• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil zamanı

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
43
Merhaba arkadaşlar.
Size bir şey danışmak istiyorum.
Eşimin işi dolayısıyla yıllık iznimizi eylülde kullanacaktık. Fakat eylülün 12'si kuzenimin kınası- düğünü, Ee daha sonradan da Kurban bayramı derken Eşim Ekim ayında çıkalım diyor..
Güneş, deniz,kumdan yararlanabilecek miyim :(
Muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Köyceğiz, fethiye bodrum.. İkişer gün kalarak tatili tamamlayalım diyorduk ama Ekim ayına sarkması biraz beni düşündürüyor..

O tarafta yaşayan arkadaşlar.. Ne tavsiye veririler?
Teşekkürler...

okullar açılana kadar çıkamıyoruz canım. Yazlık yerde oturduğumuz için sezonun bitmesi gerekiyor. O da genelde okulların açılmasıyla bitiyor

Anladım cnm o zaman en risksiz olan Antalya.Bodrum hep soğuk zaten denizide buz.Marmaris belli olmaz bi gün güneş sonra kara bulutlar.Muğla yağmurları bi başlarsa durulmaz.Ekimin ilk haftası Antalyayı değerlendir derim ben tabii hava durumunu sürekli kontrol ederek.

Ben Akdenizde yasiyorum Eylulde denize giriliyorda Ekim gec olur yani sicak olmaz ki bura deniz daha soguk olur e onun yerine Karadenize gitseniz yayla tatili yapsaniz 2 gun ya da paranizi ayirin kisin gidin bir yere olmaz mi :KK58:

Back
X