• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil yaklasiyor stres yapıyorum

ayla2025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-21
Puanlar
48
Arkadaslar tatil yaklasiyor türkiyeye gitcem esimin ailesiyle kaliyoruz türkiyede cok bunaliyorum nereye gidersek belli etmeselerde gelmek istiyolar bende giderken canskkalede 4 gün durcaz öyle esimin memleketinne gecicez burdaki ablasinin gidecegi tarih belli deyil dua ediyorumki oda bizimle gelmesin diye cok kalabalik oluyoruz bütün masraflar bize kaliyor canim cok sIKILIYor ailesi esime zor yzamaninda hic yardimck olmuuyor bizden herseyi bekliyor sizce ben buseneki tatili nasil rahat atlatirim

Arkadaslar tatil yaklasiyor türkiyeye gitcem esimin ailesiyle kaliyoruz türkiyede cok bunaliyorum nereye gidersek belli etmeselerde gelmek istiyolar bende giderken canskkalede 4 gün durcaz öyle esimin memleketinne gecicez burdaki ablasinin gidecegi tarih belli deyil dua ediyorumki oda bizimle gelmesin diye cok kalabalik oluyoruz bütün masraflar bize kaliyor canim cok sIKILIYor ailesi esime zor yzamaninda hic yardimck olmuuyor bizden herseyi bekliyor sizce ben buseneki tatili nasil rahat atlatirim
Otelde tatil yapcaz, yanınıza uğrariz deyin.

eşinize veto koyarak
herşeyi biz yüklenmeyelim vs diyin
gezmeye gittiğiniz hiçbiryere çağırmayın aman üzülürler demeyin

bir laf arasında lafınızı da sokun "maaile gezmeyi hiiiç sevmem" vs diye
Esimde cok pasif onlar üzülecek kizacak diye ödü kopuyor

Benim teyzem böyleydi
Köye gelince koca ailesi toplanıp toplanıp gelir teyzem de millete hizmet etmekten ne kardeşlerini görebilir ne annesi ile vakit geçirebilirdi
O eşik ne zaman kırıldı bilmiyorum ama kocasına rest çekmiş
Şimdi geldiklerinde teyzem arabasına binip kardeşlerini geziyor otele gidiyor
Hizmet eden olmadığı için gelen de olmuyor🤣
Kadın 3. Evini aldı yedirmeyi bırakınca🤣

Benim eşimin ailesi bize karşı baştan beri aşırı cimriler ama bizden istemeye gelince de çekinmezler hiç. Bizde yurtdışında yaşıyoruz, eşimin ailesi Türkiye'de. Ben açık bi şekilde eşime ailesinin isteklerini yerine getiremeyeceğimizi söyledim. Bi yere giderken haber vermem, bi şey de almam.

Benim teyzem böyleydi
Köye gelince koca ailesi toplanıp toplanıp gelir teyzem de millete hizmet etmekten ne kardeşlerini görebilir ne annesi ile vakit geçirebilirdi
O eşik ne zaman kırıldı bilmiyorum ama kocasına rest çekmiş
Şimdi geldiklerinde teyzem arabasına binip kardeşlerini geziyor otele gidiyor
Hizmet eden olmadığı için gelen de olmuyor🤣
Kadın 3. Evini aldı yedirmeyi bırakınca🤣
Bende onlara yedirmemek icin ev aldim sonra borc bitti tekrar borca girdim araba aldik simdide yeni eve ciktim biraz borc var bunlarin yüzünden beni rahat biraksinlar diye sürekli borc yapip bisey aldirttiyorum sonra canim sikiliyo rahat yasayamiyorum diye

