tlye beş yıldızlı otelde bile tatil yapabiliyodun ama simdi gerçekten öyle değil en dandik pansiyon bile kişi başı gecelik 400 istiyo 2 kişi etti 800... Tatil olsun da nolursa olsun diye saçma sapan bi yere gitmek istemiyorum, umduğumu bulamayıp mutsuz olucam çünkü, mutsuz olmak için üstüne para verilir mi?
Hayir blue paradise side gorumcemgil çok beğenmiş. Lyra spa resorta gittim geçenyil gayet güzeldi.bu yil blueye gitmeyi dusunuyorum orta gelirli aileler için gayetuygunAdam & Eve mi acaba? Kampanyayı paylaşabilir misiniz rica etsem? Bu otelse paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Türkiye’nin en iyi hukuk fakültelerinden birinde okudum garsonluk yaptık sekreterlik yaptım bi tarafım eksilmedi. Bütçeli işlerde son sözü erkek arkadaşıma bırakma zilletinden daha iyidirİş olsa calisicam hanımefendi krizden haberiniz yok galiba. Hele ki küçük bi şehirde, üniversite mezunu biri olarak garsonluk yapmak istemiyorum kusura bakmayın
simdi bana kizacaksiniz ama kimse sunu dusunmuyor siz neden erkek arkadasiniza bagimlisiniz ki.mesela neden calismiyorsunuz evli degilsiniz neden hayatinizi bi adama baglamissiniz.evi o gecindiriyor sizde calismadan oturuyor musunuz.peki yarin diyelim ayrildiniz ne olacak hic bi isiniz olmadan ortada kalacaksiniz.evli olanlarin bile evde oturmasina tahamulum yok siz daha evli bile degilsiniz.
Ekmek elden su gölden ne alaka memleket, adam canı ne istiyorsa bırakın yapsın
OlymposAntalya tarafında bungalov evler var. Denizi de güzel ve odalık fiyatlar kişi başı değil. Hem çadır hem rahat tatil anlayışınız ortası sayılır.
Bi araştırın derim.
An itibariyle 3. Günümdeyim. 100 tl gidis yoluna harcadim. Cadiri halk plajina kurdum... yemekti dondurmaydi tuvaletti falan... bir elli lira öyle gitti. Bugun ikinci bir sehre gidecegim bilmiyorum kac para harcayacagim:)Bacim sen ne yaptin ya???
Kisi basi gecelik 400 neresi istiyor? Ayni ulkede mi yasiyoruz :)
Herseyin bir ekonomik hali vardir.
mesela kapadokya uchisarda rox capadokya var. 1000 Lira versen kalamazsin bir gece. Ama onun hemen uc yanindaki yer 150 tl gecelik-cift kisi :) manzaraysa ayni manzara..
Ayrica cadir gayet guzel bir secenek.
Bak su an yanimda cadirim var ve bati karadenizin cok sirin 3 ilini gezmeye gidiyorum.
Butcem 500 tl- carsambadan pazara.
Normalde bu kadar bonkör olmazdim ama yanlizim, otostopa falan cesaret edemeyecegim paraya kiyip otobüse binecegim:)
Suan akçaydayim. Birakin pansiyonlarin 400 tl istemesini, cok cici butik oteller bile 125 tl diye pankart acmis :)
Biz kahvaltiya geldik bi otele(yazlikciyiz biz burda)
25 tl ve enfes. Dolu dolu...
Istanbulda 60 70 liradan asagi olmayan bir hizmet.
Bence siz ne istediginizi bilmiyorsunuz biraz.
Ya ultra lüks ya çadır. Cok degisik bir segment
Tam olarak ayni kafayi yasiyoruz. Otel olacaksa dogru durust biryer olmali, olmayacaksa kamp olmali. Arasi ortasi yok cunku verilen paraya aciyorsun.
Fiyatlar muazzam ucmus halde. Eskiden 2000-3000 e iki kisi 5 gun gayet guzel bir otelde kalabiliyorduk. Simdi bakiyorum sadece kamp alanlarina giris fiyatlari bile 100 liradan basliyor. Yedigin ictigin kiraladigin sezlong derken 3000 e kamp bile yapamiyorsun cunku hersey ates pahasi.
Bana erkek arkadasiniz bi yolunu bulup duzgun bir otelde tatil ayarlayacak gibi geliuor. Cunku sanirim cadirda kalmakla ilgili sen yapamazsin derken kendi kalamaz da sorumlusu sizmissiniz gibi davraniyor.
Daha once kamp yapmisligi varmidir? Benim bazi erkek arkadaslarim bortu bocek olayindan inanilmaz korktugu icin asla kamp kuramiyor mesela
Aileniz size karışmıyormu
22 yaşındasınız çok gençsiniz çalışmıyorsunuz sormuyorlarmı kızım nasılsın nerelerdesin diye
Bana göre sizde paraya ortak olun
Kamp tecrubesi yoksa boyle dusunmesi normal:) insallah ikinizi de memnun edecek bir yer bulursunuzKamp tecrübesi deprem zamaninda dağıtılan cadirlarla sinirlizaten anliyo sanırım olmayacağını ilk planında 2000 demişti bütçe için sonra 3000e çıktı şimdi 3500 ben de şans eseri bi yer buldum gibi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?