tatil ve regl

mrv10

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
41
11
13
Balıkesir
arkadaşlar haftasonu tatil planımız var.tam da reglim o döneme denk gelecek.geciktirmek için ne yapmalıyım ? tampon kullanımını okudum tereddüt ettim açıkçası bakirelik açısından kullananınız var mı ya da başka çözüm ne yapmalıyım ?

Eğer adetin başlamadıysa adet kesici ilaç kullan ama adet başladıysa tampon dışında yapacak şey yok diye biliyorum.

Hmm tabi sen bilirsin illa geciktirmek istiyorsan ama bence hormonlarını etkileyecek bir şey yapmaktan kaçın yani ilaç almaktan. Adet olursan güneşlenirsin olmaz mı ki.

Bence tamponlar bakireler için riskli ya bozmaz diyorlar ama :KK63:

Adetin başlamadıysa geciktirici kullan, başladıysa tampondan başka çare yok. Ama başladıysa zaten hafta sonuna kadar denize girecek kadar azalır.

Bakireyken kullanmadım tampon ama kullanan arkadaşlarım vardı, en ufak boyunu alıyorlardı. Emin değilim ama ne kadar güvenli olur bilmiyorum. Bişey olsa canın acıyacağı için itmezsin fazla o yüzden kullanılabilir gibi sanki.

Tatiliniz kaç gün hafta sonuna kadar azalmaz mı yada bitmez mi zaten yada devam ederse haftasonu denize vs. girmezsiniz en kötü.Tampon tehlikeli bence riske atmayın .Keşke önceden geciktirici kullansaydınız su an ise yarar mı bilmemde

Bende gecen sene regl idim tatildeyken ama hicbsorun olmadi acikcasi. Denizdeyken zaten kanama olmuyor. Cikincada guneslenmek icin hemen guneslenip gunluk ped takiyordum az oraya geliyordu. Ne tampon kullandim riskli diye ne de geciktirici kullanip duzeni bozdum. Eger deniz.icin cekiniyorsaniz bence sorun olmuyo ama siz bilirsiniz genede

ben adet dönemlerini sancılı geçiriyorum bence mikrop kapma olasılığı da var damarlar açıkken. Geciktiriciye 4 gün önceden başlarsan etkili oluyor ancak düzenini bozabilir. Ben bir kere kullandım,sonrasında çok sancım oldu adetim geldiğinde. Ramazan bayramının 2. Günü tatile çıktım ve adet donemim yakındı yazın genelde 2 gün daha erken gelir. Ağrım olduğu için tampon düşünmedim. Hormon ilacı da almak istemedim. Nette araştırdım tarçın adeti geciktiriyormuş zararsız olduğu için denedim. Yanıma almayı unuttuğum için tam etkisini test edemedim ama erken gelmesini onledi en azından...

Tampon isi riskli bence gerek yok..arkadaşlar yazmis zaten ilaç alin

Ben gecen sene 1 hafta boyunca her gun 1 cay kasığı tarcin yutmuştum, gunu gunüne yine adet oldum ama bazı ınsanlarda geciktirici etkisi varmış. Ben normal zamanda deneyin derim belki sizlerde ise yarar ve boyle durumlarda dengesiz hormon almamış olursunuz.

tampon kullanmak istemediğine göre ilaç kullanacaksın tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…