Tatil yeri önerisi

Mavilibulut

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
288
175
103
Merhaba hanımlar pandemi malum sıkıldık ve normalleşme yaza kadar olacak gibi sanki.

İlk tercihim ege tarafları olmak üzere böyle deniz kenarı yeşillik içinde otel gibi tatil köyü gibi bi yer bakıyorum varmı önerileriniz içimiz şenlensin güzel şeyler konuşalım birazda hadi gelsin yaz enerjisii

Valla ben de şuraya yerleşeyim netten çok fazla otel buldum ama fiyatı ortalama olanlarda hem kötü hem iyi yorumlar var, o yüzden daha önce giden gerçek birinden yoruma ihtiyaç var.

Siizn bütçe nasıl? Bir kaç tane var daha önce gittiğimiz ama fiyatlar artmış bizim maaşlar yerinde. 4 yıl önce ortalama bir maaştan aza 5 gün giderken şimdi aynı yer maaşın 2.5 katı fiyat veriyor nerdeyse
Kuşadasında flora garden ephesus fena değildi
Belektw zeugma papillon var çok güzel ama fiyatı bana pahalı geldi bu yıl.
Aklıma geldikçe eski gittiğimiz yerlerden yazarım ama çocuktqn önce genelde oda +kahvaltı tarzı otellerde kalıp etrafı geziyorduk

Valla ben de şuraya yerleşeyim netten çok fazla otel buldum ama fiyatı ortalama olanlarda hem kötü hem iyi yorumlar var, o yüzden daha önce giden gerçek birinden yoruma ihtiyaç var.
İnternettwn gönlüme göre pek denk gelemedim nedense fiyat çok uçuk olmasın diye düşünüyorum yazık günah nasıl artmış o kadar çalış 5 günde sadece kalmaya ver. Aslında biz kamp severiz ama bebişle çıkmak istemedim kampa bu sene.

Uygun fiyatlı ama temiz güzel bi yer bakıyorum mesela yeşillik iöinde butik otel gibi geniş alana yayılmış 2 3 katlı binalarsan oluşan gibi..

Bodrumla fethiye gitmek istiyoruz ama fethiye uğrayyıp geçmeli olsun, ege taradından hem gezmelik hem kalmalık güzel olan bi yer bakıyoruz. Bodruma daha önce gitmiştik ama çok gezmedik sadece kaldığımız yerde takıldık pek fırsat olmadı. Antalya düşünmüyoruz varmı öneri bu kriterlerde

Assos güzelmiş baktım düşğnülebilir otel arıyorum bakalım

Ya gecen sene altinoluk papazlikhana gitmistim. Tepede, miss gibi havasi var.
Gecelik 10 bin liraya cikmis gecen sene tam bilmiyorum ama maximum 1000 lira odemisimdir gecesine yani cunku butce 3 asagi 5 yukari belli, fazlasini vermemisimdir.
Sitede mi hata var acaba 10 bin degildir di mi

İnan bilmiyorum şaştım kaldım bende millet kafayı yemiş bu fiyatlad ne

İnan bilmiyorum şaştım kaldım bende millet kafayı yemiş bu fiyatlad ne

Yok hotels.comda hata varmis.
Baska siteden 1000 tl ye falan yapiliyor rezervasyon. Yine yuksek ama o rakamdan sonra bu iyi geldi bana ahaha kusura bakmayin lutfen

Cocukla gitmeye pek uygun degil ve denizden yukarida ama manzarasi, mimarisiyle benim cok hosuma gidiyor papazlikhan ❣

Assosta da kartal yuvasinda kaliyorum hep. Sahane diyemem ama ben seviyorum.

Biz geçen yıl Fethiye'ye gittik. Otelden aşırı memnun kaldık. Aile yeri gibiydi turistler bile aileydi. Sabah öğle aksam menüsü aksam eğlencesi vs. Çok büyük bir otel değil ama zaten denize cok yakın 2 havuzu var açık büfe vs. Turquaz otel di . Bu yıl gebelik durumum olmasa yine giderdik çok sakin tam kafa dinlemelik

Bende çok kararsız kaldım çok kurak bi otel olsun istemiyorum ne bileyim zaten antalyadayım o yüzden akdeniz istemiyorım hem gezelim hem yüzelim hem temiz hava istiyorum hem uygun olsun istiyorum çok şey istiyorum sanırım

3 sene önce fethiyeye uğradık ama çok verimli geçmemişti otelde kalmıştık ama otelden çılmadık pek bu sene yine gitme konusunda kararsız kaldım tekrar hem gitmek istiyorum hem başka yere şans vermek istiyorum, bide bu sene yeşili boş olsun istiyorum, geçen sene çeşmeye gittik orası da elendi otomatikman.

En uygın hangi site veriyo fiyatları bilginiz varmı ben hangi siteden bakacağımı şaşırdım genelde eşim halleder otelle iletişime geçerek ama bu sene ilgilenemeyecek kadar yoğun bana kaldı

En uygın hangi site veriyo fiyatları bilginiz varmı ben hangi siteden bakacağımı şaşırdım genelde eşim halleder otelle iletişime geçerek ama bu sene ilgilenemeyecek kadar yoğun bana kaldı
Malesef otellere göre değiiiyor oteli beğenince tüm sitelerden kontrol gerekiyor, hatta bazen arayınca daha uygun oluyor. Yani tüm ihtimalleri denemek lazım
Oda kahvaltı olsun derseniz Marmaris'te gülsüm hanım evleri güzeldi

Gezerek gidecek olursanız dalyan iztuzu plajına bayılmıştım aklınızda olsun. Bir de yeşil istiyorsanız Marmaris turunç , selimiye taraflarına a bi bakın

Bakıcam teşekkür ederim, sabah öğle akşam snack olsun yeter ya

Tam kafa dinlemelik yer. Biz tekne turlarıda yapmıstık tabii ki. Otelimiz baya yeşillik doluydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…