- 24 Mayıs 2019
- 2.441
- 7.602
- 158
- 29
- Konu Sahibi Black Wine
-
Siz para harcamamanın yolunu bulmuşsunuz bi fikir önermşsiniz memnuniyetsiz olsaydınız zaten çadırı seçmezdiniz gitmeye mi niyeti yok acaba
yani tatil için çadırı bile göze almışsanız bütçenize göre bir orta yol da pekala düşünebilirsiniz.uzatmaya değer bir mevzu değil bence.
Gayet güzel bir çözüm sunmuşsunuz. İlla gitmek istiyorsa arkadaşıyla gitsin bir iki gün kafa dağıtıp gelsin. Hem maliyeti de inmiş olur. Çalışırken iki gün de olsa kafa dağıtmak istiyor insan ben erkek arkadaşınıza da hak verdim. Evde kalmak sizi rahatsız eder mi?
İlginç gekdi çadırda kalmayı göze alıyorsunuz. Ama erkek arkadaşınız istemeyince de lüks bir otel istiyorsunuz şart mı otel olması pansiyon olur yani bütçenize göre ortak bir yol bulabilirsiniz.
Antalya tarafında bungalov evler var. Denizi de güzel ve odalık fiyatlar kişi başı değil. Hem çadır hem rahat tatil anlayışınız ortası sayılır.
Bi araştırın derim.
Bu sene fiyatlardan ve ekonomik durumdan dolayı tam pansiyon, yıldızlı otelleri tercih edemiyoruz bizde maalesef.Önerimiz için cokkk tesekkur ederim buna mutlaka bakicam
Haklısınız ben mesela bir sene boyunca kendim tatil paramı biriktiriyorum o yüzden sıkıntı çıkmıyor eğer sizde her sene tatile gidiyorsanız deneyebilirsiniz 2 yıldır bu yöntemle tatil yapıyoruz :)Pansiyon fiyatları eskiden olduğu gibi olsa gözünü kirpmam pansiyona giderim. Ama pansiyon fiyatlarının üstüne 200 lira koyup otelde kalabiliyosunuz o kadar zamlanmis herşey. Ona verilen paraya yazık değil mi
Sizde biraz çalıdın para biriktirip öyle tatil yapın tam istediğiniz gibi olur hem
Bu sene fiyatlardan ve ekonomik durumdan dolayı tam pansiyon, yıldızlı otelleri tercih edemiyoruz bizde maalesef.
2 gün gitmem full tatile o parayla yani, çadır da olmaz çocuklar var. Bizde bu tercihe karar kıldık. Belki karşılaşırız orada
Kemal sunalinki gibi yürüyen ev mi yapılsa :)Bu sene fiyatlardan ve ekonomik durumdan dolayı tam pansiyon, yıldızlı otelleri tercih edemiyoruz bizde maalesef.
2 gün gitmem full tatile o parayla yani, çadır da olmaz çocuklar var. Bizde bu tercihe karar kıldık. Belki karşılaşırız orada
Bir konuşun iyice heveslendirerek. Hem özleriz de birbirimizi deyin belki işe yararBeni rahatsız etmez benim zaten bodrumda altinolukta akrabalarım var eskiden hep yanlarına tatile gittiğim. Şimdi erkek arkadaşım istemiyo diye gidemiyorum. O arkadaşıyla gitse ben de teyzemlere, dayima gidicem diycem o hayır gitme diycek gene olmycak yani...
Haha en güzeli karavan kiralamak çocuklar biraz büyüsün ilk hedefim :)Kemal sunalinki gibi yürüyen ev mi yapılsa :)
Teşekkürler çok naziksinizKarşılaşırsak mutlaka bi kahvemi icersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?