Tatil zehir oldu

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
bi önceki konumda belirttigim gibi annemi alıp dün sessiz sakin bi yere gittik. 1 saat önce annemin aglamasına uyandım. halam aramış ve misafiri, annemi babamı yalnız bırakıp tatile gitmeye utanmıyomusunuz, hep ilyedanın şeytanlıkları bunlar biliyorum demiş. bende agzının payını vermek içim geri aradım bi 5-6 kere ama meşgule attı. Annem geri dönelim diye aglıyor beni ikna etmeye calısıyor. kalbide var daha fazla üzmek istemiyorum ama geri de dönersk halam bize ayar vermiş bizde onun lafıyla korkup dönmüş olucaz.
asla dönmek istemiyorum bana kalsa gram takmam tatilimin keyfini cıkarırım ama annem suan bile aglıyor.
NAPALIM ?

Şimdi okudun önceki konunuzu. Çok üzüldüm annenize. Yazıklar olsun babanıza da. Koca demeye bin şahit. 60 yaşına da gelse birey olamamış. Kendi yuvasını kuramamış biri. Yıllarca ezdirmiş annenizi. Bence siz annenizi alıp ayrı eve çıkın. Bir daha da dönmeyin. Dıdının dıdısı bile gelmiş size yerleşmiş. Kim bakarsa baksın şu saatten sonra ikinizin de sorumluluğu yok.

bi önceki konumda belirttigim gibi annemi alıp dün sessiz sakin bi yere gittik. 1 saat önce annemin aglamasına uyandım. halam aramış ve misafiri, annemi babamı yalnız bırakıp tatile gitmeye utanmıyomusunuz, hep ilyedanın şeytanlıkları bunlar biliyorum demiş. bende agzının payını vermek içim geri aradım bi 5-6 kere ama meşgule attı. Annem geri dönelim diye aglıyor beni ikna etmeye calısıyor. kalbide var daha fazla üzmek istemiyorum ama geri de dönersk halam bize ayar vermiş bizde onun lafıyla korkup dönmüş olucaz.
asla dönmek istemiyorum bana kalsa gram takmam tatilimin keyfini cıkarırım ama annem suan bile aglıyor.
NAPALIM ?
Halanız kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış sanırım, belliki onu tatile götüren çocukları yok.

Hayatınıza bu kadar müdahale etmesine müsaade etmeyin lütfen. Anneniz belki de uzun süredir ilk defa tatile cıktı biraz kafasını dinlesin.

Halanız da belliki çok alışmış annenizin onun anne babasına bakmasına. Ona haddini bildirmenizi öneririm. Anneniz bakmaya mecbur değil, birşeylerden fedakarlık edip bakıyor. Bunu annenizin görevi gibi görmesinler.

Konuyu yeni okuyanlar icin özet geceyim.
Konu sahibinin annesi evde babanneyle dedeye bakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ustune bir de babannnenin kız kardeşiyle onun eşi de onlara gelip gelinlerin hepsine bakmasını beklediler. Biz de anneni al çık o evden hepsi başının çaresine baksınlar dedik.

Konu sahibi bence annenize guzellikle bak anne simdi buraya geldik ya pes edecekler , döndüğümüzde kurtulmuş olabilirsin , babam dedem de arkamızda deyin. Halanıza da mesaj cekip o kadar biliyorsan sen bak ananla babana, hepinize hakaret davası açıcam deyin bir tutuşsun. Annenizin telefonunu da kapatın artık kimse arayıp rahatsız etmesin kadını. Kesinlikle eve simdi dönmeyin teyzeyle esi uc bes gune evden gider çünkü.

Hala amacı keyfinizi bozmak ..
Kendisi baksın madem çok düşünüyor .
Bence tatilini keyfini çıkarttın ..

O halaya haddini bildir. Ben olsam bildirirdim ne o oyle annemi aglatmak sen kimsim beeee..
Acayip sinr oldum..

Ne dangalak insanlar var ya, kıskançlıktan ne yapacağıni şaşırmış.
Böyle insana en güzel cevap yok saymak ve tatilde çok eğlenmek olacaktir.
Annenize 'onlar halamın anne babasasiysa sen de benim annemsin. Bırakmıyorum seni' deyin. Karakterini bilmiyorum ama türk annesi genelde müsrüflüğü sevmez. 'bir ton para ödedim, çıkarsak yanar.' diyebilirsiniz
Ayrıca ' ben ne emeklerle hayallerle seni buraya getirdim. Böyle bir sebepten beni düşünmeyip eve donersen kalbimi çook kirarsin' diye de duygu sömürüsü yapabilirsiniz. Belli ki anneniz duygu sömürülerine hemen gelen birisi

Bunlar hep neden? Babanin basiretsizliginden. Anneni hizmetci bellemisler halanin oyle bir konusma ne haddine. Bir onceki konunda da dedim. Bu isi cozecek kisi baban. Baban durun bakalim bunca yil esim bakti gel biraz da sen bak desin yilan halaya. Anasina babasina benim karimin da rahat yasama hakki var, kafa dinleme hakki var, bu kadar kisiye hizmet edemez desin.
Senin cozumlerin farkindalik yaratsa da kalici cozum babanda. Aglamasin teyzecigim operim ellerinden.

Back
X