• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil ve regl

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
selam kızlar.Bu ayın sonunda tatile çıkıcam reglimle çakışıyo ilaç içicem mecbur fakat bir sonraki ay tekrar tatile çıkıcam aynı tarihlerde..yani 2 ay üst üste ilaç içmem gerekebilir sizce bir sakıncası olur mu yılda 3 kereden fazla kullanmak sakıncalıymış bunun dışında bir bilgi bulamadım.başka tavsiye ediceğiniz bişey var mı ? teşekkürler..

İlaç kullanınca regl tarihin değişecek, aynı tarihte regl olmazsın yani. Diğer tatili kurtaracak kadar geciktir.

Cnm zaten geciktiriciyi bıraktığında hemen regl oluyosun zaten bir kere gecikirse öbür aya kurtarır bnce ikinci defa içmene gerek kamaz.

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Kararını vermişsin gerçi ama ben bu tip ilaçları kesinlikle kullanmamanı öneririm. Tüm hormon dengen değişecek.

Yalnız illede kullanacağım diyorsan prospektüse uy madem. Yılda üç kereden fazla kullanmayın diyorsa, sende iki kere kullanacaksan güven aralığında hareket etmiş olursun.

Geciktiriciyi iki ay üst üste kullandığımdan beri hiç şaşmayan regl tarihim sapıttı, ara kanamalar falan başladı bende. Doktora gittiğimde tepkisi "sen kendine ne yaptın böyle" oldu. Hiç tavsiye etmem ama tatile gideceksen başka seçenek yok gibi ggörünüyor...

selam kızlar.Bu ayın sonunda tatile çıkıcam reglimle çakışıyo ilaç içicem mecbur fakat bir sonraki ay tekrar tatile çıkıcam aynı tarihlerde..yani 2 ay üst üste ilaç içmem gerekebilir sizce bir sakıncası olur mu yılda 3 kereden fazla kullanmak sakıncalıymış bunun dışında bir bilgi bulamadım.başka tavsiye ediceğiniz bişey var mı ? teşekkürler..

Bu tip ilaçları kullanmak bana hiç doğru gelmiyor :26: Regl tarihlerimizi aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz keşke sende ona göre bir tarih uygulasaydın neyse olan olmuş ama bana kalırsa sağlıklı değil bütün dengen değişebilir :26::51:

Bu tür bir ilaçla reglini geciktirdiğinde sonraki reglin fazlasıyla sancılı olur.
2 ay üst üste bunu yapmak da bence hiç sağlıklı değil.
Eğer evliysen tampon kullan. Dengeni alt üst etmekten iyidir.

Back
X