Benim eşimin ailesi bize karşı baştan beri aşırı cimriler ama bizden istemeye gelince de çekinmezler hiç. Bizde yurtdışında yaşıyoruz, eşimin ailesi Türkiye'de. Ben açık bi şekilde eşime ailesinin isteklerini yerine getiremeyeceğimizi söyledim. Bi yere giderken haber vermem, bi şey de almam.
Bizimkilerde öyle bitini vermezler oraya gidincede kendilerine acindirirlar yada bana baskasinin gelinini över kaynanasina sunu almis görüncesine bunu almis diye cevap bile vermem cok sik bogaz ediyolar

Kimsenin ne düşüneceğini,ne diyeceğini takmadan istediğinizi yapacaksınız.Çok basit bir mantık.İnsanlar siz taktıkça üstünüze gelir.Masraf kısmını siz tek başınıza çözemezsiniz,orada olay eşinizde bitiyor.

Eşinizle bu konuyu ciddi bir şekilde konuştunuz mu hiç

Eşinizle bu konuyu ciddi bir şekilde konuştunuz mu hiç
Konusuyorum zaten anlattim onlara elim dar bu sene gelip gelmiycem bellisiz dedim diyo ama ailesinde anlayis yok simdide izine gidecegimiz tarihi ablasindan ailesinden gizliyoz pesimize onlarda gelir diye

Eşinizle konuşun tatili başbaşa yapmak istediginizi söyleyin. Bu kadar stres olacak ne var ki? Gelmek isterlerse biz karı koca gideceğiz deyin?
Konusuyorum zaten anlattim onlara elim dar bu sene gelip gelmiycem bellisiz dedim diyo ama ailesinde anlayis yok simdide izine gidecegimiz tarihi ablasindan ailesinden gizliyoz pesimize onlarda gelir diye

Bizimkilerde öyle bitini vermezler oraya gidincede kendilerine acindirirlar yada bana baskasinin gelinini över kaynanasina sunu almis görüncesine bunu almis diye cevap bile vermem cok sik bogaz ediyolar
Ay aynı benimkiler 😂 Benimki de damadını, ablasının gelinlerini över. Sürekli borcumuz var diye ağlarlar ama ne gezmeden ne alışverişden geri durmazlar. Hiç umrumda değiller. Önemseyip de canınızı sıkmayın. Ben Türkiye'ye giderken bütün paramızı üstümde taşıyorum eşim harçlık alıyor içinden. Ailesine giderken kendim ufak tefek bi şeyler alıp ben aldım başka bi şeye gerek yok diyorum.

Senede kaç kere kac gun ailesini görüyorsunuz? Gittiğiniz zaman makul bir süre yanlarında kalıp sonra önceden ayarladığınız tatilinize ayri gidin. Yani biz de gidiyoruz biz de para harcıyoruz ne yapalım bu işin oluru böyle zaten. Onlara gittiysek onlarla geziyoruz haliyle senede 5 10 gün görüşüyoruz sonuçta onda da mi ayri gezelim? Sonrasında ayri tatilimize gidiyoruz.

Türkiye’ye tatile gitmeyin? Yani gitmek zorunda mısınız? Ya da gidince ne kadar kalıyorsunuz?

Eşinize her yere birlikte gideceksek ben gelmeyeceğim diyin rahatsız olduğunuz konuları söyleyin kötü de olsanız eşinin ailesinin yanında istemediğinizi belli edin sınırlarınızı çizmezseniz çok zorluk çekersiniz. Onların kendilerinin düşünmesi lazım normalde. Her yere bizim gelmememiz lazım diye.

Yani sorun tamamen eşinizde 11 ay çalışıp bir ay ailesine para akıtan adamı yanınızda eş diye dolaştırmayın.Ailesine tapan çocuklarının ve eşinin rahatını düşünmeyen el iyisi sümsük kocalardan gına geldi.İnsan tatili stresle bekler mi??? İmkanınız varsa gitmeyin oturun kendinizi geliştirin az sağlam durun....

Kötü gelin ol. Tatili onlara zehir et. Onlar gelmek istemesin. Burunlarundan getir 😂

Back
X