- 18 Şubat 2018
- 13.124
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.096
- 598
- 44
Nereye gideceksin ki?Yoo yer var izin işini ayarlayabilirse baktık da bayramdan sonrasi için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gideceksin ki?Yoo yer var izin işini ayarlayabilirse baktık da bayramdan sonrasi için
Iste onuda düşündük bebek 40 çıkıncaya kadar da tatil sezonu bitiyor evde de o kadar bunaldım ki bir tatil iyi gelecekti.28 haftalıkken korkardım ben. Korktum da, oğlum 36+4 de Ağustos sonu doğdu. Bende bunalmıştım. O kadar bunaldım ki Mart ayında tatile gittik
. Bebeğinize bağlı olarak küçücükken bile gidebilirsiniz. Kanguruya slinge koyar gezersiniz
![]()
Antalya ya baktık bir sürü otel çıkıyor o tarihlerdeNereye gideceksin ki?
Oteller ateş pahası, dört kişilik aile için baktım ben 50000 liradan aşağı fiyat çıkarmadı 5 gün için. Şimdi bir de sezondayız, daha da pahalıdır.Antalya ya baktık bir sürü otel çıkıyor o tarihlerde
Ee siz nereyi ayarladiniz?Oteller ateş pahası, dört kişilik aile için baktım ben 50000 liradan aşağı fiyat çıkarmadı 5 gün için. Şimdi bir de sezondayız, daha da pahalıdır.
Eşiniz kadın doğum uzmanı mı?Ben 28 haftalık hamileyim 7 aya girdim yani daha bugün ve tatile gitmek istiyorum çünkü çok bunaldım denize girmek benimde hakkım bence.
Eşim hiç gitme taraftarı değil bir şey olur hamilesin diyordu sürekli bugün doktoruma yazdim bir sakıncası yok dedi gidebilirsin.
Şimdi de diyor ki iznimi nasil ayarlıyım 2 haftaya bende kızdım şefiyle konuşcak bugün güya hep iznini Eylül ekime aliyor ya herkes izinleri kapışırken eşim bakıyor bence öyle haliyle sinirlendim.
Eşimi tatile gitmeye nasıl ikna edebilirim 2 3 güne izin alamazsa küsme ve ağlama taktiğimi denemek istiyorum genelde hep başarılı oliyor ama ve tatile giden hamile arkadaşlar bir sorun yaşadinzmi acaba ?
Ablam dediğim bir akrabam vardı. Tatil de tatil tutturdu. Dönüş yolunda erken doğum yaptı. Eşiyle de sorun oldu tabi bu durum.Ben 28 haftalık hamileyim 7 aya girdim yani daha bugün ve tatile gitmek istiyorum çünkü çok bunaldım denize girmek benimde hakkım bence.
Eşim hiç gitme taraftarı değil bir şey olur hamilesin diyordu sürekli bugün doktoruma yazdim bir sakıncası yok dedi gidebilirsin.
Şimdi de diyor ki iznimi nasil ayarlıyım 2 haftaya bende kızdım şefiyle konuşcak bugün güya hep iznini Eylül ekime aliyor ya herkes izinleri kapışırken eşim bakıyor bence öyle haliyle sinirlendim.
Eşimi tatile gitmeye nasıl ikna edebilirim 2 3 güne izin alamazsa küsme ve ağlama taktiğimi denemek istiyorum genelde hep başarılı oliyor ama ve tatile giden hamile arkadaşlar bir sorun yaşadinzmi acaba ?
Ben de 17 haftalıkken Antalya, 27 haftalıkken Fethiye ve 30 haftalıkken memlekete gittim öyle gezdim öyle tozdum öyle yoruldum +2 çocukla. Denize girdim akşama kadar. Ne aktiviteler yaptım. Doktoruma sordum yamaç paraşütüne izin verdi ama gözüm almadı yapmadım. Sonuç 38de doğurdumBen geçen sene 6 aylık iken Muğla tatiline gittim , asla durmadım, gezdim tozdum , yüzdüm herşeyi yaptım veeeeee sonuç 7 aylık erken doğumBazen sırf bu yüzden vicdan azabı çekiyorum..
Not: herkesin aynı olacak diye bişey yok ama bu benim deneyimim paylaşmak istedim
Fethiye ama ben ev tuttum çünkü artık otellerde gidip kalınacak gibi değil. Zaten otelin tek esprisi yemekler, onun için de değmez o kadar paraya. Datça'da da sürekli gittiğim bir yer var, fiyatı çok uygun ama yer kalmışmıdır bilmiyorum.Ee siz nereyi ayarladiniz?
Yaa orta fiyatlı bir otele gidebiliriz dedi ama ben otele de gerek yok dedim çünkü havuza girilmesi pek tavsiye edilmiyor zaten ya.iznini sorun ediyor oKonu sahibi maddiyatınız nasıl?
Belki maddi olarak zor durumda olduğu için istemiyordur.
Yaa bende dedim ev tutabiliriz zaten havuz riskliymis diye o iznine takılıyor.Fethiye ama ben ev tuttum çünkü artık otellerde gidip kalınacak gibi değil. Zaten otelin tek esprisi yemekler, onun için de değmez o kadar paraya. Datça'da da sürekli gittiğim bir yer var, fiyatı çok uygun ama yer kalmışmıdır bilmiyorum.
O zaman ikna etmesi sana kalmışYaa bende dedim ev tutabiliriz zaten havuz riskliymis diye o iznine takılıyor.
Şahsen ben havuza girmek için otele tatile gitmem. Kendi plajı yoksa. Çocuklar için alanı yoksa asla gitmem mesela.Yaa orta fiyatlı bir otele gidebiliriz dedi ama ben otele de gerek yok dedim çünkü havuza girilmesi pek tavsiye edilmiyor zaten ya.iznini sorun ediyor o
Ya izin var ama Eylül de ben de değiştir dedim her sene Eylül ekime izin veriyorlar geçen senede Eylül ortası gittik tatile ama bu sene öyle şansımız yokŞahsen ben havuza girmek için otele tatile gitmem. Kendi plajı yoksa. Çocuklar için alanı yoksa asla gitmem mesela.
İzni yoksa zaten mümkün değil gibi duruyor. Siz neden ısrar ediyorsunuz peki bu durumda?
Peki değiştirme şansı var da mı değiştirmiyor yoksa yok mu?Ya izin var ama Eylül de ben de değiştir dedim her sene Eylül ekime izin veriyorlar geçen senede Eylül ortası gittik tatile ama bu sene öyle şansımız yok