Tatil tartismasi. Abartiyor muyum?

Adama zıt gitmek için o kadar kasmışsınız ki komik durmuş.
Bu kadar sorun ediyorsanız gidin siz de çalışın.

O nasil dandik pansiyon yahu kisi başi 400? Mikanosa falan mi baktiniz :)
Daha ucuz ve gayette guzel yerler var tabi ki. Nerede baktiniz bilemedim. Alacati bodrum gibi cok populer yerlere baktiysaniz lokasyon degistirin. Ulkemizde mis gibi bur suru yer var.

simdi bana kizacaksiniz ama kimse sunu dusunmuyor siz neden erkek arkadasiniza bagimlisiniz ki.mesela neden calismiyorsunuz evli degilsiniz neden hayatinizi bi adama baglamissiniz.evi o gecindiriyor sizde calismadan oturuyor musunuz.peki yarin diyelim ayrildiniz ne olacak hic bi isiniz olmadan ortada kalacaksiniz.evli olanlarin bile evde oturmasina tahamulum yok siz daha evli bile degilsiniz.

Ekmek elden su gölden ne alaka memleket, adam canı ne istiyorsa bırakın yapsın

Adam & Eve mi acaba? Kampanyayı paylaşabilir misiniz rica etsem? Bu otelse paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Hayir blue paradise side gorumcemgil çok beğenmiş. Lyra spa resorta gittim geçenyil gayet güzeldi.bu yil blueye gitmeyi dusunuyorum orta gelirli aileler için gayetuygun

İş olsa calisicam hanımefendi krizden haberiniz yok galiba. Hele ki küçük bi şehirde, üniversite mezunu biri olarak garsonluk yapmak istemiyorum kusura bakmayın
Türkiye’nin en iyi hukuk fakültelerinden birinde okudum garsonluk yaptık sekreterlik yaptım bi tarafım eksilmedi. Bütçeli işlerde son sözü erkek arkadaşıma bırakma zilletinden daha iyidir

Evlilikle çalışmak arasında bi bağ nasıl kurdunuz, evli olup da calismasaydim yine kocama bağımlı olmayacak miydim? İş arıyorum ama kriz zamanı böyle küçük bi şehirde kimse yeni mezun eleman almak istemiyo. Bu şehre sevgilimden başka bağlılıgim yok nasıl ki normalde mezun olduktan sonra annemin yanina donecektiysem ayrılırsak da toplanır yine annemin yanina donerim neden ortada kalayım.

Ekmek elden su gölden ne alaka memleket, adam canı ne istiyorsa bırakın yapsın

Ya kafayı benim calismamamla bozmus herkes ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Eve para getirmiyorum diye ekmek elden su golden yaşamıyorum hanımefendi ben de ev temizliyorum dolabına temiz utulu kıyafet koyuyorum önüne yemek koyuyorum. Hiç ev içi emeği görmezsiniz onlar zaten kadının doğuştan görevi. Zorla delirtiyosunuz insanı ya

Suan akçaydayim. Birakin pansiyonlarin 400 tl istemesini, cok cici butik oteller bile 125 tl diye pankart acmis :)

Biz kahvaltiya geldik bi otele(yazlikciyiz biz burda)
25 tl ve enfes. Dolu dolu...
Istanbulda 60 70 liradan asagi olmayan bir hizmet.

Bence siz ne istediginizi bilmiyorsunuz biraz.
Ya ultra lüks ya çadır. Cok degisik bir segment

Konuyu okuyunca yenGEnC kulağını çektim
Yazdim yazdim ben zaten bu konuya:))
An itibariyle 3. Günümdeyim. 100 tl gidis yoluna harcadim. Cadiri halk plajina kurdum... yemekti dondurmaydi tuvaletti falan... bir elli lira öyle gitti. Bugun ikinci bir sehre gidecegim bilmiyorum kac para harcayacagim:)

Tam olarak ayni kafayi yasiyoruz. Otel olacaksa dogru durust biryer olmali, olmayacaksa kamp olmali. Arasi ortasi yok cunku verilen paraya aciyorsun.

Fiyatlar muazzam ucmus halde. Eskiden 2000-3000 e iki kisi 5 gun gayet guzel bir otelde kalabiliyorduk. Simdi bakiyorum sadece kamp alanlarina giris fiyatlari bile 100 liradan basliyor. Yedigin ictigin kiraladigin sezlong derken 3000 e kamp bile yapamiyorsun cunku hersey ates pahasi.

Bana erkek arkadasiniz bi yolunu bulup duzgun bir otelde tatil ayarlayacak gibi geliuor. Cunku sanirim cadirda kalmakla ilgili sen yapamazsin derken kendi kalamaz da sorumlusu sizmissiniz gibi davraniyor.

Daha once kamp yapmisligi varmidir? Benim bazi erkek arkadaslarim bortu bocek olayindan inanilmaz korktugu icin asla kamp kuramiyor mesela

İnternette öyle bi yer bulsam.o fiyata zaten giderim ama ben programimi tatil siteleri üzerinden yaptığım için genelde küçük butik oteller tatil sitelerine komisyon ödemek istemediklerinden o tarz yerlere ulasamiyorum.. Eskiden booking vardı küçük pansiyonları da gorebiliyodun ama ben akcaydaki , siteye ilan vermemiş bi butik oteli oraya gelip görmeden başı bilebilirim ki

Kamp tecrübesi deprem zamaninda dağıtılan cadirlarla sinirli zaten anliyo sanırım olmayacağını ilk planında 2000 demişti bütçe için sonra 3000e çıktı şimdi 3500 ben de şans eseri bi yer buldum gibi bakalım

Aileniz size karışmıyormu
22 yaşındasınız çok gençsiniz çalışmıyorsunuz sormuyorlarmı kızım nasılsın nerelerdesin diye
Bana göre sizde paraya ortak olun

Aileniz size karışmıyormu
22 yaşındasınız çok gençsiniz çalışmıyorsunuz sormuyorlarmı kızım nasılsın nerelerdesin diye
Bana göre sizde paraya ortak olun

Karismiyolar ben daha yeni mezun oldum zaten, öncesinde burs aliyodum bi çok yerden soracak birşey yoktu yanı. Param olsa olucam da maalesef yok

Kamp tecrubesi yoksa boyle dusunmesi normal:) insallah ikinizi de memnun edecek bir yer bulursunuz

Sorun ne anlamadim? Sevgilin gitmek istiyor ama otel istiyor sen ya cadir ta luks otel istiyorsun? Pardon ama nikahiniz bile yokken adam tum eve bakiyor sanada ustelik.. nasil desem? Bu durumda herseye ok demek gerekmezde.. ev hanimlarini koca parasi yemekle itham edenler nerde? Bu hanim kizimizada iki cift lafiniz olacak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…