Tatil tartismasi. Abartiyor muyum?

Black Wine

Noone's gonna take my soul away... -Portakal
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
2.441
7.602
158
29
Hanımlar merhaba. Biz erkek arkadasimla bu yaz tatil planı yapiyoruz. Ayni evde yaşıyoruz ve evin geçimini şuan için o sağlıyor. O yüzden para konularinda genelde son söz onun oluyor. Şimdi normalde biz elimizdeki bütçe ile 2 sene önce krallar gibi tatil yapabiliyoduk, ama bu sene piyasanın hali malum, her şey uç katına çıkmış. Bizim butcemizle tatil yapamayız, 2-3 gün için de ben o kadar yol gitmem, gel çadırda kalalim diyorum, sen çadırda yapamazsın diyo. Halbuki kendisi yapamaz çadırda kusurunu benim üstüme atiyo. Normalde lüks meraklısı değilim diyorum ya çadıra bile tamamim. Ama otele gidiceksek de düzgün bi yer olsun istiyorum, düzgün yerler de pahalı maalesef. İstediğim gibi bi tatil yapamayacaksam, niye dünyanın parasını bayilalim ki, evimizde otururuz olur biter. Demin tartıştık konuyla ilgili, ben de doğru düzgün bi yere gitmeyeceksek ben tatile gitmek istemiyorum, gitmeyelim, sen istiyorsan tek başına git dedim. Tamam gitmiyoruz o zaman dedi. Blöf yapıyo biliyorum yarin ya gidelim tatile falan diycek bana sen memnuniyetsiz sin hic bisey begenmiyosun diye suç aticak. Ne yapmalıyım, sizce kim hakli?

Siz para harcamamanın yolunu bulmuşsunuz bi fikir önermşsiniz memnuniyetsiz olsaydınız zaten çadırı seçmezdiniz gitmeye mi niyeti yok acaba

Siz para harcamamanın yolunu bulmuşsunuz bi fikir önermşsiniz memnuniyetsiz olsaydınız zaten çadırı seçmezdiniz gitmeye mi niyeti yok acaba

Yok gitmek çok istiyo, ama 3000 tlye hem yol parası hem otel mevzusu kapansin istiyo. 2 sene önce 3000 tlye beş yıldızlı otelde bile tatil yapabiliyodun ama simdi gerçekten öyle değil en dandik pansiyon bile kişi başı gecelik 400 istiyo 2 kişi etti 800... Tatil olsun da nolursa olsun diye saçma sapan bi yere gitmek istemiyorum, umduğumu bulamayıp mutsuz olucam çünkü, mutsuz olmak için üstüne para verilir mi?

Gayet güzel bir çözüm sunmuşsunuz. İlla gitmek istiyorsa arkadaşıyla gitsin bir iki gün kafa dağıtıp gelsin. Hem maliyeti de inmiş olur. Çalışırken iki gün de olsa kafa dağıtmak istiyor insan ben erkek arkadaşınıza da hak verdim. Evde kalmak sizi rahatsız eder mi?

yani tatil için çadırı bile göze almışsanız bütçenize göre bir orta yol da pekala düşünebilirsiniz.uzatmaya değer bir mevzu değil bence.

Öyle olmuyor işte. Günlerdir otel bakıyorum fırsat kovaliyorum bi suru yer sundum ona hepsine butcemizi asiyo dedi. Bütün eforu ben sarfediyorum o sadece seçenekleri eliyo, şikayet edince de hiçbirşeyi beğenmiyor oluyorum

Beni rahatsız etmez benim zaten bodrumda altinolukta akrabalarım var eskiden hep yanlarına tatile gittiğim. Şimdi erkek arkadaşım istemiyo diye gidemiyorum. O arkadaşıyla gitse ben de teyzemlere, dayima gidicem diycem o hayır gitme diycek gene olmycak yani...

İlginç gekdi çadırda kalmayı göze alıyorsunuz. Ama erkek arkadaşınız istemeyince de lüks bir otel istiyorsunuz şart mı otel olması pansiyon olur yani bütçenize göre ortak bir yol bulabilirsiniz.

Pansiyon fiyatları eskiden olduğu gibi olsa gözünü kirpmam pansiyona giderim. Ama pansiyon fiyatlarının üstüne 200 lira koyup otelde kalabiliyosunuz o kadar zamlanmis herşey. Ona verilen paraya yazık değil mi

Önerimiz için cokkk tesekkur ederim buna mutlaka bakicam
Bu sene fiyatlardan ve ekonomik durumdan dolayı tam pansiyon, yıldızlı otelleri tercih edemiyoruz bizde maalesef.
2 gün gitmem full tatile o parayla yani, çadır da olmaz çocuklar var. Bizde bu tercihe karar kıldık. Belki karşılaşırız orada

Pansiyon fiyatları eskiden olduğu gibi olsa gözünü kirpmam pansiyona giderim. Ama pansiyon fiyatlarının üstüne 200 lira koyup otelde kalabiliyosunuz o kadar zamlanmis herşey. Ona verilen paraya yazık değil mi
Haklısınız ben mesela bir sene boyunca kendim tatil paramı biriktiriyorum o yüzden sıkıntı çıkmıyor eğer sizde her sene tatile gidiyorsanız deneyebilirsiniz 2 yıldır bu yöntemle tatil yapıyoruz :)

Sizde biraz çalıdın para biriktirip öyle tatil yapın tam istediğiniz gibi olur hem

Önceden tatil kararı alsaydik mutlaka çalışır biriktirirdim ama son dakikada olmuyor maalesef. Şimdilik sigarayı bıraktım en azından onun masrafı eksilir bi katkı sağlar diye..

Karşılaşırsak mutlaka bi kahvemi icersiniz :)

Kemal sunalinki gibi yürüyen ev mi yapılsa :)

Bir konuşun iyice heveslendirerek. Hem özleriz de birbirimizi deyin belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…